Pojavio se OTA za moj CID (044). E sad, poshto ima Revolution HD ROM, da li treba da se vratim na originalni ili da chekam da se pojavi podrshka za moj CID u Revolution HD, pa da njega update-ujem?
ma slobodno, samo reci u staImaš još danas da se odlučiš, ako smeš...![]()
koliko ja znam, makli su one kursorske strelice, koje ja iskreno nikad nisam gotivio ni koristio, cak i prije nego sto sam presao na Smart Keyboard ProKazu da je stiglo.
http://mi2design.com/mobile/2012/12/htc-one-x-jelly-bean-update/
Meni se puni telefon,tako da nemam pojma.
Sto su morali da menjaju tastaturu,uvek je bilo da brojevi stoje sa desne strane od space dugmeta.
ma slobodno, samo reci u staPosle ovoliko laznih uzbuna, siguran sam da nece prije Nove
![]()
Podrška za tvoj cid je u ARHD već...a možeš i da vratiš na factory RUU i odradiš update
ajd da vidimoHTC One X JB Update tomorrow for everyone![]()
ma dobro je, rijesice oni da sacekaju android 4.3, jer im je ovaj JB def. nestabilan nesto, kad ka od oktobra lickaju i pustaju za trecerazredne drzave
nego, da ne bih smarao ja dalje o apdejtu, jel moze neko (djurkas?) da mi da link gdje da pratim novosti vezano za to na XDA ili gdje se vec prvo pojavljuju?? Twitter? FB?
Evo i meni se skida... Niko mi ne odgovara za igo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari