Šta je novo?

HTC One

pa i ne toliko uzivo, ni plavi ni crvemi... Meni su izgledali kao da su plasticni kad sam ih vidio...

Ja sam gledao na klipu, plavi izgleda kao da je metalik plavi, meni je odlican jer inace volim plavu boju. Crni je lep isto, maaaa svi su lepi bree, jos nisam video fon da mu je dizajn lepse uradjen nego kod One-a(zvucnici kako su postavljeni i kakvi su da ne pominjem).

7y9ady4y.jpg

Bas sam pozitivno iznenadjen baterijom, jos sam i malo vise od pola sata igrao igricu.
ARHD 51.0 ROM(Android 4.4.2 i Sense 5.5) + ElementalX 13.0 kernel.
Sync upaljen svo vreme i Wifi samo sat vremena za ceo dan bio iskljucen.
Low signal svo vreme imam inace je auto 2g/3g.

Poslednja izmena:
Ja sam gledao na klipu, plavi izgleda kao da je metalik plavi, meni je odlican jer inace volim plavu boju. Crni je lep isto, maaaa svi su lepi bree, jos nisam video fon da mu je dizajn lepse uradjen nego kod One-a(zvucnici kako su postavljeni i kakvi su da ne pominjem).

moj je crni, i zaista nema te boje za koju bih ga mijenjao...

Preporučujem da neko od vas poznavaoca otvori sasvim novu temu koja bi se zvala " Htc One 2" , kako novosti o novom HTC-ovom flagshipu ne bi više bile gomilane u ovoj temi.

Šta kažete ?

^ Ja reko neki pogled sa vrha planine, pejzaz, panorama.. pa ovo si mogao u IDEI na podu da nadjes :d

milf hosting :D

Imao sam srebrni (sivi) i nisam se smirio dok nisam uzeo crni...meni je mnogo lepsi i ozbiljniji..:)

Ja sam prvo ugledao Sivi(na onim procurelim slikama fona kad je trebao da izadje) i rekao sam to je to. Nisam hteo da menjam odluku 4 meseca koliko sam cekao da kupim fon. Ali kad sam video plavi..... Kupio je moj rodjak crni, ali mi je moj sivi ipak lepsi.
Btw on ima problem sa ljubicastom kamerom, uzet fon u mts-u, kakva je procedura kod njih oko zamene kamere ili fona?

Ja sam prvo ugledao Sivi(na onim procurelim slikama fona kad je trebao da izadje) i rekao sam to je to. Nisam hteo da menjam odluku 4 meseca koliko sam cekao da kupim fon. Ali kad sam video plavi..... Kupio je moj rodjak crni, ali mi je moj sivi ipak lepsi.
Btw on ima problem sa ljubicastom kamerom, uzet fon u mts-u, kakva je procedura kod njih oko zamene kamere ili fona?
Ja juce odneo u Telenor. Isti problem plus nisam mogao da updejtujem na 4.4. pisem kad dobijem odgovor.

Jel na kraju moze da se rutuje uredjaj sa poslednjim HBOOT-om, mislim da je kod mene 1.56? Moram da ga rootujem, reklame me izludjuju.

Jel na kraju moze da se rutuje uredjaj sa poslednjim HBOOT-om, mislim da je kod mene 1.56? Moram da ga rootujem, reklame me izludjuju.

Da se rutuje može sigurno (zvanično otključavanje bootloadera preko htcdev-a). A da li je moguć s-off, to već nisam siguran.

Ja juce odneo u Telenor. Isti problem plus nisam mogao da updejtujem na 4.4. pisem kad dobijem odgovor.

Danas se cuo sa servisom. Utvrdjen navedeni kvar, odobrena zamena aparata. Drugi u dva meseca. Pisacu telenoru da mi odobre uzimanje drugog aparata u tom cenovnom rangu. Jeste odlican telefon, ali bas dva da mi riknu nije bas za pohvalu. Mnogo velika *******cija mi je ponovo setovanje telefona.

Danas se cuo sa servisom. Utvrdjen navedeni kvar, odobrena zamena aparata. Drugi u dva meseca. Pisacu telenoru da mi odobre uzimanje drugog aparata u tom cenovnom rangu. Jeste odlican telefon, ali bas dva da mi riknu nije bas za pohvalu. Mnogo velika *******cija mi je ponovo setovanje telefona.

Koliko si cekao da utvrde kvar i da odobre zamenu?
I u kakvom je stanju telefon, posto i ja moram da nosim, ali su mi rekli da ne sme da ima nikakva fizicka ostecenja.. E sad, moj je crn i ima neke recimo mikro tackice, koje se ni ne vide ako se bas ne traze.. sve je to od normalne upotrebe, ipak je telefon vec par meseci star.. ne znam da li bi mi zbog toga pravili probleme..

Poslednja izmena:
Jel neko nasao nacin da radi fast switch 2g/3g ? Msm na rucni fast switch, ne volim kad mi fon sam radi.

Jel neko nasao nacin da radi fast switch 2g/3g ? Msm na rucni fast switch, ne volim kad mi fon sam radi.

Tesko, i ja sam trazio, ali nikako da nadjem.. I dalje moram da menjam rucno, tj. da biram network mode. Bas sam bio navikao na to na proslom telefonu (EVO 3D), a sad ovde nikako da se naviknem na ovo zezanje s tim.. Javi ako nadjes nesto.. :)

Tesko, i ja sam trazio, ali nikako da nadjem.. I dalje moram da menjam rucno, tj. da biram network mode. Bas sam bio navikao na to na proslom telefonu (EVO 3D), a sad ovde nikako da se naviknem na ovo zezanje s tim.. Javi ako nadjes nesto.. :)

Ja sam bio nasao gravitybox al' ne radi nesto lepo na ARHD ROM-u.

Gledam ovi u G2 temi sprenaju tut za root i ostale stvari na Srpskom, mogli smo i mi...

Koliko si cekao da utvrde kvar i da odobre zamenu?
I u kakvom je stanju telefon, posto i ja moram da nosim, ali su mi rekli da ne sme da ima nikakva fizicka ostecenja.. E sad, moj je crn i ima neke recimo mikro tackice, koje se ni ne vide ako se bas ne traze.. sve je to od normalne upotrebe, ipak je telefon vec par meseci star.. ne znam da li bi mi zbog toga pravili probleme..
U utorak sam ga odneo. Juce zvao servis i dao imei i rekli mi ono sto sam napisao. Mene telenor o tome jos nije obavestio.E sad obzirom da su oni duzni telenoru da daju novi fon koji ovi meni prosledjuju rekli su mi da moram da cekam da stigne iz htc jedno 7-10 dana. E sad ja cu to vreme iskoristiti da sa telenorom ispregovaram za z1 ili nexus 5. Ako mi ne budu dali cim ga ukljucim u radnji cu da ga bacim u torbu i da ukljucim kameru i ako nije dobar odmah cu im vratiti. Imam neku zastitu tako da je besprekoran. Mislim da nece da bude problema za te tackice.

Vrh Dno