bearsstorm
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.02.2012
- Poena
- 170
Ma samo da daju s-off posle ćemo lako
Kao ono kad se napijes kao d.pe i ne znas nista ni tog trenutka ni sutradan pa se budis i razmisljas sta sam nocas uradio,ocekujes poruke,pozive...:beer:
Securuty Flag OFF znaci da mozes da se igras sa partition table-om,bootloader-om i ostalim stvarcicama koje trenutno ne dozvoljavaju potpuno igranje sa ROM-ovima...
zasto precizno ne citiraju izvor koji vec i navode u linku??
al ja i dalje ne kapiram sta se sad NE moze raditi, kad nema s-off, mislim prakticno? Moguce je instalirati sve ROM-ove, i garancija se bespovratno gubi, samo toliko znam...![]()
@garancija
Vidi ovako ja mogu da ti dam moje mišljenje o ta tri modela.Što se tiče iphona nosio sam 4 i 4s i nisam bio zadovoljan nekako pre usko za moj pojam.Tj kupiš telefon koji je skup a dobiješ aparat koji može da poziva šalje sms i sve druge stvari koje želiš da posedujes legalno su prezakomplikovane za ovo naše tržište što te tera da sve skidas crekovano.Tako da ne vidim rezon dati puno para za telefon a koristiš pirate na njemu.Što se tiče petice to je po meni najveći promašaj u kupovini jel definitivno je odnos cene i onoga što za cenu dobiješ najblaže rečeno ne realno.Za mnogooooo manje pare možeš da kupiš telefon koji je u rangu sa peticom i da ti ostane para za jedno sedam dana na moru.
Što se tiče s3 modela nosio sam ga i mogu reci da je skroz korektan.Vrhunska kamera i odlican displej,radi bez bagova...jednostavno sluša vlasnika i nisam imao problema sa njim.Ali uvek ima ali plastican,škripi deluje krto i za moj ukus pre komercializovan...
Što se tice HOX nemam reči odličan je,odličan displej,zadovoljavajuca baterija,odličan kvalitet izrade tako da sam ja rešio da žrtvujem kameru realno za nijansu lošiju ali sam dobio sigurnost kad je telefon u upotrebi...neskripi ne krčka i nekako je oblikovaniji za ruku od s3....ukusi su različiti ali eto ti moje vidjenje ova tri telefona...
Ja ne mogu vise da cekam ovo. Koji rom da flesnem? Maximus?
I mene zanima ovo, nisam video ni jedan sa sense da radi ovako.Bitno mi je da je brz/optimizovan, da dobro barata baterijom, da je stabilan i da je sto ciatiji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari