Forceptor
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.12.2010
- Poena
- 180
iP4 je prvi iPhone koji je zahtevao MicroSim. Sad su se svi pomamili, ne znam ni ja sto....
Pa kada je pocelo na telefonima sve da raste, makar nesto da ostane malo
iP4 je prvi iPhone koji je zahtevao MicroSim. Sad su se svi pomamili, ne znam ni ja sto....
telefoni ogromni a njima bas smeta full sized sim.
Bio sam veceras do Telenora i opet se malo poigrao ovim telefonom. I primerak koji sam ja gledao ima problem sa prelivanjem boja kada se pritisne ekran.
Interesantno da sa desne strane nema nikakvog prelivanja koliko god da je jak pritisak, dok sa leve strane i pri veoma slabom pritisku dolazi do prelivanja boja, i to celom duzinom ekrana, i na krajevima i na sredini. Ovo je ocigledno veoma cest problem.
Ja cu ipak da sacekam s3, iako mi se uopste ne svidja kako izgleda :-(
Zamerke stoje i veoma su realne i opravdane i potpuno porazavajuce, i ja pokusavam da branim svoju investiciju ali mi ne ide telefon je daleko od loseg ali isto tako daleko i od savrsenog...- moj utisak - telefon je state of art tehnologije i sve ovde prethodno iznete zamerke ne stoje, iskustvo upotrebe je apsolutno fantastično i ostavlja vas pozitivno zapanjenim...
Zamerke stoje i veoma su realne i opravdane i potpuno porazavajuce, i ja pokusavam da branim svoju investiciju ali mi ne ide telefon je daleko od loseg ali isto tako daleko i od savrsenog...
Upravo skinuo .11 update...
Kamera bez poboljšanja na auto ISO...
1.29.401.11 available
The result was a pretty huge list of improvements and bug fixes:
- New HBOOT 0.94;
- New RADIO 1.26.401.2;
- Fixed HTC Sense Calendar widget crashing;
- Fixed HTC Calendar double dates bug;
- Fixed HTC Sense crashing;
- Fixed Screen glitches;
- Improved Tegra 3 gaming;
- Improved HTC Gallery playback;
- Improved ICS detection, dots removed in YouTube app;
- Improved Beats audio, no more skipping;
- Improved non-Sense widget scrolling
- Improved HTC Teeter gaming;
- Improved overall speed.
pa jel mogu da odem u mts da mi oni to zamene? ako moze,jel mi oni seku ovu karticu ili mi prave novu sa tim brojem? mozda je glupo pitanje,ali sta cu kad ne znam kako ide![]()
Zamene ti. 2-3 minuta traje.
Pa zar android nema pravi multitasking, ko maemo na n900?
Ne znam kako je na n900, ali android pauzira aplikacije.
Poslednje vesti:
One X S4 je dobio root
Velika potraznja One X modela u USA koji je doduse naleteo u poslednjoj isporuci na customs blokadu, zbog Apple patent claim-a.
Lumia 900 se prodaje ko blesava, pored One X-a, i sve se cini da su nekad veliki (nokia) i vecito mali (HTC) pristali na rizik koji se isplatio. (moze da kuka ko god oce, ali se prodaju kao sjenicki sir)
Eh da sam znao da su *****ali multitasking možda bih se odlučio i za s3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari