Šta je novo?

HTC One

Nema ni S4, ni One Sense, cini mi se, ni Note 3... G2 samo Koreja.

Pricamo o stock valjda? :)

Jer ti si rekao svaki telefon sa KitKat-om, a nema svaki GPE.

Sense nema art gpe rom za One ima art.

Koje su prednosti ART-a? Koliko sam ja razumeo, neke aplikacije ga ne podržavaju, da li to znači da je nemoguće instalirati takve aplikacije?

Koje su prednosti ART-a? Koliko sam ja razumeo, neke aplikacije ga ne podržavaju, da li to znači da je nemoguće instalirati takve aplikacije?

Prednost je teoretska brzina. Ali sve zavisi, i to je još u test fazi, pa ne radi savršeno. A te koje ne rade s njim, ne možeš da koristiš dok je uključen.

ART je zamena za Dalvik. Jednostavno rečeno, prevodi sve Java aplikacije u exe i rade mnogo brže. Medjutim, nema puno aplikacija koje imaju kompleksne proracune pisane u Javi, tako da će krajnji korisnik primetiti ogromno ubrzanje u pojedinim aplikacijama, dok u igrama neće zato što igre već koriste "dll" biblioteke.

Prednost je teoretska brzina. Ali sve zavisi, i to je još u test fazi, pa ne radi savršeno. A te koje ne rade s njim, ne možeš da koristiš dok je uključen.

Ja koristim dugo art već par meseci i radi savršeno isto kao i dalvik. Aplikacije koje ne rade su verovatno napuštene i te mi ni ne trebaju na telefonu, a sve koje su update-ovane u proteklih 3-6 meseci bar jednom rade na ART-u

Posle koliko dana od prijema u servis si mogao da proveris status na njihovom sajtu?

Pa odmah, cim su oni izdali nalog, telefon je automatski unet u sistem.
Naravno, prvi dan je stajalo samo da je telefon primljen, i ceka se da ga serviseri pregledaju.

Pa odmah, cim su oni izdali nalog, telefon je automatski unet u sistem.
Naravno, prvi dan je stajalo samo da je telefon primljen, i ceka se da ga serviseri pregledaju.

EDIT: Ne radi im lepo logovanje na preko oficijalnog sajta, vec iskljucivo preko sajta koji je naveden na radnom nalogu...

OK, reseno..hvala..

Poslednja izmena:
Ima neko iGO sa nekom dobrom mapom za evropu-srbiju(za One)? Treba mi za Srbiju, a idem uskoro na pit(italija-francuska-spanija) pa mi i za to treba.

Danas mi se desilo kada sam odkljucao fon da proverim nesto da nije registrovao karticu. Par puta sam je vadio namestao i proradi. Ovo mi se desilo prvi put. Da li se nekome desavalo? Mozda zbog toga sto mi je kartica secen? Ali nije mi se desavalo do sada.

Ima neko iGO sa nekom dobrom mapom za evropu-srbiju(za One)? Treba mi za Srbiju, a idem uskoro na pit(italija-francuska-spanija) pa mi i za to treba.

Danas mi se desilo kada sam odkljucao fon da proverim nesto da nije registrovao karticu. Par puta sam je vadio namestao i proradi. Ovo mi se desilo prvi put. Da li se nekome desavalo? Mozda zbog toga sto mi je kartica secen? Ali nije mi se desavalo do sada.

Može da bude da je kartica neispravna, ili da je do telefona.
A to što je sečena, jedino ima uticaja ako ne leži kako treba.

Možeš da odeš kod operatera i tražiš zamenu. Daće ti novu microSIM.

Mape cele Evrope lako nađeš na torentima, ne znam što pitaš uopšte. I nađeš apk odgovarajuće rezolucije za telefon.

svaki drugi post u topiku: The Punisher :d

Nego, meni od zadnjeg apdejta YouTube ne radi... Vratio sam se na prethodnu verziju, sve OK. Mozda je do xposed modula (recimo XUI mi je maximalno usporavao Viber), mozda do ARHD-a, ali vidim na play store komentarima da i mnogim drugima ne radi od zadnjeg apdejta, ne samo ljudima sa One...

Ici cu da uzmem novu karticu. Sad se dobija regularna ali moze da se izvadi micro. Fora je sto pise da nije lepo namestena kartica i da ne moze da je registruje. Vrv se pomerila ili slicno.

To se meni redovno desava. Resenje je da se izvadi kartica, ocisti (i "produva") sim slot, posle opet radi bez problema mesec dva tri :)

Pa kako upadne prasina majku mu...

U poslednjih par dana mi se sledeca stvar desava, baterija pri samom kraju 12-13 % i probudim tel tih 12 procenata bukvalno kao 12 sekundi nestaje i tel se gasi. Veceras mi je tel bio na 10%, ukljucujem ga i baterija posle pet sekundi je na 4 %. Ima li neko ideju sta moze da bude

svaki drugi post u topiku: The Punisher :d

Nego, meni od zadnjeg apdejta YouTube ne radi... Vratio sam se na prethodnu verziju, sve OK. Mozda je do xposed modula (recimo XUI mi je maximalno usporavao Viber), mozda do ARHD-a, ali vidim na play store komentarima da i mnogim drugima ne radi od zadnjeg apdejta, ne samo ljudima sa One...

Problem je generalno sa youtube aplikacijom.

U poslednjih par dana mi se sledeca stvar desava, baterija pri samom kraju 12-13 % i probudim tel tih 12 procenata bukvalno kao 12 sekundi nestaje i tel se gasi. Veceras mi je tel bio na 10%, ukljucujem ga i baterija posle pet sekundi je na 4 %. Ima li neko ideju sta moze da bude
imam ja: isto mi se desavalo na HTC one... Postepeno je doguralo do toga da se tel gasio i na 40% baterije... Sad se desava na One, ali ne jos toliko drasticno... Koliko ti je star telefon?
Problem je generalno sa youtube aplikacijom.
da znam, da se ne cimam :) Tnx!

Ne vise od 20 dana. Samo nemoj da mi kazes da ga nosim u servis jer ce to biti treci put za sest meseci

Nazad
Vrh Dno