Odusevljen sam.. Hvala ti puno.
Kako si odusevljen kad ne vidis screen on i ne vidis kako je kad se koristi telefon?![]()
@giovani
Kiselo grozdje![]()
A zna on zasto se bas tako obracam njemu. On bocne, odgovorim mu argumentovano, kad vidi da sam u pravu samo cuti i nema ga i tako stalno. Ali dobro izgleda da je takav covek. Postaju stvari jasnije. Nema sta da kaze, a vazno da zna da napadne.
Pa na forumu obicno tako ako ti se ne svidja telefon, tako je zato sto ne mozes da ga imas tj. priustis...
Jer aluminijum je to, to da ti se ne svidi?? C,c,c...
"Kiselo je grozdje"... ahahaha :d
@GAW nemoj sad da razvodnjavas šta sam pitao, dao sam ti normalnu upotrebu bez 5 sati screen on-a i bez buljenja u telefon kako ti kažeš. Govorim da onih dva dana što je neko okačio si ti prokomentarisao kao to je normalna upotreba, a ne ono kada buljis u telefon. Ja sam ti naveo normalnu upotrebu za 1 dan i govorim da ne može 2 dana da izdrži telefon nijedan, ako ga normalno koristiš. Znači ne može nikako, što si ti rekao da može. E to je mene pecnulo, ja sam ti samo dokazao, dok si ti samo pričao.
Ovo je fantastičan telefon? Ne nije, meni ima više mana nego vrlina. Jedina dobra stvar koja me je oduševila je ekran. Tek kad imaš all around proizvod tad možeš da kažeš savršen. Ni S4 nije savršen za neke koji vole metal, kad bi imao metal bio bi savršen. Meni ima više pozitivnih stvari S4 od One-a. Teže da naprave nešto dobro, ali uvek shebu jednu stvar. HTC uvek shebe par stvari.
@GAW nemoj sad da razvodnjavas šta sam pitao, dao sam ti normalnu upotrebu bez 5 sati screen on-a i bez buljenja u telefon kako ti kažeš. Govorim da onih dva dana što je neko okačio si ti prokomentarisao kao to je normalna upotreba, a ne ono kada buljis u telefon. Ja sam ti naveo normalnu upotrebu za 1 dan i govorim da ne može 2 dana da izdrži telefon nijedan, ako ga normalno koristiš. Znači ne može nikako, što si ti rekao da može. E to je mene pecnulo, ja sam ti samo dokazao, dok si ti samo pričao.
Ovo je fantastičan telefon? Ne nije, meni ima više mana nego vrlina. Jedina dobra stvar koja me je oduševila je ekran. Tek kad imaš all around proizvod tad možeš da kažeš savršen. Ni S4 nije savršen za neke koji vole metal, kad bi imao metal bio bi savršen. Meni ima više pozitivnih stvari S4 od One-a. Teže da naprave nešto dobro, ali uvek shebu jednu stvar. HTC uvek shebe par stvari.
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku))
Iiii, pa brate evo npr jedan veliki minus za S4 je kao da drzis ciglu u ruci, moras da koristis uvek obe ruke, ako oces jednu moras da ga pomeras gore dole, ako me razumes. Onda, ruzan je, i to po meni mnooogooo... Ekran na One je tamanica, nije prevelik, nije premali. Na S4 je stvarno prevelik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari