Šta je novo?

HTC One M8

Nisam ga prodao nego sam imao fatality nesrecan slucaj i nema ga vise, mrsko mi objasnjavati[emoji14]nemam pojima sta jurim, verovatno opet htc ili sony...

Hahaha, e koji si ti maler [emoji3] upao ti je u wc solju, priznaj..

Haha blizu je :) *** Krele :( Sada samo Nexus/HTC/Sony.

Daj delove šta valja, kao pravi lesinari dUzmemo [emoji23]

Pošto se vodi diskusija oko emoija, hajde da pitam, kako se pojavljuju ovi emoji iz prvog reda sa slike? Kod sestre na m8 stock sve, pojavljuju se samo ovi iz drugog reda sa slike ispod, ovi kao neki ružni pilići... Mnogo se smorila zbog toga... A kada na primer ukuca u vidu simbola :) on se onda pretvori u ovakav kao na gornjoj slici. Ali nema ga u meniju da ga odabere...

350ddb2ab040ee70f3b3974746d787b2.jpg
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=65038673

Nzm da li je uopšte bilo sta prezivelo... Ali u svakom slučaju ostavicu ga za muzej mozda se jednom osilim da ga popravim :D a sad trazim nesto polovno najverovatnije ako ne nadjem n3kog sponzora za nesto novo :D

Original dot view? [emoji23] i skupo se prodaj sponzoru, nemoj opet m8 čekaj m10

Ено ми га aukey quick charge 2.0 у пошти, нисам стигао данас да га подигнем.. За округло 15 дана је стигао. У току следеће недеље детаљно ћу да га истестирам како пуни тај фамозни quick charge 2.0..

E odlično, i ja merkam taj fast charge da probam..

Uradi Android 6.0 update, pa testiraj :)

Sad kad imotep zbudzi opasan mod zip... :D Ima da utegnu SkyDragon :)
Neka, juce sam skroz upropastio telefon, jedva ga upalih posle 2 sata, ali znam da taj harman mod moze da radi I sa S-On bez da menja adsp, radio na nekoj ranijoj skydragon verziji. Videcu posle koja verzija, pa mozda moze da se uradi nesto sa sitnim izmenama za 6.0.

Pa čekaj da izadje za sprint 6,0, danas će, pa vidi sta se moze uraditi..

Neka, juce sam skroz upropastio telefon, jedva ga upalih posle 2 sata, ali znam da taj harman mod moze da radi I sa S-On bez da menja adsp, radio na nekoj ranijoj skydragon verziji. Videcu posle koja verzija, pa mozda moze da se uradi nesto sa sitnim izmenama za 6.0.
Sta uradi sa telefonom :D ?

S.Rom je izasao sa Harman modom, moze da se portuje verovatno.

Izasao je Sprint firmware.

Gadno si ga upropastio. Ima li na xda uputstvo za taj black screen ako se desi?

Gadno si ga upropastio. Ima li na xda uputstvo za taj black screen ako se desi?
Na silu ga rebootujes 50ak puta sa vol up+down+power, tj trebalo bi da se udje u bootloader kad pustis up i stisnes down, ali ako je black screen samo ce se restartovati... Cak ne reaguje ni na punjenje, nista... Posle xx puta, ubacis usb u komp, drzis vol up+power i nadas se da ces videti znak za punjenje, neki ga vide, neki ne. Ja sam imao srece i video ga posle 5-6 pokusaja.

Zbog cega se desava black screen?

Mislim na Punjac+Android 6.0 Sense 7 :)

Probah Harman mod, Clari-Fi radi posao. Live stage onako, sa dobrim sliskama bi verovatno bilo mnogoo bolje.
Inace, najnoviji A9 port ne radi bas najbolje, tacnije od kada su presli na 6.0.1 verziju.

Stock najbolji izgleda :)

Ваљда би требало да је исто и на Sense и на GPE.. Имам elementalx кернел, ал сам заб дал сам штиклирао оно у aroma installeru usb fast charge.. Дал ће имати то везе? Ил да опет флешнем кернел?

Mislim da je Usb fast charge vezan za brzo punjenje na kompu.

Sad ne znam ko ima bolju bateriju... Ja ne prelazim vise na GPE, a probao sam sve redom, i ne rade lepo kao sense.

To je za usb preko kompa. Pa ne treba ti nikakav kernel da bi punio fast charge to je ugradjeno u svaki ROM. Samo ti treba takav punjac.
A to je tacno zile vise mi nije stock vanila najbolji android posle htc to je postao Sense :)

И мени је Sense, никако не стижем да се вратим на њега.. Сад ћу у току сл недеље..
Па видећемо кад преузмем пуњач како шта..

Tako je, ugradjeno je u svaki rom :)

Da, Sense sada samo, GPE mozda nekad :)
Odziv sistema na GPE i kesiranje su isti kao na Nexus 5 recimo. Ali skrolovanje(kacio sam ss za gpu profile, a i @telep za nexus 5) nisu kao na Nex5. Da, gaming je bolji na Sense-u, a i manje se greje telefon u igrama.

Evo probao sam ARHD, rom nije fluidan, ne znam zasto tastatura laguje...?! Cemu onda ext4+sqlite optimizacije.
I skrol je cudan. Da li je moguce da su menjali podesavanja za skrol?!

Ne znam stvarno sutra idem da gledam jedan povoljan M9 ;) mozda se vratim pre nego sto sam mislio ali u susednu temu :D

Znaci M9 :) Napravi posle neko poredjenje ;)

Nazad
Vrh Dno