u NS HOX u radnji 520e, garancija 6 mjeseci. Kod operatera izadje jeftinijeuz plan i garancija 2 godine... mislim da ce uvjek biti bolja usluga za servis kod operatera i zaces odakle ti je fon dosao...
Baš će da dobije fiskalni račun u radnji u kojoj je garancija 6 meseci.Najbolju uslugu ćeš dobiti ako uzmeš fiskalni i NIŠTA ama baš ništa ne potpisuješ. Tad imaš garanciju od 2 godine + prvih 6 meseci pravo na zamenu ili povraćaj novca bez da im dozvoliš da ti popravljaju nov telefon. Jer van svake pameti je da ti prodaju nov urđaj koji treba odmah da se servisira. Znači da si ga pokvarenog i dobio.
Baš će da dobije fiskalni račun u radnji u kojoj je garancija 6 meseci.
ljudi sta da radim? Da idem do vipa ili da cekam josh, jel ovo stvarno losha serija u pitanju? HELP!
Ma znam, kažem da su najbolje radnje bez ikakvog potpisivanja samo uzmeš račun, garancija ničemu i ne služi samo može da ti škodi, tipa u njoj piše da trebaš da čekaš na odgovor (nov uređaj) 45 dana a u zakonu maksimalno 15 itd. A ta garancija bez fiskalnog, to znači da je i nemaš nego onako uzimaš na reč.
1000 dinara? Jel si ti pushio neke chudne cigare?
Skoro svugde je dzabe. Cak i u Telenoru u DC-u imaju cutter na pultu, posluzis se sam i isecesU CT-u takodje, iSrbija shopu u Kosovskoj, u svakoj prodavnici mob telefona u Balkanskoj itd itd.... Kakvih 1000 dinara... umnobolija.
Priznajem, stara mi je informacija, još pre par godina kada je drugar sekao za 3gs![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari