Pa brate slikam ja sve i svasta ali nema razloga da kacim bilo sta osim prirode

Okacih par nocnih i sa power led blicom cisto da se vidi a sigurno necu kaciti kako neko od mojih ljusti vinjak :d
A kamera na mobilnom bas fino moze da posluzi za prirodu i dnevne fotke, upotrebljivo skroz
Garancija preteruje, kakavo bre poredjenje sa dslr-om, pa Canon ili Fuji kompakt od 80e ne mogu da dostignu ni preko dana a tek nocu..
One X kamera, kao sto milion puta rekoh, ima neke fabricke probleme koji su reseni kuvanim romovima a bice ih jos u buducnosti, za sada ne pravi fotke kao One S cija je kamera malo losija od IP4s i N8, za nijansu ali je i dalje i vise nego solidna
Ako mene pitate, trenutni vrh je Nokia 808/N8 pa malo iza IP4s i SGS III a One S ima samo za nijansu losiju kameru. Pricam o dnevnim uslovima i fotkanju bez blica, Nokie su top jer imaju xenone. Dalje ne bih nabrajao ali me fascinira to koliko SGS I i Wave I,II,III imaju i dalje vise nego konkurentne kamere. U sustini Samsung ima najbolje kamere kada se pogleda koliko nema hajpa oko istih, u smislu blica, senzora itd, ocigledno znaju softverski da ih srede
Stvarno ne vidim vise svrhu klanja po forumu oko One X kamere i SGS III vs HOX tuce :d