Proximity senzor. Jel' imaš foliju preko ekrana?
Nekad mi se desi da kada razgovaram , i kad sagovornik spusti slusalicu i ja pogledam u ekran on je ugasen, pritisnem lock dugme ekran se upali ne zakljucan. Ako ste me razumeli znate li do cega je? :-D
Meni se cesto to desava.
Negde sam procitao da se to desava kada drzis telefon levom rukom. U tom slucaju proximity senzor nije na sredini i ne ocita da je telefon prislonjen na uvo.
Ovo sam testirao danas par puta i stvarno je tako bilo.
android-revolution-hd.blogspot.com/2013/10/more-details-about-incoming-sense-55.html
Svidja mi se ovaj Sense 5.5. Blinkfeed napokon može da se isključi, do not disturb mi je baš nedostajao sa CM-a (quiet hours), a i limit za auto brightness može da bude zgodna stvar. Dobra stvar je i što stiže prilično brzo.
Svidja mi se sto ce mo moci da editujemo ovaj control panel(ili kako se zove ovo gde ima da se pali i gasi svasta :-D ) koliko ja vidim. Ali ovaj phone panel moze i sad da se edit. Ja sam izbacio nepotrebne panele.
ooo!I ja nesto da naucim novo
Sad izbacih favorites i groups panele, nepotrebni su mi bili, odlicno! Baj d vej, nije "ce mo", nego "cemo" '-'
Njemu probija svetlost kod jednog dugmeta, pa zato hoće da isključi.
Jedina stvar koja mi nedostaje kod sense-a je mogucnost da iskljucim svetlo za tastere. Da li je to uspeo neko sa root-ovanim fonom?
ja da znam, ni jedan stock rom to nema... Ajd sad da te vidimo da instaliras ovaj pacman, posto ti je to toliko bitno :d
ako ga za sve ove godine nisu provalili, nece ni ubuduce vjerovatno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari