Šta je novo?

HTC One

Nego...da li ce da sljaka po default-u Beats Audio na Google Edition-u...kazu da samo nece da bude notifikacije za isti ali da li ce da bude ON uvek? Postoje razne price o Beats-u ali na dobrim sluskama....savrsenstvo,tvrdim.
Probao iste sluske na Nexus 4, tri klase ispod

Izgleda da nikad niste imali One X ili slican HTC u ruci....

Ispade da je amoled najbolji na svetu...

Samo kad bi ti procitao sta je napisano i o cemu se radi mozda bi shvatio, a ne ono sto ti nesto na svoj nacin procitas. Niko nije rekao da je amoled najbolji all around display, ali sto se tice uglova gledanja (zato sam ja i pitao od kad) jeste najbolji. Na tu temu:

The variation of Brightness, Contrast, and Color with viewing angle is especially important for Smartphones because of
their large screen and multiple viewers. The typical manufacturer 176+ degree specification for LCD Viewing Angle
is nonsense because that is where the Contrast Ratio falls to a miniscule 10. For most LCDs there are substantial
degradations at less than ±30 degrees, which is not an atypical viewing angle for Smartphones.

http://www.displaymate.com/Galaxy_S4_ShootOut_1.htm

Sto se tice novog 1080p amoleda u S4, Raymond Soneira je rekao da je jedan od najboljih ako ne i najbolji... Cisto da se informises malo.

Ne interesuje mene sta oni pricaju (i koliko su placeni za to), verujem onome sto moje oci vide.

I znam sta mi se vise svidja.

:wave:

Svi ovde vrlo dobro znamo prednosti jedne i druge vrste displeja.
Amoled ima bolji kontrast,bolje uglove gledanja i brutalnu crnu boju.
Dok je kod lcd sve obrnuto,ekstra bela,losiji kontrast i bolja vidljivost na suncu.
Ne znam cemu raspravka?

Nego...da li ce da sljaka po default-u Beats Audio na Google Edition-u...kazu da samo nece da bude notifikacije za isti ali da li ce da bude ON uvek? Postoje razne price o Beats-u ali na dobrim sluskama....savrsenstvo,tvrdim.
Probao iste sluske na Nexus 4, tri klase ispod

Šta si to tačno primetio kao razliku?
Ja sam probavao istovremeno Sensation XE, S3 i Nexus 4 i stvarno je zvuk najglasniji na XE, ali i s3 je tu. Ja sam primetio samo jače visoke tonove. Ali sve je muzika skidana sa YT, mislim da je to podosta loše.

@ The PunisheR

Meni deluje ok trajanje,isto mi je kao na S3 sto je bilo...prekjuce I juce imam 1 sat I 48 min razgovoraisao sam na play storei pokusavao da namestim
neki sms reminder,jednom izasao na ebay oko 10 min. I nista narocito nisam prckao.Ukljucena mu je opcija da gasi nocu 3G.Trenutno mi je na 18%
history kaze 2dana 4 sata 45 min I 35 sec. Jos samo kad bi znao kako se prave screen shootovi pa da okacim.....

Sto se tice samog ekrana nekako je "klizaviji" ne znam kako da opisem,kao da prsti idu lakse preko ovog ekrana nego onog na S3.
Boje su jako dobre,bela fenomenalna ali crna je mnogo bolja na S3.Napolju je malo bolji od S3.
Jos samo da user fkloznica dodje na pice I pogleda ga popreko po dijagonali :D

Screenshot se pravi sa power + home kombinacijom tastera.

^ Pre bih uzeo klasicni One sa Sense nego ovaj pure android.

Nije katastrofa los,ali sa vanila androidom zaboravi na ir remote,blink feed,zoe i ko zna sta jos.
A uz to svi kazu da je sense 5 ultra brz,pa zasto onda stavljati cist android?
Koja je poenta?

Nije katastrofa los,ali sa vanila androidom zaboravi na ir remote,blink feed,zoe i ko zna sta jos.
A uz to svi kazu da je sense 5 ultra brz,pa zasto onda stavljati cist android?
Koja je poenta?

Izbor. HTC ne gubi ništa time. Neće ulagati novac u marketing, uređaj je isti, razvoj softvera i prilagođavanje minimalni.

Ja kod One ne bih stock ali zato kod S4 odmah :)

Jel imate neke tragove na ekranu vi sa One (pecke, ogrebotine, bilo sta)..pitam jer se gorila 2 nije bas proslavila po tom pitanju (govorim iz iskustva sa S3 i iP5)

Deluje mi da je gorila 3 dosta bolja (koristim S4 vec neko vreme, za sada kao nov ekran, videcemo u buduce), i sam proizvodjac je naveo da je 3ka za 40% bolja od 2ke sto se tice grebanja..

Izbor. HTC ne gubi ništa time. Neće ulagati novac u marketing, uređaj je isti, razvoj softvera i prilagođavanje minimalni.

Ali ni ne dobija,jer ko je lud da pored svih tih dzidza bidza kupuje telefon od 600$ i da ne dobije nista.
Pa onda bolje uzeti nexus 4 za 300$ zar ne,dobijas indentican softver?
I ovako sakata kamera ce biti jos gora na vanila androidu.

Poslednja izmena:
Ali ni ne dobija,jer ko je lud da pored svih tih dzidza bidza kupuje telefon od 600$ i da ne dobije nista.
Pa onda bolje uzeti nexus 4 za 300$ zar ne,dobijas indentican softver?
I ovako sakata kamera ce biti jos gora na vanila androidu.

Time will tell. Ja se ne kajem što sam izabrao Dev Ed.

screen2
@ The PunisheR

Danas sam jako malo pricao,mozda 20 min.....

screenshot

Prilozi

• Screenshot_2013-05-31-17-01-24.png
    Screenshot_2013-05-31-17-01-24.png
    224.9 KB · Pregleda: 304
  • Screenshot_2013-05-31-17-48-33.png
    Screenshot_2013-05-31-17-48-33.png
    172.2 KB · Pregleda: 305
Poslednja izmena:
S4 bolji uglovi gledanja, bolji kontrast, bolji prikaz crne boje..

One bolji prikaz bele, veci broj subpixela i bolji raspored - "ostrija slika", veci ppi, umerenije boje (da ne kazem prirodnije), bolja vidljivost van zatvorenog prostora/sunceva
svetlost..

Zar svako mora da spomene prenapucane boje na SAMOLED-u kao manu? Imaš da biraš modove pa staviš ono što ti odgovara. Ili ako ti se ne sviđaju boje ni tako ima na playstoru milion programa pa možeš namestiti tačno kako tebi odgovara i da boje budu što prirodnije.

ali zato nikada neces imati pravu belu boju :) da me ne shvatis pogresno ,meni je amoled ekran najbolji od svih na trzistu trenutno..

Kao ni lcd crnu i kraj price.
Ova raspravka nikad nije imala kraj. . .

Imala rasprava je kraj ranije, kada su nesamoled displeji imali jos gori prikaz crne, losiji kontrast i uglove gledanja :) Sada vecina nesamoled displeja na skupljim telefonima ima sve ovo ispravljeno i uz hd/full hd rezoluciju svako moze da bira sta mu odgovara i svadje na tu temu su nepotrebne. Ja bih bez ikakvih problema sa uzivanjem koristio displeje i na SGS4, One, Oppo find 5, XZ.

Poslednja izmena:
Vrh Dno