Jos je mlad, naucice :d
Da li neko koristi ARHD 30.0 (android 4.3 + snese 5.5)? Da li moze da se instalira kada je s-on?
^ Da li si flešovao odgovarajući RUU ili si samo odradio restore stock ROM-a? Koji je tačno benefit S-OFF-a u odnosu na klasično otključavanje? Da li jedino tako može da se flešuje radio (do sada nisam imao potrebu za tim)? Btw, izvoli tutorial za skidanje "TAMPERED" zastavice, ako to već nisi uradio:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2477792
Bah... Ja sad imam Pacman rom. Mrzi me da flashujem stock ili arhd da bi odradio soff. Mozda jednog dana.
^ Ne može da ima stock kernel, Pacman nije Sense ROM.
Pa eto ti ga mozda android 4.3 i novi sens.. ?
afaik, 4.3.3 ne postoji, 4.3 i 4.3.1 su zadnje verzije?Данас сам прочитао на АндроидЦентрал да се очекује 4.3.3 за европске моделе у наредне 3 до 4 недеље... и да ће наводно доћи са 5.5 Сенсом.
afaik, 4.3.3 ne postoji, 4.3 i 4.3.1 su zadnje verzije?
drugo, najavljivalo se za septembar, pa oktobar, pa evo novembar... Na zapadu nista novo![]()
Ako ti je root-ovan telefon, onda instaliraj Sense 5 toolbox modul u xposed-u. Ima opciju da izadje samo obaveštenje (čak ni notifikacija) o delivery reportu, posle ti stoji ona ikonica. Savršeno.
Ako ti je root-ovan telefon, onda instaliraj Sense 5 toolbox modul u xposed-u. Ima opciju da izadje samo obaveštenje (čak ni notifikacija) o delivery reportu, posle ti stoji ona ikonica. Savršeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari