Šta je novo?

HTC One M8

A pricali smo par puta o tome :)

Preporucujem Jazz rom od lyapote. Flesovao sam ga bez modova, obrisao u aromi par Sense/Google aplikacija.

Izabrao sam LonelyX kernel koji je baziran na official sense kernel source-u :) Radi lepo rom. To je stock modovani, tj. mozete da birate modove, systemless ili traditional root, kernel, mrezu(gsm, i ostale). A mozete cist stock samo :)

Ma čekamo onaj privatni imotepov nabudzeni kernel.. [emoji2]

Da, da... Sa onom nabudzenom interactive skriptom. Zaboravio covek :D

SaĆe SaĆe...[emoji2]

Uspesno se vratio kuci. Kompajlira na 2.65GHz [emoji23]

Delete

Poslednja izmena:
Ja kad kliknem na link, ide opening in Google Drive i onda otvori restore sms[emoji15]

Poslednja izmena:
Meni je skinuo img fajl :)

Daj okači ti opet, neće ni iz tapatalka ni preko browsera, skine mi neki .bin fajl

Aha, evo i meni, tako sam uspeo da skinem, ovo sto si ti okačio opet mi bin skida.. uploadfromtaptalk1459153399670.jpg

Mozda je do browser-a :D

Trebalo bi da skine na internu memoriju.

Noćas mi je iscrpeo 15ak % baterije, ustvari, stalno je tako, samo što ga noću punim pa ne primetim skoro nikad.. Probaću kad vidim kako se flesuje ovo...

Flesuje se u twrp, samo prebaci da flesuje img fajl. Ja sam na lonelyx, radi super. Probacu sd kasnije :)

Nešto sam zeznuo, instalirao, nisam znao šta da izaberem kad počne IMG install, boot ili recovery? Sad nemam root, nisam ni recovery imao, instalirao twrp, ali sad kad flrsnem supersu, restartuje se i nema root

Jok, opet isto, restart posle flesa, nešto sam zeznuo opako

Jok, opet isto, restart posle flesa, nešto sam zeznuo opako
Nema problema ovde.
777ffb8861800cfc7def77103cfc52e8.jpg

Jede li bateriju mnogo na 2.65GHz? Stock naponi?

Pero, vrati boot.img od stock roma pa probaj opet, i uradi wipe cache i dalvik.

Jede li bateriju mnogo na 2.65GHz? Stock naponi?

Pero, vrati boot.img od stock roma pa probaj opet, i uradi wipe cache i dalvik.

Probacu par dana, koliko se secam, nisam imao problema. Naponi su dobri, sredjeno je sve ^^

ma nece, vrtio restore, probao opet, nema root-a ni u najavi.. ko me j kad cackam, svaki put se 3 sata drndam zbog necega sto treba da traje 20 sek... kad instaliram ovaj supersu sto si stavio, ne ide na sistemless, nego onaj standardni, jel to znaci nesto?

edit: uspeo iz treceg pokusaja, imotepe, bolje bi ti bilo da vredi... :D

Poslednja izmena:
Kod lonelyx i elementalx, prvo supersu pa tek onda kernel :)

Ae malo da se vratim na Sense.. Sta je dobro ispeglano, sta lijepo radi?

Probaj stock, uz eventualno neki kernel, iznenadices se.. Probaj ovaj imotepov, lepo radi za sada.. [emoji2]

Da, probaj stock. Meni najbolje radi :)

Bio sam na stock senseu tri meseca, i vratio sam se na GPE i neuporedivo je brzi GPE, pogotovo multitasking. Sada bih opet da se vratim na Nexus :-D

Nazad
Vrh Dno