Šta je novo?

HTC One X

Da li zna neko neki pouzdan servis za otkljucavanje HTC One X sa Telenora a bez da se nosi telefon kod njih, tj. ja im posaljem IMEI, uplatim a oni meni Unlock Code.
Zvao sam neke likove sa oglasa na mobilnom svetu i traze 900-1000 din, sto je OK, samo ne znam koliko su pouzdani.

Da li zna neko neki pouzdan servis za otkljucavanje HTC One X sa Telenora a bez da se nosi telefon kod njih, tj. ja im posaljem IMEI, uplatim a oni meni Unlock Code.
Zvao sam neke likove sa oglasa na mobilnom svetu i traze 900-1000 din, sto je OK, samo ne znam koliko su pouzdani.

Ne znam gde danice, ali znam gde da NE IDEŠ , htcsimunlock.com , mene su zeznuli za 12 eur...

Izbegao bih te strane online servise. Ove koje sam zvao su u BG-u i NS-u a ja nisam odatle. Traze mi da im uplatim postnet-om i poslace mi kod. A na moje pitanje sta ako nije taj kod i ne uspem da ga otkljucam, oni kazu da je nemoguce ali postoje ljudi koji su kao bezobrazni i hoce da zloupotrebe to i kazu im da da je kod neipravan da bi im ovi vratili pare.

Ne znam kako je sa telenorom,ali ja sam imao one x sa vipa koji niko nije mogao da dekodira,a zadnji odgovor sam dobio u begramu,kazu da zamenim maticnu plocu pa ce onda biti sim free:)
Kad se nisam prevrnuo.

Ne znam kako je sa telenorom,ali ja sam imao one x sa vipa koji niko nije mogao da dekodira,a zadnji odgovor sam dobio u begramu,kazu da zamenim maticnu plocu pa ce onda biti sim free:)
Kad se nisam prevrnuo.

Ne mogu da verujem da su ti to odgovorili. A pretpostavljam da je maticna ploca kod njih 36.000 din+ PDV.

Izbegao bih te strane online servise. Ove koje sam zvao su u BG-u i NS-u a ja nisam odatle. Traze mi da im uplatim postnet-om i poslace mi kod. A na moje pitanje sta ako nije taj kod i ne uspem da ga otkljucam, oni kazu da je nemoguce ali postoje ljudi koji su kao bezobrazni i hoce da zloupotrebe to i kazu im da da je kod neipravan da bi im ovi vratili pare.

Baš su zlatni...Najbolje je da daš nekome fon, da ide na lice mesta i proba kod. Nemoj ništa na lepe oči...

Ja sam porucio kodove sa jedno 2-3 sajta,svaki put je bio isti kod i nije radio.
Kasnije sam probao i po servisima bezuspesno,da bi mi na kraju rekli da mora nesto da se lemi i budzi po maticnoj ploci i da nije sigurno da ce to raditi.
Tada sam odustao i menjao ga za sim free nexus i sad me ne boli glava.

Nasao sam na ebay-u neke online servise u Engleskoj koji dekodiraju HTC One X za 1 funtu i vidim da nisu prevaranti jer imaju 99.9% positive feedback. Ali ***, nemam Paypal pa ne mogu da porucim kod.

Nema to veze sa kodovima,kako sam razumeo servisera htc je isporucio uredjaje zakljucane njihovim kodovima a onda su nasi pametni operateri zakljucali sa svojim kodovima,tako da to porucivanje moze a i ne mora da upali.

Nema to veze sa kodovima,kako sam razumeo servisera htc je isporucio uredjaje zakljucane njihovim kodovima a onda su nasi pametni operateri zakljucali sa svojim kodovima,tako da to porucivanje moze a i ne mora da upali.

Mislim da to radi samo VIP.

Da, i ja koliko znam to je samo VIP radio a Telenor se otkljucava tim fabrickom kodovima. Naci cu valjda nekog sa Paypalom i probacu sa tim servisom iz UK. 1 funta je 140 dinara, pa i ako nije taj kod, nije neka kinta. Skoro pa dzabe...

Za one moje mrzi da prate XDA kratak update...
Svi koji očekujemo ota na 3.14.401.20 ćemo možda još malo sačekati pošto je football dobio 3.14.401.22-release keys, pa me moguće da će se JB update malo odložiti, izgleda da ga HTC još pegla...

Pratim i temu gde su u HoX ubacili bateriju od HoX+, i iako postoji razlika u deklarisanom naponu od 0.1V, HoX za sada ima značajno duži screen-on time...ono što se ne zna je kako će ta razlika uticati na duže staze, kao i dostupnost same baterije retail kanalima...

svaka chast za apdejt! sve same korisne info. A njima pas masters ako i za 19. novembar ispale... Bas maloprije gledam kalendar, ponedeljak, kao brzo ce, kad ono :d

Hmmm i ja sam na xda pratio dve teme video sam taj podatak mada koliko sam mogao da vidim svi sa uk vodafona odakle je i moj hox očekuju sutra update...tako da ja neverujem da će ga odlagati za dalje pa makar ga peglali u hodu...ma da možda i bolje sačekati krajnju verziju jel update može da donese i velike bagove od bootloopa pa do .e prepoznavanja mreže tako da je to mač sa dve oštrice...ali nadam se najboljem....

Videcemo sutra sta ce biti,ako ne bude sutra,onda 19.decembar 2015.godine :D

Videcemo sutra sta ce biti,ako ne bude sutra,onda 19.decembar 2015.godine :D

cuo sam da su pomjerili za 25. decembar 2015. god, da bi stigli da ubace 4.1.2, ovo na cemu su do sad radili je 4.1.1 :p

-Sta ce biti s hox-om?
-zapalicu ga!
-da rutujem go*na i gotova stvaaar :p

Koji je benefit tog famoznog update-a? Možda ću se manje nervirati ako nije ništa posebno. :)

Koji je benefit tog famoznog update-a? Možda ću se manje nervirati ako nije ništa posebno. :)

Bolja baterija, google now, sve ostalo je šminka...

Meni je baterija konkretno najveći problem, jedna uspem da izađem na 2.5h screen-on time-a...nadam se da će nov radio da to poboljša...

Poslednja izmena:
Ne bih rekao da je project butter sminka,neuporedivo brze i lepse radi nego ics.

Bolja baterija, google now, sve ostalo je šminka...

Meni je baterija konkretno najveći problem, jedna uspem da izađem na 2.5h screen-on time-a...nadam se da će nov radio da to poboljša...
pa nije bas samo to, jer...
Ne bih rekao da je project butter sminka,neuporedivo brze i lepse radi nego ics.
slazem se :) ali vidjecemo kako ce to biti u praxi, jer...
Igrao sam se sa JB dovoljno dugo, i iskreno nisam primetio neki veliki dobitak. Ipak to više govori u prilog ispeglanosti sense-a na ICS kod HoX-a...
... ja sam probao JB samo na Desire HD, i sto se glatkoce skrolovanja tiche, za divno cudo Ice Cold Sandwich rom je bolji po tom pitanju :-/

cuo sam da su pomjerili za 25. decembar 2015. god, da bi stigli da ubace 4.1.2, ovo na cemu su do sad radili je 4.1.1 :p

-Sta ce biti s hox-om?
-zapalicu ga!
-da rutujem go*na i gotova stvaaar :p

Haha,ako ne bude tad,onda na pocetku 2016.godine :D
Bilo bi dobro da update poboljsa malo bateriju

kako mi letiiii ovaj dzeli biiiin!!! :d

Nazad
Vrh Dno