Šta je novo?

HTC One X

i ja se pitam, to je default folder za kameru, zar ga nece sama napraviti opet ako ga preimenujem?

@djurkash: jesi probao, jel upalilo?

i ja se pitam, to je default folder za kameru, zar ga nece sama napraviti opet ako ga preimenujem?

@djurkash: jesi probao, jel upalilo?

Jeste, upalilo je, samo, čim slikaš ponovo, formiraće se DCIM folder, naravno. Znači, rešenje je da se pre upotrebe iGO-a preimenuje folder, i posle upotrebe vrati na staro :D

Pogledaću kasnije, kad uhvatim malo vremena, valjda ima noviji igo fajl, koji nema ovaj problem...

i svaki put tako? :) E necu stvarno, makar se izgubio na prvoj raskrsnici :d

Meni igo radi najnormalnije ajde uplodacu večeras negde pa ću vam dati link da skinete sve kompletno samo da završim sa vecerasnjom sesiom na diablu 3

Pa instaliran igo zato što neinstaliram navigaciju koja dobro radi nego koja najbolje radi za našu zemlju ako se vodiš time da koristiš ono što dobro radi tebi je onda dovoljna i papirna putna karta sa trafike i ona dobro radi ako umeš da je pročitas što će ti onda navigacija

Je l' ima neko resenje kada se airplane mod sam od sebe pobenavi i nece da se iskljuci? Zbog toga sad ne mogu da koristim sim karticu. Ovako to izgleda.

connected to DickHouse :d

gay_smiley.gif

Mislim da osim hard reseta nemaš rešenje za to isto sam pitanje video na XDA i niko nikakvo rešenje osim hardreset nije ponudijo...

Pre mi se isto desilo to i uradio sam reset,pa ajde da pitam,mozda zna neko. Zato mi je sad baterija otisla 30% zbog airplane mod-a

Switch the power off and hold the power and volume down button for a few seconds until the soft touch keys (bottom three) flash a few times. I had this once and couldn't get it to work until i simulated a 'battery pull', which the above action imitates.

Hope it fixes this issue.
Evo ovo tačno pise na forumu

Switch the power off and hold the power and volume down button for a few seconds until the soft touch keys (bottom three) flash a few times. I had this once and couldn't get it to work until i simulated a 'battery pull', which the above action imitates.

Hope it fixes this issue.
Evo ovo tačno pise na forumu

Hvala na informaciji,za ubuduce ako se desi da znam.

opet kita :d

Da li se desavalo nekom da mu se sat u gornjem desnom uglu malo spusti,da mu nije u pravcu baterije?

jok...ni meni...mozda si se stripovao daj neki ss da vidim kako to izgleda...

nego, sta ce ti 3gwatchdog sad kad ICS ima tu funkciju ugradjenu? :-/

settings/more/usage :) ja vise nemam potrebu za 3g watchdog...

nego, posto su ispalili za oktobar, i od tad se ne oglasavaju, sta mislite, kakve su nam shanse do kraja novembra da dobijemo apdejt? Ja mislim nikakve, kad vec nisu ispostovali ovaj vikend :smash:

Nazad
Vrh Dno