Šta je novo?

HTC One

Samo zato sto je veci ekran ti mislis da je veci i telefon jel? :) a S4 ima veci ekran iako su im velicine skoro iste :)

S4 136.6 x 69.8 x 7.9 mm

One 137.4 x 68.2 x 9.3 mm

Zato mislim da bi staklo puklo ko ledenica sa tolikom ekrancinom da ti nezgodno ispadne! :D

Ispade S4 cak i manji :D Velika su oba da se ne lazemo :d

Ali #ebes taj telefon koji nema FM Radio :d

Poslednja izmena:
Ako tebi ne treba, znaci nije potrebno :D Pa kad su telefoni imali FM Radio prije 10 godina, ne vidim razlog zasto danas da nemaju! :smoke: Ima ljudi kojima je bitno i to...po meni dobar propust.

Dal' postoji neki program da dobijes radio? :D xD

Poslednja izmena:
Nikad ni na jednom telefonu nisam koristio radio. :)
Ne znam, nekako me ne privlači da slušam muziku koju mi neko drugi odredi... :p

Spirit fm pomaze ako ima radio prijemnik u telefonu,nexusi to nemaju koliko ja znam.

Spirit FM je odličan program. Posebno mi se sviđa opcija za snimanje (Record)! :p

@ChobbyNS
Koliko znam, u pravu si.

@Stjepan_Zarez
Meni se kod Spirit-a ne svidja mogucnost da "sje***" zvucnik/e, pa bila to i teoretska mogucnost.

Sto je veci telefon, lakse puca :)

Sto se tice radiJa imas Spirit FM i uzivas ;)

Spirit FM. Sta bi sa onim sto je S4 prevelik, si video dimenzije? :p

Svejedno prevelik je, tj preglomazan.. Mnogo je lakse drzati i rukovati sa One nego sa S4, jel tako? Ja sam probao S4 i ne dja mi se, previse je glomazan. One nisam probao ali po yt klipovima izgleda mi dosta laksi za drzanje od S4..

Naravno da nije sa onim ostrim coskovima i lock tasterom na vrhu :S:

A sto se ne preselite na Samsung galaxy s4 temu i nastavite sa raspravom :d

Ovjde se najmanje prica o HTC ONE

Ja nisam ni zapoceo, vidim ovde se od starta vise raspravlja o S4 nego One. ,)

Da li je neko instalirao iGO na telefon i kako mu radi,jer koristim navigon i nisam zadovoljan sa njim.

Aj podeli I sa nama koji ne znamo :)

Ma one je one koji god da izaberes :)
Ne opterecuj se previse sa tim.

A koji se lakse guli.. ? I da li ostaje belo ispod tog crnog sloja ili standardno crno(pricam o zadnjem delu crnog modela).. ? To je glavno pitanje.. Znam da je bilo price ranije ali sta je bio zakljucak ?

A koji se lakse guli.. ? I da li ostaje belo ispod tog crnog sloja ili standardno crno(pricam o zadnjem delu crnog modela).. ? To je glavno pitanje.. Znam da je bilo price ranije ali sta je bio zakljucak ?

Zakljucak je da ukoliko je u pitanju anodizovani aluminijum (a kazu da jeste) ne bi trebalo da se guli. Za razliku od iPhone 5 koji je farbani aluminijum i koji je siv ispod sloja farbe.

Nazad
Vrh Dno