Šta je novo?

HTC One M8

Pa i do sad sam bio, osim root-a.. :D

I to je makar nesto :D

Haha, zezaj zezaj.. Mrzi me vise da se bakcem, mator sam za to :D

Glupi tapatalk...

Zasto mi ne pokazuje sa iskljucenim lokacijama ovu weather ikonicu na lock screen-u?
uploadfromtaptalk1457428873177.jpg

A pa ne moze na lock screen da pokazuje ako nemaš upaljene lokacije samo na widgetu pokazuje na ekranu, provalio sam odavno to..

Glupost, a na home screen je ima...

Hoće li biti kojim čudom N gpe?

Haha jos pitas. Tesko brate... Propao je projekat. Mozda izbace 6.0.1... CM/Dirty/Bliss/Resurrection/Slim i drugi krajem godine :)

I pitanje je kako ce raditi ti build-ovi u odnosu na stabilne Sense i GPE rom-ove...

Али све у свему м8 је оправдао очекивања што се тиче подршке.. Више ми личи на Nexus шта сам му све радио и шта може да се ради.. Дефинитивно када пређем на нови фон(нећу скоро) овај остављам за играње..

Tako je. S801 moze jos da gura.

Jos uvek koristis Sky? Stock kernel?

Google moze opusteno da pusti neki 7.0 build za m8.. sd801 je i dalje odlican cip, 2gb je ram-a je dovoljno(5X...) za N...

Naravno, a mogao bi sigurno i za Nexus 5 sa malo slabijim S800 :)

Definitivno teze ka toj optimizaciji sto je super.

Poslednja izmena:

SD + SD kernel..
Чекам да ми даш кернел добар
Јел може неко да ми објасни, ако ставим укључим dnd мод, да ли ће ми аларм нормално звонити а све остало стизати само без звука?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Stizaće bez zvuka sve ostalo, samo će se alarm čuti.

Jel izlazio koji stable M rom, da je vrijedan da mijenjam ovaj GPE?

Imam problem koji mi se javlja u zadnje vreme, ranije mislim da ga nije bilo, ili toliko retko da mi nije smetalo.
Koristim aplikaciju alarm clock xtreme free i desava se da mi alarm prosto ne zvoni. Kada uzmem telefon u ruku i otkljucam ga, app se instant pali i svira (uglavnom zakasneli) alarm. Jel ovo moze da bude do app ili sistem izbaci app iz memorije? Cini mi se da mi se na LP ovo nije desavalo, ili dosta redje. Inace telefon je mm, sve stock, nista cackano.
Obican tj alarm koji ide uz telefon mi ne zavrsava posao.

Nemam ideju. Koristim stock alarm app i radi kako treba.
Jel izlazio koji stable M rom, da je vrijedan da mijenjam ovaj GPE?
Zasto bi menjao ako ti radi ok GPE?

Stable? Sve su to manje vise iste verzije i ostale. Vidim samo da se LeeDroid najvise update-uje. Probao sam ga i uz SkyDragon mi je radio super. Preporucujem i taj rom.

Imam problem koji mi se javlja u zadnje vreme, ranije mislim da ga nije bilo, ili toliko retko da mi nije smetalo.
Koristim aplikaciju alarm clock xtreme free i desava se da mi alarm prosto ne zvoni. Kada uzmem telefon u ruku i otkljucam ga, app se instant pali i svira (uglavnom zakasneli) alarm. Jel ovo moze da bude do app ili sistem izbaci app iz memorije? Cini mi se da mi se na LP ovo nije desavalo, ili dosta redje. Inace telefon je mm, sve stock, nista cackano.
Obican tj alarm koji ide uz telefon mi ne zavrsava posao.
Moguce da ga Doze uzima pod svoje

Dobar je Sky. :)

Isprobao sam CM/Resurrection/Dirty Unicorns... Covece performanse su losije. GPE rom dosta bolji samo sto mu skrol vise trza nego na Sense-u... Ali animaciju su bas lepe.

Ma radi GPE ne ok nego savrseno u poredjenu sa Sky-om i Viperom, koliko me je samo nerviralo ono 15% gasenje a da ne pomenem kad na viper obojas statusbar npr za facebook u plavo, sta sam muke vidio sa tim hebem mu mater, uradim reboot ono odjenom stalno plavo, pa sledeci pu mu navbar poplavi a sve to uz neverovatan lagg, pokusavao sa resetima i ponovnim flesovanjem, opet kao da mi je ostalo u mozgu da sistem ne radi kao prije svaki lagg i seckanje sam primijetio.. GPE mi kao satic radi, dosadio mi malo ovaj google ui pa sam sad skinuo Novu Prime, malo da osvezim, jer ja romove najcesce zbog toga mijenjam jer mi dosade. Verovatno cu sad skoro opet flesnut MIUI rom, cisto radi promene, al' steta sto su jos na 4.4 i sto je onaj RD prestao da radi onaj custom miui rom za nas HTC, bas ga je fino skockao al eo izasla nova 6.x verzija a on ostao na 5.x .
A sad ovako da podijelim nesto oko mog ljubimca, znaci bukvalno mi je sad katastrofa. Malo vodim racuna oko telefona, kad ga kupim kupim ga da mi sluzi tako da je samo prvi mesec bio pod folijom i pod nekim bumperom, ostalo je sve bio go. Malo vise puta mi je padao, preziveo je mnogo teske padove a jedan sa od prilike 40cm nije, *** pao na ivicu od ekrana i tu mi puklo staklo, ali nista drugo nije poremeceno skroz je u fukniciji tako evo vec dugo. Sta mi se ne svidja, iako nosi titulu veoma dobro izradjenog i kvalitetnog uredjanja, dugme za power labavo fabricki da mi sad poslije 2 godine zabaguje cesto, kaoi dugmad za volume koja su mnogo labava ali eto rade bez stekanja i nakon 2 godine. Kamera puna ogrebotina, na onu drugu 3d kameru mi je ne znam na koju foru usla prasina i to bas podosta. Zvucnici kad se pojacaju do kraja pocinju da grce, kad ekran ocistim sa nekom vlaznom maramicom i ako predjem preko grilla necim vlaznim, skoro skroz se izgubi normalni zvuk zvucnika dok se valjda ne osuse. Najgore od svega mi je sto mi je mikrofon dosta oslabio, slabo se cujem pa moram da se derem kad razgovaram. Neki moj kraci osvrt i kritike na telefon nakon 2 godine pure koristenja.

Па ти си га уништио, ја исто ево две године носим без ичега у само ми је скоро испао са више од метар на плочице и само на ивици се огребао..
Ставио само фолију на камеру и екран и то скоро и ништа..

Ma radi GPE ne ok nego savrseno u poredjenu sa Sky-om i Viperom, koliko me je samo nerviralo ono 15% gasenje a da ne pomenem kad na viper obojas statusbar npr za facebook u plavo, sta sam muke vidio sa tim hebem mu mater, uradim reboot ono odjenom stalno plavo, pa sledeci pu mu navbar poplavi a sve to uz neverovatan lagg, pokusavao sa resetima i ponovnim flesovanjem, opet kao da mi je ostalo u mozgu da sistem ne radi kao prije svaki lagg i seckanje sam primijetio.

Za Viper me i ne cudi, ali Sky tesko :)

Da, tu sam pricao o onom Viper Tweaks cini mi se da tako bjese, to je stvaralo taj lagg. A i Sky je imao nekih iritantnih sitnica, ali bukvalno je najgore bilo ono gasenje poslije 15%. Danas cu da flesnem MIUI da vidim kakvo je stanje :D

GPE UI je miljama ispred tog MIUI :)

Nazad
Vrh Dno