Šta je novo?

HTC One X

ljudi sta da radim? Da idem do vipa ili da cekam josh, jel ovo stvarno losha serija u pitanju? HELP!

khm ^ trol khm ..

Uradi isto ono sto je uradio ovaj tip sa XDA - idi i zagledaj u svaki, sa lupom, mikroskopom, infracrvenim skenerom i sta god ti padne napamet. ima dobrih, samo ga izaberi.

Pa baš zato mi i smešno, koji je ovo krš od brenda da moraš da ga kupuješ lupom, infracrvenim skenerom itd. da bi uboo dobar primerak. Pa ne kupuješ polovnu cigansku tarabu pa da moraš da zabadaš koja valja a koja ne, nego telefon od 75 000 din. toliko ga oni cene. Prema tome ovo parče hardvera bi za te pare moralo da bude ravno savršenstvu. A nije, žale se ljudi širom sveta na jedne te iste probleme.

Poslednja izmena:
Mislis da su stvari drugacije kod ostalih? Ponekad se svesno uradi kalkulacija radi osvajanja trzisnog udela.

Narucih telefon u nedelju i od tad je ovde stiglo milion poruka kako ima probleme pa sam se zabrinuo. Al evo stigo je pre neki sat i em nema nikakvih problema(il ja ne mogu da primetim) em sam odusevljen. Nego el ima neki veci punjac da se uzme, ovaj nema ni metar?

u NS HOX u radnji 520e, garancija 6 mjeseci. Kod operatera izadje jeftinijeuz plan i garancija 2 godine... mislim da ce uvjek biti bolja usluga za servis kod operatera i zaces odakle ti je fon dosao...

Najbolju uslugu ćeš dobiti ako uzmeš fiskalni i NIŠTA ama baš ništa ne potpisuješ. Tad imaš garanciju od 2 godine + prvih 6 meseci pravo na zamenu ili povraćaj novca bez da im dozvoliš da ti popravljaju nov telefon. Jer van svake pameti je da ti prodaju nov urđaj koji treba odmah da se servisira. Znači da si ga pokvarenog i dobio.

Najbolju uslugu ćeš dobiti ako uzmeš fiskalni i NIŠTA ama baš ništa ne potpisuješ. Tad imaš garanciju od 2 godine + prvih 6 meseci pravo na zamenu ili povraćaj novca bez da im dozvoliš da ti popravljaju nov telefon. Jer van svake pameti je da ti prodaju nov urđaj koji treba odmah da se servisira. Znači da si ga pokvarenog i dobio.
Baš će da dobije fiskalni račun u radnji u kojoj je garancija 6 meseci.

Baš će da dobije fiskalni račun u radnji u kojoj je garancija 6 meseci.

Ma znam, kažem da su najbolje radnje bez ikakvog potpisivanja samo uzmeš račun, garancija ničemu i ne služi samo može da ti škodi, tipa u njoj piše da trebaš da čekaš na odgovor (nov uređaj) 45 dana a u zakonu maksimalno 15 itd. A ta garancija bez fiskalnog, to znači da je i nemaš nego onako uzimaš na reč.

ljudi sta da radim? Da idem do vipa ili da cekam josh, jel ovo stvarno losha serija u pitanju? HELP!

Ako si do sada toliko cekao, ja bih ti preporucio da sacekas jos malo i pogledas i s3. Ionako u Vipu vise nama sluski uz ovaj telefon, tako da nema ni razloga za zurbu.

Bio sam veceras do Telenora i opet se malo poigrao ovim telefonom. I primerak koji sam ja gledao ima problem sa prelivanjem boja kada se pritisne ekran.
Interesantno da sa desne strane nema nikakvog prelivanja koliko god da je jak pritisak, dok sa leve strane i pri veoma slabom pritisku dolazi do prelivanja boja, i to celom duzinom ekrana, i na krajevima i na sredini. Ovo je ocigledno veoma cest problem.
Ja cu ipak da sacekam s3, iako mi se uopste ne svidja kako izgleda :-(

Ma znam, kažem da su najbolje radnje bez ikakvog potpisivanja samo uzmeš račun, garancija ničemu i ne služi samo može da ti škodi, tipa u njoj piše da trebaš da čekaš na odgovor (nov uređaj) 45 dana a u zakonu maksimalno 15 itd. A ta garancija bez fiskalnog, to znači da je i nemaš nego onako uzimaš na reč.

Ne. U zakonu samo piše da je period rešavanja definisan garancijom. Korak unazad u odnosu na prethodni zakon. To za 15 dana je bilo u nacrtu a izbačeno u konačnoj verziji.

Meni to prelivanje uopste ne smeta. Jer ga nemam po sredini ekrana, nego samo malo po krajevima ako se jace stisne, a nikad ne stiskam toliko telefon :) Tako da nema potrebe da se oko toga tize neka hajka kao da je neznam ni ja kakav problem sa telefonom. To po meni nije prelivanje boja vec reakcija svakog LCD-a sa kojim se dodje u kontakt, kretanje same tecnostii ( koliko je moj monitor istrpio udaraca i prelivanja, za telefon se uopste nebrinem :D ),

Poslednja izmena:
+1, svi smo picajzle,mazimo i pazimo telefone,pazi da ga ne stiskam :beer:

@Tetsuo
Hvala, narucio sam koznu futrolu za kajs da vidim da li ce da stigne.

Sad sam stiskao ovaj svoj (telefon, tj. displej) i nema prelivanja boja, napominjem da je beli model u pitanju.

otis'o meni otac pre 3 dana u italiju kod rodjaka i pita me koji telefon da mi uzme. ja mu rekao uzmi mi htc desire s
danas stize poruka,jel hoces sensation,ja rekao necu,skupo je.
sledeca poruka je bila,jel hoces mozart,takodje sam rekao da necu
i zadnja poruka jel hoces one x. ja gledam dal se zeza ili ne i tu krenem ja da se zezam i kazem hocu.
posle 10minuta stize poruka,uzeo sam ti :D

a sad da vas pitam,jel moze da stane u dzep od farmerki? :D

pomislio sam da moram da kupujem torbicu zbog velicine :D
nesto sam video u vezi sim kartice. ja imam moju karticu stara je 8-9godina sigurno,pa jel moze ona da se koristi ili ne?

Ne može, mora mikro sim. Gre'ota da ga guraš u džep. Plus ključevi. Kupi torbicu k'o čovek!

Odeš u poslovnicu i tražiš mikro.

A mozes i sam da iseces, ako te mrzi da ides do poslovnice :p Samo budi pazljiv :)

Ne secam tacno svega se ali znam da kada je drug trazio mikro sim morao je da bude postpaid da bi mu zamenili karticu.

Možeš i u većini servisa da to odradiš, ali oni naplaćuju po 1000 ili tako nešto.

1000 dinara? Jel si ti pushio neke chudne cigare?
Skoro svugde je dzabe. Cak i u Telenoru u DC-u imaju cutter na pultu, posluzis se sam i iseces :) U CT-u takodje, iSrbija shopu u Kosovskoj, u svakoj prodavnici mob telefona u Balkanskoj itd itd.... Kakvih 1000 dinara... umnobolija.

Ma idi u nekoj fotografskoj radnji, imaju kalup. Za 100 dinara gotovo. Ja sam tu burazeru zavrsio, trebalo mu za iPhone.

1000 dinara? Jel si ti pushio neke chudne cigare?
Skoro svugde je dzabe. Cak i u Telenoru u DC-u imaju cutter na pultu, posluzis se sam i iseces :) U CT-u takodje, iSrbija shopu u Kosovskoj, u svakoj prodavnici mob telefona u Balkanskoj itd itd.... Kakvih 1000 dinara... umnobolija.

Priznajem, stara mi je informacija, još pre par godina kada je drugar sekao za 3gs :)

Pa koji kur*c sećam se da smo ušli da mu seku karticu, a taj telefon je bio u pitanju :)
Možda sam i sanjao, ko će ga znati :)

iP4 je prvi iPhone koji je zahtevao MicroSim. Sad su se svi pomamili, ne znam ni ja sto....

Vrh Dno