Šta je novo?

HTC One X

Nije stiglo...

I neradi ti taj link...

Poslednja izmena:
Sad sam uspeo da otvorim link, radi se o sim free aparatu, koji, iako nije navedeno, verovatno poseduje neki od CID-ova koji su dobili update, najverovatnije 044.
Video sam da su takvi aparati završavali i u Bugarskoj i Rumuniji, iako su za azijsko tržište, pa je moguće da je takav i ovde u pitanju...

Tako da, na žalost false alarm...

Pojavio se OTA za moj CID (044). E sad, poshto ima Revolution HD ROM, da li treba da se vratim na originalni ili da chekam da se pojavi podrshka za moj CID u Revolution HD, pa da njega update-ujem?

Pojavio se OTA za moj CID (044). E sad, poshto ima Revolution HD ROM, da li treba da se vratim na originalni ili da chekam da se pojavi podrshka za moj CID u Revolution HD, pa da njega update-ujem?

Podrška za tvoj cid je u ARHD već...a možeš i da vratiš na factory RUU i odradiš update

Imaš još danas da se odlučiš, ako smeš...:D
ma slobodno, samo reci u sta :D Posle ovoliko laznih uzbuna, siguran sam da nece prije Nove :D
Kazu da je stiglo.
http://mi2design.com/mobile/2012/12/htc-one-x-jelly-bean-update/
Meni se puni telefon,tako da nemam pojma.
Sto su morali da menjaju tastaturu,uvek je bilo da brojevi stoje sa desne strane od space dugmeta.
koliko ja znam, makli su one kursorske strelice, koje ja iskreno nikad nisam gotivio ni koristio, cak i prije nego sto sam presao na Smart Keyboard Pro

A sledeci put prije nego postujes, provjeri, svi smo se primili ko mladi majmuni, hahaha ;) A mogli bi i autori ovog clanka da provjere takodje...

moze, u PG :)
Super, makar znam da u 2013. imam jedno dz pice kako je krenulo :d

Podrška za tvoj cid je u ARHD već...a možeš i da vratiš na factory RUU i odradiš update

Hvala za info, instalirao sam ARHD 16.0. Dok je skinuo sve programe koje sam imao ranije, JB nije izgledao toliko brzi, ali kad se sve sleglo, telefon je postao osetno brz. Tako da, definitivno treba chekati JB i prelaziti na njega po mogucnosti.

Od novih stvari, svidja mi se ova nova tastatura poshto nema onih strelica i lakshe se zbog toga koristi u vertikalnom polozaju. Bedak je shto horizontalnu tastaturu nisu malo kompaktniju napravili jer josh uvek oduzima pola ekrana shto je po meni bez veze. Plava boja pri kucanju mi je cool, poshto ionako koristim plavu shemu boja u temi.

Jedini, da tako kazemo, problem koji sam primetio za sada je da ne moze iz nekog razloga da me locira (tj. ne vidi location iako GPS radi, provereno u navigacionim aplikacijama). Dodushe, nisam ga josh ni resetovao posle prvog pushtanja ROM-a, tako da moze da bude i do toga.

Malopređašnji tweet od football-a:

Football
Possible final One X JB update is 3.14.401.27 ...
2 minutes ago from web

Joriq, spremaj pare za ćepi... :D

ma dobro je, rijesice oni da sacekaju android 4.3, jer im je ovaj JB def. nestabilan nesto, kad ka od oktobra lickaju i pustaju za trecerazredne drzave :p

nego, da ne bih smarao ja dalje o apdejtu, jel moze neko (djurkas?) da mi da link gdje da pratim novosti vezano za to na XDA ili gdje se vec prvo pojavljuju?? Twitter? FB?

ma dobro je, rijesice oni da sacekaju android 4.3, jer im je ovaj JB def. nestabilan nesto, kad ka od oktobra lickaju i pustaju za trecerazredne drzave :p

nego, da ne bih smarao ja dalje o apdejtu, jel moze neko (djurkas?) da mi da link gdje da pratim novosti vezano za to na XDA ili gdje se vec prvo pojavljuju?? Twitter? FB?

Svuda pomalo, ranije je bio ovaj threadhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2009525&page=112 ali su ga zbog nesnosnih trolova zaključali.

Sada se na ovom pojavljuju neke informacije: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2028941&page=4 ali pratim i mike1986 i football i pre svega razne android sajtove. Većinu preko twittera...

Oseća se u vazduhu :D

Ja sam procitao na sajtu oficijalnom svedskog mobilnog provajdera, da je 10.12. ponedeljak dan kad stize OTA. Nadam se sto pre:beer:

Ima li ko onu igo navigaciju sto ide preko celog ekrana sa mapama... Moze link na pm hvala :)

Meni je stigao mali update od 1.24 mb ali ne mogu sad da ga skinem posto sam na poslu,mozsda posle njega dodje glavni update.

1.25MB v 4.0.475679

What's New:
Improve battery level management to ensure battery life is sufficient during future software updates.
We strongly recommend installing this application update to receive the latest system update Android 4.1 (Jelly Bean) update in the future.

Edit: Nakon ovog update-a, stigao JB :)

Javljam utiske uskoro..

Poslednja izmena:
To je to!!!

Idemo!!!
Prvo mali battery mngmt update, pa veliki JB...
ysuna8yt.jpg

Poslednja izmena:
I ja sam dobio update, dobio sam notifikaciju i samo pokrenuo. Eto, i to je gotovo.

Iskreno ni ne znam kakve sve promene donosi, ali je manje-vise sve isto..
Mozda postoji mala razlika u animacijama, tj. nekako je tecnije..
A smeta mi sto su ukinuli 4x4 Twitter widget.

Evo i meni se skida... Niko mi ne odgovara za igo :D

Nije frka, posalji mi onda veceras:

Nego jel neko proverio ovo:

Rebuilt camera app, completely different code. However, UI still almost the same except with the addition for and icon to toggle between main/front cameras.

* Camera scenes are now reorganized. There was a scene in the leaked version calles Smart Shot, however, it has been removed.

* FPS are now much better. Now it can reach 29fps. However, bitrate still the same.

* You can know how much you can capture/record since there are numbers for that in the main camera UI.

* Tab to capture feature is now enabled by default.

Evo full rewiew:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1920059

Poslednja izmena:
Imam ja i provereno dobro radi samo moram da uplodam pa ću ti dati link da skines celu spakovanu

E super hvala vam :)

Prvi utisak nakon instalacije je : 'WOW al ovo tecno radi ' :D Notification bar je strava :)

Vrh Dno