NovemberWhisky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.05.2007
- Poena
- 595
Radi u widget - u i aplikaciji ali ne radi na lockscreen - u. Ne mora da bude upaljen gps, već location preko mreže ili wifi
pa koliko si sada dobio screen on time-a kad si iskljucio lokacije?![]()
Konacno sam dobio novi uredjaj u Begramu. Zvao sam ih jedno 10 puta, ili je bilo zauzeto, ili se nisu javili. Na kraju sam sakrio broj, pa se odmah neko javio. (Slucajnost?)
I jos mi kaze kao: "Zvala vas je koleginica pre par dana, niko se nije javio".. Niko mene nije zvao, proverio sam cak na telefonu, iako bih znao jer ocekujem da me zovu vec par dana.. A i oni, nazovu te jednom i dosta.. Posle zovi ti njih, ceo dan.. A oni se ne javljaju.. No sve u svemu, dobih novi uredjaj, nisu mi izdali novu garanciju (iako je zakon takav, da ako se menja ceo uredjaj, nova garancija se izdaje od datuma urucenja novog uredjaja), ali nisam imao zivaca da se raspravljam..
I plus, daju mi telefon, i hocu da ga isprobam, kad ono prazna baterija.. Samo se ukljucio, pojavila se boot animacija, i iskljucio se..
Eto, samo su potvrdili sve ono sto sam o njima citao po netu.. Retko ko je napisao nesto dobro o ovom servisu..
Problem kada se slika u uslovima smanjenog osvetljenja pojavljuje se distorzija boja (ljubicasta/crvena nijansa) na slikama.
Da li taj problem imaju telefoni koji su izašli u prvoj seriji ili nema veze?
Kapiram da ne može ni da se priđe begramu ako je telefon rootovan, iako to apsolutno nema veze sa kamerom?
Taj problem sa kamerom je zapravo posledica greške u senzorima, koje ne proizvodi HTC, već ih kupuje od drugog proizvođača.
U jednoj od serija telefona se taj problem pojavljuje i to čak ne u onoj najranijoj, tako da oni koji su među prvima kupili One, ne bi trebalo da se sa njim susreću.
Najlakši način da se ustanovi da li taj problem postoji je da se u potpunosti prekrije sočivo kamere, pa ako se dobije crvena slika, problem postoji, a ako je crna, onda je senzor ok.
Taj problem sa kamerom je zapravo posledica greške u senzorima, koje ne proizvodi HTC, već ih kupuje od drugog proizvođača.
U jednoj od serija telefona se taj problem pojavljuje i to čak ne u onoj najranijoj, tako da oni koji su među prvima kupili One, ne bi trebalo da se sa njim susreću.
Najlakši način da se ustanovi da li taj problem postoji je da se u potpunosti prekrije sočivo kamere, pa ako se dobije crvena slika, problem postoji, a ako je crna, onda je senzor ok.
Koliko si ukupno cekao od kada si predao telefon u servis dok nisi uzeo novi uredjaj? I ja isto planiram da reklamiram telefon (isti problem sa kamerom), pa da znam sta me ceka. Postoji li neki rok do kada ce oni menjati HTC One telefone sa felericnom kamerom jer moram prvo da nadjem neki rezervni telefon kada svoj odnesem na reklamaciju?
Postoji. Doduše, ne bude crveno baš svaki put. Nisam ranije primećivao problem jer ne koristim često kameru, pogotovo ne u uslovima gotovo nikakvog osvetljenja (jer ako ima bar malo svetla, sve je okej). Dakle, da li Begram uvažava garanciju i na telefone sa otključanim bootloaderom ili ne? (Čitajući xda, čini mi se da u ostatku sveta uvažavaju garanciju bez obzira na root, jer je opšte poznato da je u pitanju hardverski kvar)
HTYMDAABBBBB
HT = Vendor HTC--> Hsinchu, Taiwan or SH = Shanghai, China
Y = Year (3 = 2013)
M = Month (hex 1...C = 1 - 12 months)
D = Day (hex 1...9A..Z = 1 - 31 days)
YY = Part Code
ZZZZZ : Identification Number (decimal)
Je l' možete da okacite sliku čisto da vidim kako to izgleda?
^ja imam ovaj problem vec duze vreme .... ali kako ne koristim kameru skoro uopste i zaboravih na to
Jel to znaci da telefoni sa ovim "Felerom" mogu da se odnesu na servis i da se trazi novi uredjaj ?![]()
Dal' ce moj izranjavani da prime uopste na servis pitanje je![]()
Dal' ce moj izranjavani da prime uopste na servis pitanje je![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari