Šta je novo?

HTC One

Posle penjanja na kicmu telenoru svakodnevnim mailovima, begramu svakodnevnim pozivima dobih bukvalno na silu telefon u subotu. Vise od dve nedelje cekanja, a verujem da bi bilo jos toliko da im se nisam peo na kicmu.

Au, sad uporedjujem ekran sa drugovim xperia z fonom, koliko je lepsi i bolji ekran na one ne verujem. Tamo kao da nema boje u odnosu na one, totalno su isprane boje.

European HTC One devices getting 4.19.401.9. Razlika je samo zadanji broj sa 8 prelazi na 9. Update tezak oko 180mb

Au, sad uporedjujem ekran sa drugovim xperia z fonom, koliko je lepsi i bolji ekran na one ne verujem. Tamo kao da nema boje u odnosu na one, totalno su isprane boje.

Drug ti je baksuz pa je sigurno ubo onaj najgori ekran.
Inače jeste na ONE ekran bolji i od drugih Sony ekrana, ali ne toliko drastično.

Drug ti je baksuz pa je sigurno ubo onaj najgori ekran.
Inače jeste na ONE ekran bolji i od drugih Sony ekrana, ali ne toliko drastično.

Ovaj je veruj mi mnogo gori. Da ti vidis ono, svaka boja vuce na belu, i bas, bas je svetao ekran.. Do duse nije radio apdejte pa mozda zato?
A i jeste baksuz u svakom smislu xD
Nego, gde je tema za XZ? Ja nmg nadjem ni preko search..

@tema: za ovaj update, jel to update fw-a ili sistema? Posto sam rootovan ja to moram rucno, pa zato pitam..

Sve ima ovde http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2365506
[Guide] Vomer's Ultimate AIO - S-OFF, SuperCID, Firmware Upgrade & Custom Recovery

sad gledam nije tezak 180mb nego 26.9mb :D msm samo fw..

Edit: Flashovao sam ovaj novi fw na arhd 51.0, za sada je sve ok, i brze dobije mrezu nego sa starim fw-om..

Poslednja izmena:
Edit: Flashovao sam ovaj novi fw na arhd 51.0, za sada je sve ok, i brze dobije mrezu nego sa starim fw-om..

I ja sam fleshnuo poslednji firmware i ARHD 51, sve radi savrseno...mozda i najbolje i najbrze do sada, iako su male razlike, ali se ipak nekako oseti poboljsanje...i deluje da baterija dosta bolje drzi, pogotovo u stby modu i rezimu dok se ne koristi tel..

Hehehe.... A ono glasanje na gsm areni?

Ahhaha ne verujem, fon mi je sam prepoznao daljinski za prastari samsung tv, ali bukvalno prastari, kupljen pre 30 godina....

I moj multifunkcionalni daljinski to moze cak i za starije televizore :p

ja sam to mogao na Nokiji 7650 (prva Nokija sa simbianom i kamerom :D )

Pa dobro, al sto je najgore ja nisam ni pokusavao, reko nema sanse. I posle jedno mesec dana smaranja za ustajanje da bih promenio kanal, ugasio itd probam, kad ono moze. Tad sam shvatio da sam ****** sto nisam probao :D

E, a da li je moguce nabaviti program kao sto ima moj brat na G2, vidim ima dosta vise opcija za daljince..

Konacno sam dobio novi uredjaj u Begramu. Zvao sam ih jedno 10 puta, ili je bilo zauzeto, ili se nisu javili. Na kraju sam sakrio broj, pa se odmah neko javio. (Slucajnost?)
I jos mi kaze kao: "Zvala vas je koleginica pre par dana, niko se nije javio".. Niko mene nije zvao, proverio sam cak na telefonu, iako bih znao jer ocekujem da me zovu vec par dana.. A i oni, nazovu te jednom i dosta.. Posle zovi ti njih, ceo dan.. A oni se ne javljaju.. No sve u svemu, dobih novi uredjaj, nisu mi izdali novu garanciju (iako je zakon takav, da ako se menja ceo uredjaj, nova garancija se izdaje od datuma urucenja novog uredjaja), ali nisam imao zivaca da se raspravljam..
I plus, daju mi telefon, i hocu da ga isprobam, kad ono prazna baterija.. Samo se ukljucio, pojavila se boot animacija, i iskljucio se..
Eto, samo su potvrdili sve ono sto sam o njima citao po netu.. Retko ko je napisao nesto dobro o ovom servisu..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2317629

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2271113

Ja sam probao ovaj sa drugog linka, ali kad sam tek uzeo telefon, letos. Ima bezbroj opcija. Posle ga više nisam instalirao, TV app mi savršeno obavlja posao. Uglavnom, probaj pa piši utiske

Hocu, i meni obavlja za tv, al meni treba za klimu, vrata od garaze(da probam) i sl. Kao sto ima na G2.
Ovo sam nasao al nisam jos probao: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.sample.ir

Konacno sam dobio novi uredjaj u Begramu. Zvao sam ih jedno 10 puta, ili je bilo zauzeto, ili se nisu javili. Na kraju sam sakrio broj, pa se odmah neko javio. (Slucajnost?)
I jos mi kaze kao: "Zvala vas je koleginica pre par dana, niko se nije javio".. Niko mene nije zvao, proverio sam cak na telefonu, iako bih znao jer ocekujem da me zovu vec par dana.. A i oni, nazovu te jednom i dosta.. Posle zovi ti njih, ceo dan.. A oni se ne javljaju.. No sve u svemu, dobih novi uredjaj, nisu mi izdali novu garanciju (iako je zakon takav, da ako se menja ceo uredjaj, nova garancija se izdaje od datuma urucenja novog uredjaja), ali nisam imao zivaca da se raspravljam..
I plus, daju mi telefon, i hocu da ga isprobam, kad ono prazna baterija.. Samo se ukljucio, pojavila se boot animacija, i iskljucio se..
Eto, samo su potvrdili sve ono sto sam o njima citao po netu.. Retko ko je napisao nesto dobro o ovom servisu..

Mislim da si trebao da isteras tvoje i da dobiješ garanciju.
Jel ti važi barem ona stara ili ne?

Ljudi, imam problem, iskljucio sam lokacije jer mi prave nenormalan wakelock, i sada ne moze da detektuje lokaciju za vreme normalno i stoji onako prazna. E sad, kada hocu da unesem custom city nece da ga nadje, iako znam da ima. A kad kliknem sa search more online posle 2 sekunde izbaci kao da nema nista i ok. A pre mi je izbacivalo u brosweru rezultate. Sta bi to moglo biti?

Probaj clear cache i data za weather widget pa onda da udjes i rucno uneses lokaciju.

Ljudi, imam problem, iskljucio sam lokacije jer mi prave nenormalan wakelock, i sada ne moze da detektuje lokaciju za vreme normalno i stoji onako prazna. E sad, kada hocu da unesem custom city nece da ga nadje, iako znam da ima. A kad kliknem sa search more online posle 2 sekunde izbaci kao da nema nista i ok. A pre mi je izbacivalo u brosweru rezultate. Sta bi to moglo biti?

Bez lokacije ne moze,ja mislim

Evo vidim i ja da ne moze.. Ko ga ****. Bolje da ne vidim vreme nego da mi prave servisi wakelock od 1h i 30min na 1h i 45min screen on-a.

pa koliko si sada dobio screen on time-a kad si iskljucio lokacije? :p

Cekajte bre, ne radi temperatura ili pronalazenje grada u aplikaciji/widgetu za vreme, bez upaljenog gps-a non stop?

Nazad
Vrh Dno