Šta je novo?

HTC One M8

Ja ne mogu, kolko god se terao, dokle god imam izbor, to me ubi[emoji2]

Aj vidjecu ovaj ARHD, ranije sam samo njega gotivio, oni si bazirani na Stock a imali su uvijek kompletne romove

Twrp multirom je vrh! Sve radi kako treba.
5fef6db100eaa7dd32fc7a5aab1383e5.jpg

Twrp multirom je vrh! Sve radi kako treba.
5fef6db100eaa7dd32fc7a5aab1383e5.jpg
Aj pojasni malo :D Nesto kao dual boot? Gde drzi fajlove za sve rom-ove?

Bio sam na stock senseu tri meseca, i vratio sam se na GPE i neuporedivo je brzi GPE, pogotovo multitasking. Sada bih opet da se vratim na Nexus :-D

GPE:
-Lepse animacije
-10-20% bolji multitasking
-Google UI
-bez laga otvaranje/prebacivanje aplikacija itd.(nekad na sense-u zna da zalaguje na kratko otvaranje app, zbog animacija)

Nije nista fluidniji.

Sve je to super, sada Sense stupa na scenu:
-Kamera bolja(Slow mo. i ostali korisni modovi.) Google kamera app na GPE nije kao na Nexusu.
-Fluidnost. Scroll bolji, ne trza nigde. Ni GPE nema dobar skrol kao Nexus 5. Kacili profile ss.
-Korisne sense aplikacije(galerija, lep voice recorder i korisne UI stvarcice).
-Bolji gaming. Svaka igra mi je bolje radila na Sense-u.

Baterija je manje vise ista.
Aj vidjecu ovaj ARHD, ranije sam samo njega gotivio, oni si bazirani na Stock a imali su uvijek kompletne romove
Jao ne ARHD, nije bas fluidan. Nije bio kad sam ga probao(izgleda da je jos uvek ta verzija, 53.1). Tastatura laga, skrol nije dobar itd. Imas SkyDragon, LeeDroid itd. Oni su dobri. Stock+root ili neki kernel, je ok.

Jel zna neko jel m8 eye samo za Aziju ili postoji i verzija za Evropsko trziste?

Koliko vidim... na netu pise da je za Kinu i Indiju...

Poslednja izmena:
Auuu 2gb a server spor ubija.. Ajde da ako ne budem morao da mijenjam odma rom, da posluzi bar 10 dana :D

@Zile995 Pa da, imas glavni rom(koji mora da ima kexec-hardboot patch za multirom) i posle mozes ubacivati sekundarne romove, koliko ti volja. Na internoj uzima memoriju, mozes i sd kartica, ali ima bagova i sporo se bootuje.
https://youtu.be/aAYSLt8zjNE

Poslednja izmena:
Ovo je super.

Samo me interesuje, gde ih ubacuje, na koju particiju rom-ove instalira? :)
EDIT: Sada sam video odg. Malo je 16GB.

Poslednja izmena:
Da li je normalno da mi sistem uzme 6,72 gb prostora? Plus 6 gb aplikacije i postaje tesno na telefonu. Sve što je moglo je već prebačeno na sd.
Posle prelaska na MM nisam uradio factory reset - ima li to veze?

10.5GB od 16GB je dostupno za korisnika. Ako nisi radio factory, ostao ti je onda onaj OTA fajl sto si skidao kada si prelazio na MM. To je zip fajl od 1.2GB(tako nesto). On ti je zauzeo deo prostora. Mozes factory reset da radis ili da brises data od "Download" aplikacije.

190$ 32GB. Kakva cena :D

Sta radi ovaj flar2... Presporo je ovo, valjda je HTC zeznuo source kod.

Imotepe, jel ti radi fm radio s tvojim kernelom? Meni ne, restart, ovo ono, probao elemental radi..?

Ni ja ali nemam muzike trenutno, pa probao, vidim neće..

Nisam primetio da se troši više.. Mislim da je moja već potrošena, red je da je menjam, radi li to kod nas neko, a da ga ne vrati kao da ga je bacao po asfaltu?

Koji PVS bin imas?

Ono sto sam probao sa tvojim clock-om i kernelom, nije bas najbolje. Poceo da mi zabada fon, tacnije secka u nekim situacijama. :D A imam jaci/kvalitetniji SoC :D

Koji PVS bin imas?

Ono sto sam probao sa tvojim clock-om i kernelom, nije bas najbolje. Poceo da mi zabada fon, tacnije secka u nekim situacijama. :D A imam jaci/kvalitetniji SoC :D
U kojim tacno aplikacijama secka? Nemoj samo neke igrice, probao sam gta sa, radi fino.

Ma laže, samo je hteo da naglasi da ima pimpovaniji procesor...

Ma on će onda pimpovati na 3,5...[emoji2] Meni i dalje žao što nemam nekog u usa sad, da prodam ovaj i uzmem novi od 32 za iste pare.. [emoji2]

Tapatalk ima ocajniji scroll, isto i u sense drawer-u. Bukvalno vidim svako sitno trzanje.

Ma gde lazem, necu da lazem. Nego kazem samo da moze ovaj SoC vise da podnese i da ne primecujem veliku razliku 2.45 vs 2.7 GHz.

Sa ElementalX na 2.7 je bukvalno gutao bateriju. Ne znam sta si radio sa SD kernelom, ali na 2.7 je trosio normalno :)

Tapatalk ima ocajniji scroll, isto i u sense drawer-u. Bukvalno vidim svako sitno trzanje.

Ma gde lazem, necu da lazem. Nego kazem samo da moze ovaj SoC vise da podnese i da ne primecujem veliku razliku 2.45 vs 2.7 GHz.

Sa ElementalX na 2.7 je bukvalno gutao bateriju. Ne znam sta si radio sa SD kernelom, ali na 2.7 je trosio normalno :)
Nema problema na tapatalku, xda labs i xda app. Nigde ne laguje meni [emoji1]

Hah ne znam, videcu opet. Namenjao sam se kernela, mozda je zbog toga.

Sta kaze flar... Ako hoces da se vratis na stock kernel moras da flesujes stock boot i system. Ja sistem nikad nisam vracao. Je l' mora?

Hah ne znam, videcu opet. Namenjao sam se kernela, mozda je zbog toga.

Sta kaze flar... Ako hoces da se vratis na stock kernel moras da flesujes stock boot i system. Ja sistem nikad nisam vracao. Je l' mora?
U sustini ne mora, ali zbog mesanja modula uz kernel bi bilo pozeljno. :D

E izmesao sam ja sve na ovom system-u sa raznim kernelima :D Zato neke stvari ne rade kako treba.

Kako si ga tweak-ovao, ne oseti se uticaj na bateriju sa 2.7GHz... Mora da si nesto cackao :D

Nazad
Vrh Dno