retype12345
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.03.2010
- Poena
- 170
Dal' ce moj izranjavani da prime uopste na servis pitanje je![]()
Nece.
Dal' ce moj izranjavani da prime uopste na servis pitanje je![]()
Garant mutis nešto izborna kampanja ovo ono, pa te prate na svakom koraku :d
Sad pricam sa drugovima nesto i smeju se kad im kazem da je One bolji. Kazu ahahha ma S4 najbolji jesi lud(cak i od g2 HAAHAHAH). Ja pitaj ajde obrazlozi, kaze on ima bolji procesor, ja reko ne, isti su samo je s4 klokovan na malo vise. Onda kaze ekran, ja reko ekran ima vecu gustinu piksela kod One-a. I onda kad je nestalo argumenata kaze ma kakav HTC kinez, Samsung je Samsung..... O boze, kako se samo iznerviram kad neko tvrdi nesto a nijedan od tih fonova nije ni video, kamoli pupao u stvarnosti.
Onda kaze da LG G Flex kada ga ispustis moze sam da se regenerise, AHHAHAHAH.
Ja znam da ovo nema veze sa ovim, ali sam morao da napisem ovo. Zato ostali fonovi stoje u senci, jer "Samsung je Samsung" ....
Taj problem sa kamerom je zapravo posledica greške u senzorima, koje ne proizvodi HTC, već ih kupuje od drugog proizvođača.
U jednoj od serija telefona se taj problem pojavljuje i to čak ne u onoj najranijoj, tako da oni koji su među prvima kupili One, ne bi trebalo da se sa njim susreću.
Najlakši način da se ustanovi da li taj problem postoji je da se u potpunosti prekrije sočivo kamere, pa ako se dobije crvena slika, problem postoji, a ako je crna, onda je senzor ok.
Znači može da se desi da imas ljubicast ekran a da se to ne vidi na slikama?
Slikaj mu sa i bez blica da vidi razliku.
To ti dodje kao onaj lomo effect u instagramu, odmah i obradi sliku za tebe :d
Meni je stock 4.4.2 i imam taj problem sa nasumicnin paljenjem loudspeaker-a. To je bug prisutan kod KK-a. Bice mali update uskoro koji ce da resi to
Ja sam navikao da proverim da li je ukljuceno kada nazovem.
Kakva je vama ikonica za beats na 4.4.2 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari