Creative_X
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.06.2009
- Poena
- 360
Nego nema joriq-a nigde...
JORIČE, javi se![]()
JORIČE!!!.....![]()
![]()
Bio sam na poslu (inace, posao je takav da dok radim, nema *******cije), ali sam spiskao tih ~370MB od 1GB protoka za mobilni net da bih probao makar malo taj famozni JB... Sta znam, prvo cu da iscitam ove reviews, do tad se valjda pripuni, jer je baterija na 0, ali... Meni listanje homescreenova sad izgleda manje tecno (moguce jer su makli ovaj fade in/out panela pri skrolu, pa je efekat psiholoski), smajliji u porukama su sad orgomni (ne znam da li mi se svidjaju ili su mi bolji bili manji), i za power saver mod ne znam moze li rucno da se uspodesava sta sve tacno gasi i kad da se upali automatski (sve to je imao Desire HD). Jos cu da trazim prednosti i mane, pa se javljam...
Mnogo mi se ti praviš nevešt, znaš ti dobro što te prozivam...![]()
A kako sad videti koliko je ekran bio upaljen nevidim vise tu opciju kad idem na power
Edit: Jel ko nasao link za igo sa serbian voice?
Nasao ispravan apk, dodao mape i voice... Sve slljaka kao sat.
Jel se popravilo trajanje baterije sa JB?
Juče stigao JB za VIPov CID032.
Primetno brže šljaka, vizuelne i funkcionalne promene su ok. Jedino što me nervira je premeštanje tastera za uključivanje brojeva i specijalnih karaktera na tastaturi. Trebaće mi vremena da ispravim 3 godine sticanu naviku.
Highlights za mene: promene u galeriji, power saver, notification bar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari