Šta je novo?

HTC One X

Quadrant 6600

Prilozi

• uploadfromtaptalk1354715821896.jpg
    uploadfromtaptalk1354715821896.jpg
    38.1 KB · Pregleda: 124
LOL, uradio update, imam gore rezultate na antutu-u sa 14750 na 13875, cak mi se cini da kad se gledaju paneli preko home-a i kada se ponovo prisne home da animacija pomalo secka (pre toga nije seckalo). Verovatno ce biti jos fixova.

Svidja mi se eco mode i settings UI dorade, kao i izgled sms poruka.

E ***, onda sve iznova sa instaliranjem i bekapima? Jel si imao probleme sa usporenjem pre reseta?

Hvala unapred.

Nisam se nesto igrao pre reset-a, zdravom logikom se vodio, nema nista bez sveze instaliranog OS-a. :)
Znam da su ranije bili problemi sa prelaska od GB na ICS i da je factory reset sredio sve probleme.

Meni je 14k i to je ok... Nebih radio factory reset jer mi sve radi kao sat.

14638

Nikakav hard reset ili bilo sta, drndam ga već ceo dan i sad sam uradio test.

Ovo je sjajno, mislio sam da je prethodna tastatura bila super ali ova ju je nadmašila.

Ja nisam nista dobio,video sam da je HTC Srbija napisala na fejsu da ce ovih dana da se dobije update.

Kakvo je sad stanje sa kamkoderom jel skochio fremrejt?

Dajte rezultate i sa Geekbench 2 i Quadrant Standard.

Nego nema joriq-a nigde...

JORIČE, javi se :D:D:D

JORIČE!!!.....:D

:D
Bio sam na poslu (inace, posao je takav da dok radim, nema *******cije :) ), ali sam spiskao tih ~370MB od 1GB protoka za mobilni net da bih probao makar malo taj famozni JB... Sta znam, prvo cu da iscitam ove reviews, do tad se valjda pripuni, jer je baterija na 0, ali... Meni listanje homescreenova sad izgleda manje tecno (moguce jer su makli ovaj fade in/out panela pri skrolu, pa je efekat psiholoski), smajliji u porukama su sad orgomni (ne znam da li mi se svidjaju ili su mi bolji bili manji), i za power saver mod ne znam moze li rucno da se uspodesava sta sve tacno gasi i kad da se upali automatski (sve to je imao Desire HD). Jos cu da trazim prednosti i mane, pa se javljam...

:D
Bio sam na poslu (inace, posao je takav da dok radim, nema *******cije :) ), ali sam spiskao tih ~370MB od 1GB protoka za mobilni net da bih probao makar malo taj famozni JB... Sta znam, prvo cu da iscitam ove reviews, do tad se valjda pripuni, jer je baterija na 0, ali... Meni listanje homescreenova sad izgleda manje tecno (moguce jer su makli ovaj fade in/out panela pri skrolu, pa je efekat psiholoski), smajliji u porukama su sad orgomni (ne znam da li mi se svidjaju ili su mi bolji bili manji), i za power saver mod ne znam moze li rucno da se uspodesava sta sve tacno gasi i kad da se upali automatski (sve to je imao Desire HD). Jos cu da trazim prednosti i mane, pa se javljam...

Mnogo mi se ti praviš nevešt, znaš ti dobro što te prozivam...:D

Meni je sad na 11500,videcu kad budem dobio update za koliko ce da se poveca (antuntu benchmark).
Samo da pitam,je l' dobio neko update,a da je na mts-u?

Poslednja izmena:
Ja jutros... Mislim kad sam ustao u 14h dobio sam update :)

A kako sad videti koliko je ekran bio upaljen nevidim vise tu opciju kad idem na power :D

Edit: Jel ko nasao link za igo sa serbian voice?

Poslednja izmena:
Al sam se zapalio za HTC Media link HD, mislio sam da mogu da ga prikacim za
HP Wireless TV Connect Kit ali ne moze :( .
Glupo bi bilo da vec trazim neku krivinu da bi ih upario :) .
Da li samo sa HTC ovim radi ili moze neka krivina?

Nasao ispravan apk, dodao mape i voice... Sve slljaka kao sat.

Jel normalna stvar da na internoj memoriji bude slobodno 1.63 GB od 6.76 GB?

Creative

Samo preimenuj dcm folder u dcm1 i nepuca :)

Juče stigao JB za VIPov CID032.
Primetno brže šljaka, vizuelne i funkcionalne promene su ok. Jedino što me nervira je premeštanje tastera za uključivanje brojeva i specijalnih karaktera na tastaturi. Trebaće mi vremena da ispravim 3 godine sticanu naviku.
Highlights za mene: promene u galeriji, power saver, notification bar.

Juče stigao JB za VIPov CID032.
Primetno brže šljaka, vizuelne i funkcionalne promene su ok. Jedino što me nervira je premeštanje tastera za uključivanje brojeva i specijalnih karaktera na tastaturi. Trebaće mi vremena da ispravim 3 godine sticanu naviku.
Highlights za mene: promene u galeriji, power saver, notification bar.

Zato uzmeš koristiš popularnu eksternu tastaturu tipa swipe ili swiftkey, i nema problema...

Vrh Dno