Šta je novo?

HTC One

Nekad mi se desi da kada razgovaram , i kad sagovornik spusti slusalicu i ja pogledam u ekran on je ugasen, pritisnem lock dugme ekran se upali ne zakljucan. Ako ste me razumeli znate li do cega je? :-D

Proximity senzor. Jel' imaš foliju preko ekrana?

Proximity senzor. Jel' imaš foliju preko ekrana?

Nope, ali ne znam sta se desava, nije to uvek, mozda ga ja zabagujem ili slicno.
Msm da se to desi ponekad kada neko prekine vezu pre nego sto pogledam u fon. A kad ja prvi prekidam nece da se desi.

Poslednja izmena:
Negde sam procitao da se to desava kada drzis telefon levom rukom. U tom slucaju proximity senzor nije na sredini i ne ocita da je telefon prislonjen na uvo.

Činjenica da One Max ima preslikane specifikacije kao One je dobra vest za nas: Sense 5.5 stiže uskoro(naravno, mislim na portove sa xda).

edit: već se pojavio, footballer, naravno

Poslednja izmena:
android-revolution-hd.blogspot.com/2013/10/more-details-about-incoming-sense-55.html

Svidja mi se ovaj Sense 5.5. Blinkfeed napokon može da se isključi, do not disturb mi je baš nedostajao sa CM-a (quiet hours), a i limit za auto brightness može da bude zgodna stvar. Dobra stvar je i što stiže prilično brzo.

Svidja mi se sto ce mo moci da editujemo ovaj control panel(ili kako se zove ovo gde ima da se pali i gasi svasta :-D ) koliko ja vidim. Ali ovaj phone panel moze i sad da se edit. Ja sam izbacio nepotrebne panele.

Svidja mi se sto ce mo moci da editujemo ovaj control panel(ili kako se zove ovo gde ima da se pali i gasi svasta :-D ) koliko ja vidim. Ali ovaj phone panel moze i sad da se edit. Ja sam izbacio nepotrebne panele.

ooo! :) I ja nesto da naucim novo ;) Sad izbacih favorites i groups panele, nepotrebni su mi bili, odlicno! Baj d vej, nije "ce mo", nego "cemo" '-'

ooo! :) I ja nesto da naucim novo ;) Sad izbacih favorites i groups panele, nepotrebni su mi bili, odlicno! Baj d vej, nije "ce mo", nego "cemo" '-'

Drago mi je da sam i ja nekom pomogao :-D
Ja sam to izbacio prvi dan, imamo samo imenik, lista poziva i ono za biranje brojeva :-D

Poslednja izmena:
Da li neko koristi ARHD 30.0 (android 4.3 + snese 5.5)? Da li moze da se instalira kada je s-on?

Može. Moj telefon je s-on i instalirao sam Sense 5.5 bez problema (insertcoin doduše, ali ista je baza)

Ok. Da li je moguće pobrisati sav sense bloatware i ostaviti kameru, galeriju i tastaturu?

Da, u Aromi biraš šta želiš da ostaviš. Opet govorim o InsertCoin-u, za ARHD ne znam, ne sećam se. Takođe, postoji i mogućnost da se po instalaciji odex-uje ROM što ga, navodno, čini malo bržim i baterija je za nijansu bolja.

Jedina stvar koja mi nedostaje kod sense-a je mogucnost da iskljucim svetlo za tastere. Da li je to uspeo neko sa root-ovanim fonom?

Ne verujem da ijedan custom ROM to ima kao opciju ali sigurno postoji neki tweak. Ali zašto bih to želeo da učinim? Sumnjam da to značajno utiče na trajanje baterije

Njemu probija svetlost kod jednog dugmeta, pa zato hoće da isključi.

Pacman rom ima tu mogućnost.
qeqyze4y.jpg

Poslednja izmena:
Jedina stvar koja mi nedostaje kod sense-a je mogucnost da iskljucim svetlo za tastere. Da li je to uspeo neko sa root-ovanim fonom?

ja da znam, ni jedan stock rom to nema... Ajd sad da te vidimo da instaliras ovaj pacman, posto ti je to toliko bitno :d

ja da znam, ni jedan stock rom to nema... Ajd sad da te vidimo da instaliras ovaj pacman, posto ti je to toliko bitno :d

Necu, zato sto mi je stock super. Nekako cu da predjem preko toga, valjda ce biti nacin bez menjanja room-a.

ako ga za sve ove godine nisu provalili, nece ni ubuduce vjerovatno :D

svidja mi se tvoj nepopravljivi optimizam :p

Jos je mlad, naucice :d

Ih znas kako je lep zivot kad se uvek nadas najboljem :-D

Nazad
Vrh Dno