GPE tesko, CM ce izbaciti verovatno krajem oktobra kao i M sto su izbacili.Hoće li biti kojim čudom N gpe?
Google moze opusteno da pusti neki 7.0 build za m8.. sd801 je i dalje odlican cip, 2gb je ram-a je dovoljno(5X...) za N...Tako je. S801 moze jos da gura.
Jos uvek koristis Sky? Stock kernel?
Naravno, a mogao bi sigurno i za Nexus 5 sa malo slabijim S800
Definitivno teze ka toj optimizaciji sto je super.
SD + SD kernel..Tako je. S801 moze jos da gura.
Jos uvek koristis Sky? Stock kernel?
http://www.androidauthority.com/nexus-5-nexus-7-2013-679150/
*Google appears to be testing N preview on Nexus 5 and Nexus 7 (2013), but don’t get excited just yet*![]()
https://android.googlesource.com/device/lge/hammerhead/+/android-n-preview-1 Na xda vec sync-uju, ocekuj uskoro za N5
Ок, а хоће ми стизати све остало без само без звука?
Zasto bi menjao ako ti radi ok GPE?Jel izlazio koji stable M rom, da je vrijedan da mijenjam ovaj GPE?
Moguce da ga Doze uzima pod svojeImam problem koji mi se javlja u zadnje vreme, ranije mislim da ga nije bilo, ili toliko retko da mi nije smetalo.
Koristim aplikaciju alarm clock xtreme free i desava se da mi alarm prosto ne zvoni. Kada uzmem telefon u ruku i otkljucam ga, app se instant pali i svira (uglavnom zakasneli) alarm. Jel ovo moze da bude do app ili sistem izbaci app iz memorije? Cini mi se da mi se na LP ovo nije desavalo, ili dosta redje. Inace telefon je mm, sve stock, nista cackano.
Obican tj alarm koji ide uz telefon mi ne zavrsava posao.
Ја сам на skydragon већ пар месеци, апсолутно задовољан..Jel izlazio koji stable M rom, da je vrijedan da mijenjam ovaj GPE?
Ma radi GPE ne ok nego savrseno u poredjenu sa Sky-om i Viperom, koliko me je samo nerviralo ono 15% gasenje a da ne pomenem kad na viper obojas statusbar npr za facebook u plavo, sta sam muke vidio sa tim hebem mu mater, uradim reboot ono odjenom stalno plavo, pa sledeci pu mu navbar poplavi a sve to uz neverovatan lagg, pokusavao sa resetima i ponovnim flesovanjem, opet kao da mi je ostalo u mozgu da sistem ne radi kao prije svaki lagg i seckanje sam primijetio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari