Imam cudnu situaciju, wi fi radi bez problema, google chrome takodje otvara sajtove, ali zato stock pretrazivac nece da radi. Ukucam sajt,bilo koji, ucita do pola i stane. Ocistio cash, cookiesi opet isto. Ima li neko ideju?
Imam cudnu situaciju, wi fi radi bez problema, google chrome takodje otvara sajtove, ali zato stock pretrazivac nece da radi. Ukucam sajt,bilo koji, ucita do pola i stane. Ocistio cash, cookiesi opet isto. Ima li neko ideju?
Ko ga je*e. Ja ga nisam upalio 2 puta za ovih skoro 2 meseca koliko imam fon![]()
Definitivno je nešto do same aplikacije. Da li si čistio samo cache i cookies ili si uradio i clear data, force stop itd u settings-apps? Jel si probao sa prostim resetovanjem telefona?
Čemu ovo? Nabijaš postove, mahom neupotrebljive
Covece, samo kazem realnu stvar, ako vec kotisti chrome ne treba mu ovaj obican broswer bas ni malo.
Ukusi su različiti. Mene pre svega zanima funkcionalnost. Izgled je na kraju. Planiram da uzmem nexus5. Ne mogu da podnesem ovaj bloatware sto HTC forsira.
Апсолутно размишљам исто... било ми је потребно мање од 2 недеље, од како сам купио One, да скапирам колико ми недостаје чист Андроид и мање од месец дана да почнем да пратим вести у вези Nexus 5.
Nazad na temu...Da li je neko pokušao da S-OFF-uje 1.54 ovom novom metodom? Šljaka li to?
Ja cu tek veceras update da radim, nemam na poslu wifi -.- Pricajte utiske, sta ima novo?
У најкраћој могућој форми:
Систем делује брже, скрол и анимације флуидније а можеш да искључиш Блинкфид.![]()
Sta je ovo N sto stoji gore u status baru?
Pozdrav svima!
Posto planiram da u skorije vreme pazarim ovaj tel, uglavnom sam iscitao temu, mada bi svejedno poneki savet dobro dosao.
Obzirom da su cene po oglasima donekle povoljnije, na sta obratiti paznju prilikom takve kupovine (racun/garancija se podrazumevaju)?
IZrada na ivicama, mrtvi ili stuck pikseli. To je glavno.
@tema: ja jos nisam dobio update ?![]()
Sta je najbolje da se pokrene da bi se proverilo kakav je ekran, koja aplikacija?
I da, ako se rutovanjem gubi garancija, kako onda da proverim da li je tel rutovan? :zgran:
Sta je najbolje da se pokrene da bi se proverilo kakav je ekran, koja aplikacija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari