Šta je novo?

HTC One X

ako nisu do sad, nece ni posle, IMO

Pa ako bude tako kao ti kažeš ovaj moj ide ili u kantu ili na oglase lo sistemu daj šta daš samo nosi djubre

pa pogledaj i za starije modele koji nemaju s-off da li je izasao? AFAIK, nije... A ako je sistem "daj sta das", ja dajem 100€, da nosim 2 "djubreta" :d
PS jos nista od apdejta, mater im... sta cekaju, 31. oktobar u 23:59:59?? :smash::smash::smash:

Kao ono kad se napijes kao d.pe i ne znas nista ni tog trenutka ni sutradan pa se budis i razmisljas sta sam nocas uradio,ocekujes poruke,pozive...:beer:

Securuty Flag OFF znaci da mozes da se igras sa partition table-om,bootloader-om i ostalim stvarcicama koje trenutno ne dozvoljavaju potpuno igranje sa ROM-ovima...

Kao ono kad se napijes kao d.pe i ne znas nista ni tog trenutka ni sutradan pa se budis i razmisljas sta sam nocas uradio,ocekujes poruke,pozive...:beer:

Securuty Flag OFF znaci da mozes da se igras sa partition table-om,bootloader-om i ostalim stvarcicama koje trenutno ne dozvoljavaju potpuno igranje sa ROM-ovima...

al ja i dalje ne kapiram sta se sad NE moze raditi, kad nema s-off, mislim prakticno? Moguce je instalirati sve ROM-ove, i garancija se bespovratno gubi, samo toliko znam... :)

al ja i dalje ne kapiram sta se sad NE moze raditi, kad nema s-off, mislim prakticno? Moguce je instalirati sve ROM-ove, i garancija se bespovratno gubi, samo toliko znam... :)

Sa s off mozes uraditi root bez otkljucavanja bootloadera i mozes uraditi sim unlock sto je po meni veoma vazno za zakljucane uredjaje,jer je otkljucavanje skupo a u nekim slucajevima i nemoguce uraditi.I mozes flesovati romove bez sedenja za racunarom.

Pitane za vlasnike:

S-LCD2 je meni licno, bolji od svega sto sam ikad video. bih sebi pre svega razjasnio sbozriom da nisam aktuelni vlasnik One-X telefona, da mi neko kaze da li sam u zabludi. ovo je moj utisak:

OneX - besprekoran ekran, toplije, zivlje boje od ostalih
iPhone5 - jaci brajtnes na maksmimumu, i od OneX-a i od S3-ja, ali opet ne dostize kvalitet slike kao OneX
S3 - dal sam lud, ali nije ni 70% kvaliteta od OneX-a .. ?

iPhone 5 deluje zaista svetlije, ali sa retinom i visnom od 1100 piksela, nekako mi ne deluje da je pametno drzati ga na full brightness, plus sto OneX ima "toplije" boje u nedostatku boljeg izraza. dok u nekom battery-save rezimu OneX odnosi sve nagrade. S3 ima lep ekran, zaista fascinira, ai u poredjenju sa iPhone5 i OneX nema sta da trazi.

ima li neko od vas da je probao sve ove teleone da mi potvrdi ili ispravi zakljucak .. ?

sreca pa mi i ne treba otkljucan uredjaj :D (zapravo nisam ni provjeravao je li zakljucan ili nije, a i malo teze je zbog mikro sim kartice)

tnx za info!

@garancija
Vidi ovako ja mogu da ti dam moje mišljenje o ta tri modela.Što se tiče iphona nosio sam 4 i 4s i nisam bio zadovoljan nekako pre usko za moj pojam.Tj kupiš telefon koji je skup a dobiješ aparat koji može da poziva šalje sms i sve druge stvari koje želiš da posedujes legalno su prezakomplikovane za ovo naše tržište što te tera da sve skidas crekovano.Tako da ne vidim rezon dati puno para za telefon a koristiš pirate na njemu.Što se tiče petice to je po meni najveći promašaj u kupovini jel definitivno je odnos cene i onoga što za cenu dobiješ najblaže rečeno ne realno.Za mnogooooo manje pare možeš da kupiš telefon koji je u rangu sa peticom i da ti ostane para za jedno sedam dana na moru.
Što se tiče s3 modela nosio sam ga i mogu reci da je skroz korektan.Vrhunska kamera i odlican displej,radi bez bagova...jednostavno sluša vlasnika i nisam imao problema sa njim.Ali uvek ima ali plastican,škripi deluje krto i za moj ukus pre komercializovan...
Što se tice HOX nemam reči odličan je,odličan displej,zadovoljavajuca baterija,odličan kvalitet izrade tako da sam ja rešio da žrtvujem kameru realno za nijansu lošiju ali sam dobio sigurnost kad je telefon u upotrebi...neskripi ne krčka i nekako je oblikovaniji za ruku od s3....ukusi su različiti ali eto ti moje vidjenje ova tri telefona...

@garancija
Vidi ovako ja mogu da ti dam moje mišljenje o ta tri modela.Što se tiče iphona nosio sam 4 i 4s i nisam bio zadovoljan nekako pre usko za moj pojam.Tj kupiš telefon koji je skup a dobiješ aparat koji može da poziva šalje sms i sve druge stvari koje želiš da posedujes legalno su prezakomplikovane za ovo naše tržište što te tera da sve skidas crekovano.Tako da ne vidim rezon dati puno para za telefon a koristiš pirate na njemu.Što se tiče petice to je po meni najveći promašaj u kupovini jel definitivno je odnos cene i onoga što za cenu dobiješ najblaže rečeno ne realno.Za mnogooooo manje pare možeš da kupiš telefon koji je u rangu sa peticom i da ti ostane para za jedno sedam dana na moru.
Što se tiče s3 modela nosio sam ga i mogu reci da je skroz korektan.Vrhunska kamera i odlican displej,radi bez bagova...jednostavno sluša vlasnika i nisam imao problema sa njim.Ali uvek ima ali plastican,škripi deluje krto i za moj ukus pre komercializovan...
Što se tice HOX nemam reči odličan je,odličan displej,zadovoljavajuca baterija,odličan kvalitet izrade tako da sam ja rešio da žrtvujem kameru realno za nijansu lošiju ali sam dobio sigurnost kad je telefon u upotrebi...neskripi ne krčka i nekako je oblikovaniji za ruku od s3....ukusi su različiti ali eto ti moje vidjenje ova tri telefona...

Ja bi vas molio da mi uporedite ova tri modela sto ste u datom postu vrlo detaljno opisali sa modelom Nokia 6303 classic...Hvala Unapred!!! :wave:

Garancija, koristio sam sve nabrojane telefone, One X bi sa JB bio pun pogodak, ekran jeste najbolji, kamera i autonomija su slabije strane, kvalitet izrade i upotrebljeni materijali dosta bolji od s3, sve u svemu je best buy (gledajuci cene u oglasima) i ako nesto od navedenog naravno nije ogranicenje (slabija autonomija i losija kamera).

eto nas ispali HTC, usli smo u novembar, i nista od JB-a :d

Po nekim reakcijama u ovom topiku, covek bi pomislio da je to veca katastrofa od Sendi :d

ako ne bude apdejta za 3 dana, ima da napravimo da Tajvan izgleda gore od Hirosime i Nagasakija zajedno :p

kad ce android 4.2? :d

Nazad
Vrh Dno