Šta je novo?

HTC One M8

Овде се ради stock vs stock тако да...
Ne znam ko jos normalan sa malo znanja o romovima i kernelima drzi bas sve na stock(pogotovo samsung...).
Htc je pogodio stock 6.0 za m8, nisam imao bolje iskustvo sa stock-om. Kaze drug koji ima m9(x64), da ume lepo da zastuca.. Sad ne znam koliko da mu verujem.

Ne znam ko jos normalan sa malo znanja o romovima i kernelima drzi bas sve na stock(pogotovo samsung...).
Htc je pogodio stock 6.0 za m8, nisam imao bolje iskustvo sa stock-om. Kaze drug koji ima m9(x64), da ume lepo da zastuca.. Sad ne znam koliko da mu verujem.
То је небитно, купују људи телефон и очекују за те паре да све лети без дирања ичега, што и је и сасвим нормално, тако треба да функционише телефон, купиш га и све супер а ако хоћеш да се играш као ми онда мењаш ромове итд.. Друго је што ми волимо да чачкамо..

То је небитно, купују људи телефон и очекују за те паре да све лети без дирања ичега, што и је и сасвим нормално, тако треба да функционише телефон, купиш га и све супер а ако хоћеш да се играш као ми онда мењаш ромове итд.. Друго је што ми волимо да чачкамо..
Pa mnogo ocekuju onda, to sa njihovim ram managment-om(samsung) nece da se desi skoro...

Pa mnogo ocekuju onda, to sa njihovim ram managment-om(samsung) nece da se desi skoro...
Нема везе, али тако треба да се размишља.. Значи ја кад истерам ауто из салона новог одмах идем у своју гаражу да мењам делове јер сматрам да је нормално да произвођач није све урадио како треба па треба ја са "иоле мало знања" да сређујем шта не ваља?

Нема везе, али тако треба да се размишља.. Значи ја кад истерам ауто из салона новог одмах идем у своју гаражу да мењам делове јер сматрам да је нормално да произвођач није све урадио како треба па треба ја са "иоле мало знања" да сређујем шта не ваља?
Ma razumemo se, ali tako je kako je, nazalost...
Navikao sam na s2s, brz multitasking, dobar zvuk, solidnu bateriju, a to mi samsung ne da 'out of the box'(pa ni htc bez cackanja),...
Ispod 10% trzista su ljudi koji se igraju, ostali su zombie kupci i hipici od koga oni 'disu' u mobilnom segmentu.

Ma razumemo se, ali tako je kako je, nazalost...
Navikao sam na s2s, brz multitasking, dobar zvuk, solidnu bateriju, a to mi samsung ne da 'out of the box'(pa ni htc bez cackanja),...
Ispod 10% trzista su ljudi koji se igraju, ostali su zombie kupci i hipici od koga oni 'disu' u mobilnom segmentu.
Управо. Имам s6 то је убица телефон, значи да имам пара и то је то. Не дозвољавају да објасниш зашто мислиш да тај телефон није нешто и да ти се не свиђа.. Као што се мени не свиђа апсолутно ниједан самсунг... Из више разлога.. Ја волим највише htc, волим sony z серију, Motorolu, Nexuse....

Vecini je nebitno to sto ceni nas "nekoliko". Bitno je da su boje sto napucanije, da ima sto bolju kameru i da je sto skuplji. Da li softver kesira 2 ili 15 aplikacija nije bitno.

Malo se popravila situacija sa google servisima, ne zderu vise bateriju toliko, kako ja recimo ovako neuk da nabacim gpe rom

Prvo otkljucaj bootloader i ubaci twrp pa flesuj GPE.
Ne znam da l' ti je bitna toliko garancija...

Nemam garanciju svakako
Koje su sanse da za****m nesto, nisam se nikad bakcao sa ovim stvarima na telefonu, ali sad me nesto minula zelja da probam taj gpe

Pa ako ispratis svaki korak, onda neces nista zeznuti. Gde zaskripi tu smo da pomognemo.

Moze link za koji tutorial da koristim, vidim ima vise nacina, pa ne znam koji je najbolji i najbezbolniji[emoji14]

А јел онај метод са ruu zip-om ради само када имаш s-off? То је баш лак начин и ја сам тако радио и Sense - gpe и gpe - Sense...

Samo kad je S-OFF i to je najlakse/najbolje :)

Sto zeznuse staklo kamere... Ogrebalo se pa sam ga ispolirao(pasta pa alkohol)... I neki zastitni sloj se skinuo, medjutim ostalo je malo na ivicama(kruzno).

Poslednja izmena:
Sto zeznuse staklo kamere... Ogrebalo se pa sam ga ispolirao(pasta pa alkohol)... I neki zastitni sloj se skinuo, medjutim ostalo je malo na ivicama(kruzno).
Ја ставио фолију...

Иначе пријављује ми оба elx апликација да има апдејт elx кернела?

To je do aplikacije. Nisi jedini, meni isto prijavljuje :)
Imas u aplikaciji da iskljucis auto update check.

uploadfromtaptalk1456745292045.jpg
Koji bug, restart pomogao :) Inace sve stock+elementalx. Ne znam do cega je, ali nesto sumnjam da je Viber. Prilikom menjanja wifi policy je pobrljavio nav. bar.

Moj drug je izgrebao staklo na kameri, jel moze da se resi samo poliranjem ili treba jos nesto drugo?

Resurrection Remix TWRP tema.
uploadfromtaptalk1457306521270.jpg
Nije izasao H11 GPE update. Mozda odrade Android 6.0.1.

Poludeo mi je telefon, cenim da je zbog root-a, prestane motion gestures da radi, ok, restart, posle restarta aplikacije zaboravile permisije, whatsapp ne pokazuje ni jedan kontakt, samo broj telefona, prognoza traži permission za GPS, i još brda stvari ostale aplikacije, a ne radi ni swipe up za otkljucavanje, zavibrira kao da radi, ali ekran crn, dok ne upalim na dugme..

To prijavljuju i ovi na xda. Zna da zaboravi permisije, neki bug.

Probaj neki rom ili vrati kompletno stock rom.

To nije prvo put, znao sam to i ranije ali ovo swipe up, do sada je bilo ili ne radi, ali tad ne zavibrira kao da radi, ili radi normalno. Ko zna videću kad dodjem kući danas

A ne znam sto bi to root uradio. Mozda je do stock rom-a. Je l' si update-ovao lock screen app sa playstore-a?
A root? SuperSu pa wp mod?

Sve to.. Flesovao ponovo stock, pa javljam ako se desi...

Neces valjda sada sve stock da koristis?! :D
LeeDroid i teraj :)

Nazad
Vrh Dno