Šta je novo?

HTC One M8

Svaka im cast. Ima dosta Team-M8 build-ova :)

Ne, definitivno stock kernel radi bolje od ElementalX-a. Ne znam zasto, ali vise se greje u odredjenim situacijama. Verovatno thermal podesavanja.

A rekoh ja, mene ne sluša niko... [emoji2]

Da, u pravu si bio. Bolje da sam ga samo rutovao, a i to mi uglavnom ne treba(mozda samo adaway).

Daj neki non sistemless supersu, ovi sistemlesi i wp me smaraju

Pa ne znam, da bih brisao App, da bi radio ad away, jer ovako ne radi bez wp moda..

Pa flesuj wp mod :D

A dooobro, ajde, moram opet da idem na us dev thread da tražim.. [emoji2]

А шта мислиш о sd kernelu?

Ista je baza... GPE kernel. Verovatno mu je isto radio( i meni) kao ElementalX, sve je to slicno.

А шта мислиш о sd kernelu?
Ako si mene pitao, pa da, što je žile rekao manje vise sve isto, nije imao te bagiće sa nivoom automatskog osvetljenja, što se tiče asphalta, čini mi se da nije posle onog prvog puta seckao(nije bio power saver ili slično ukljuceno)... Ne znam, ja uvek koristim na isti način i moj, i aplikacije, i sad kad tu nešto zaskripi ja primetim, ovako teško da mogu da snimim, čak ni razliku u baterije, ako postoji..

Значи чекамо кернел на правој бази кад је htc избаци?

Ja bih tako sacekao. Lepo source za sve M8 verzije i cao. Nego nesto kasne...

Danas posle skoro 2 godine prvi put ispustim fon. U banci dok sam cekao vrlo sam nervozan bio, vadim fon iz dzepa, dolazi u pravcu stomaka i paf, ispade iz ruke.. Na polocice direkt coskom pade, odskoci i na ekranu ostade.. Podizem nista ekranu, nigde nista i samo na cosku na koji je sleteo ostalo malo udubljenje, kao ogrebotina.. vrlo neprimetno.. Zakljucak, vrlo izdrzljiv fon jer bi vecina se raspala od one plocice sa te visine..

Kvalitet :) Imotep-u je isto preziveo.

Au sto se greje u igrama sa GPE bazed kernelima. Em losije od stock-a. GPE ili kerneli nisu za gaming. Nesto nije ni fluidan scroll.

Bas sam se iznenadio, skoro da se ne primecuje gde je pao.. A bas je sa vece visine na dvrdo pao.. Tako mi je i m7 pao sa visine grudi na sljunak-kamenje i vrlo se malo ogrebao. Utegli su ga svaka im cast...

Sve zavisi kako i gde fon padne (tj koliko imas/nemas srece) a neka alu kucista stvarno mogu odlicno da podnesu padove u sta sam se vise puta uverio :)

Ipak bolje je da ne ispadaju, posebno kada su u pitanju telefoni skuplji od 200e :d

Dobar model. Necu menjati ovaj M8 jos 2god sigurno. S801 ce da gura + ima dobru XDA podrsku.

Dobar model. Necu menjati ovaj M8 jos 2god sigurno. S801 ce da gura + ima dobru XDA podrsku.
Управо тако..

Ма с'обзиром да не носим уопште никакву заштиту он је у перфектном стању 2 године фул коришћења...

Nema ni razloga s' obzirom da tako lepo radi. Samo ostaje problem sa baterijom posle nekog vremena.

Bateriju i zvucnik cu sa zadovoljstvom promeniti. Kad? To ne znam, ali docice i taj dan :)

Punisher, ako je tako, svaka cast. Uglavnom su unakazeni na oglasima.

Bateriju i zvucnik cu sa zadovoljstvom promeniti. Kad? To ne znam, ali docice i taj dan :)

Punisher, ako je tako, svaka cast. Uglavnom su unakazeni na oglasima.

Kada ugrabim neki drugi fon sa dobrom kamerom odradicu slike kako izgleda posle 2 god aktivnog koriscenja bez ikakve zastite.. Kazem ti, prvi put da mi ispadne bilo kako danas... Ima dve mikroskopske linije nazad od spustanja na sto i slicno, ali nista primetno a da ne znas da su tu.. Menjanje baterije je oko 30e, i nema razloga da to prestavlja nesto skupo za ovakav telefon.. Al evo posle 2 godine ne vidim potrebu za skorijim menjanjem baterije..

Poslednja izmena:
Verujem ti. Moj je ocuvan, ima par reckica na ledjima, neprimetno. Grill-ovi su mi losi. Slikacu kad mogu.

Crce mi onaj punjac (1A). Ne znam kako. Zasmrdeo je tada poprilicno i sada nesto zvecka kada ga pomeram :D

Poslednja izmena:
Кад ће ти кернели више?

Ne znam, mnogo kasne sa tim source-om. Bolje mi radi stock od bilo kog rom-a. Pricam za Azijsku verziju.

Мени ради sd супер, кернел ме нервира.. Имаш ли stock кернел за мене?

Nazad
Vrh Dno