Jel dobio neko ovaj novi OTA?
Au, sad uporedjujem ekran sa drugovim xperia z fonom, koliko je lepsi i bolji ekran na one ne verujem. Tamo kao da nema boje u odnosu na one, totalno su isprane boje.
Drug ti je baksuz pa je sigurno ubo onaj najgori ekran.
Inače jeste na ONE ekran bolji i od drugih Sony ekrana, ali ne toliko drastično.
Edit: Flashovao sam ovaj novi fw na arhd 51.0, za sada je sve ok, i brze dobije mrezu nego sa starim fw-om..
E, a da li je moguce nabaviti program kao sto ima moj brat na G2, vidim ima dosta vise opcija za daljince..
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2317629
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2271113
Ja sam probao ovaj sa drugog linka, ali kad sam tek uzeo telefon, letos. Ima bezbroj opcija. Posle ga više nisam instalirao, TV app mi savršeno obavlja posao. Uglavnom, probaj pa piši utiske
Konacno sam dobio novi uredjaj u Begramu. Zvao sam ih jedno 10 puta, ili je bilo zauzeto, ili se nisu javili. Na kraju sam sakrio broj, pa se odmah neko javio. (Slucajnost?)
I jos mi kaze kao: "Zvala vas je koleginica pre par dana, niko se nije javio".. Niko mene nije zvao, proverio sam cak na telefonu, iako bih znao jer ocekujem da me zovu vec par dana.. A i oni, nazovu te jednom i dosta.. Posle zovi ti njih, ceo dan.. A oni se ne javljaju.. No sve u svemu, dobih novi uredjaj, nisu mi izdali novu garanciju (iako je zakon takav, da ako se menja ceo uredjaj, nova garancija se izdaje od datuma urucenja novog uredjaja), ali nisam imao zivaca da se raspravljam..
I plus, daju mi telefon, i hocu da ga isprobam, kad ono prazna baterija.. Samo se ukljucio, pojavila se boot animacija, i iskljucio se..
Eto, samo su potvrdili sve ono sto sam o njima citao po netu.. Retko ko je napisao nesto dobro o ovom servisu..
Mislim da si trebao da isteras tvoje i da dobiješ garanciju.
Jel ti važi barem ona stara ili ne?
Probaj clear cache i data za weather widget pa onda da udjes i rucno uneses lokaciju.
Odradio sam to prvo, al i dalje nista.. I restart fona.
Ljudi, imam problem, iskljucio sam lokacije jer mi prave nenormalan wakelock, i sada ne moze da detektuje lokaciju za vreme normalno i stoji onako prazna. E sad, kada hocu da unesem custom city nece da ga nadje, iako znam da ima. A kad kliknem sa search more online posle 2 sekunde izbaci kao da nema nista i ok. A pre mi je izbacivalo u brosweru rezultate. Sta bi to moglo biti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari