Šta je novo?

HTC One M8

ARHD: Ne
Viper: Ne
Sky: Ne
Jazz: Mozes da probas.
Maximus: Mozes da probas.

GPE ne zelis?
Ja ti preporucujem stock+root. :) Mozes i ElementalX kernel :)

Viper zakon. Radi kao zmaj.

GPE mi je odvratan. Dje da nadjem stock rom? Ne razumijem ovo za Jazz, jel mogu sa SD-a direkt da ga flesujem jer vidim da je nesto potrebno pise im u opisu

Poslednja izmena:
Ne razumem sta tacno?

Samo skines onaj rom installer 004 i flesujes taj zip.
Posle u aromi biras kernel i modove.

Pa nista nije stable kao stock(vecinom). Svasta sam flesovao i vratio se na stock.

Vidi, testiraj par ROM-ova. Mozes stock, a mozes i ovaj Jazz/Maximus i slicne sa sto manje modifikacija.

Pa nista nije stable kao stock(vecinom). Svasta sam flesovao i vratio se na stock.

Vidi, testiraj par ROM-ova. Mozes stock, a mozes i ovaj Jazz/Maximus i slicne sa sto manje modifikacija.
I ja sam na stock/root/elx kernel. Nema stucanja, nema fc, brz, stabilan. Ne menjam dok ne izbace wwe sd.

A realno sto bi menjao kada radi super :D
Jos da puste source za sense kernel(slican je GPE-u) i bice super :)

Стигао ми aukey quick charge 2.0, вечерас на послу тестирам.. За 15 дана је стигао..

Да ли да тестирам са каблом што сам добио уз њега или htc оригинал каблом? Мсм са оба ћу ал шта мислите који је бољи?

Bolje taj što si dobio uz njega, čini mi se da je deblji od fabričkog.

Јесте дебљи.

Probaj taj deblji, testiraj, vidi kako puni, pa javi ;)

Kažu da je deblji bolji, ja nisam proveravao...

Deblji je uvek bolji... [emoji23]

Па добро ако ниси проверавао, ниси настран..
А ти чим мислиш да је бољи значи да си пробао[emoji14]

Погледајте у AliExpress теми, има пар слика.. Биће детаљнији тест када ухватим времена..

Samo iz priče.. [emoji3] i ajd čekamo te rezultate [emoji3]

Mojne da zayebavaš, vi'š da to i nije nastrano these days [emoji23]

Nisam ispratio, ali punjač koji pominjete, nema potrebe kupovati kome fabrički vrši posao? Punim fon noću, nije mi bitno za koliko se napuni. A za hitnu slučaj tu je eksterni baterija za dopunu 10000mAh.

Poslednja izmena:
Ma koristis samo ako hoces brzo da dopunis bateriju, tj. kada zuris negde. Ako ti vrsi posao obican, onda quick nema potrebe kupiti.

Ne znam ni kako utice kasnije na bateriju..

Nisam nešto za brzo punjenje, baterija na S6 duže traje kada punim sa običnim (ne fabrickim).

Je l' ovo bug? Iskljucen mi je wifi, 3G only + data stalno i prijavljuje na grafiku da je upaljen wifi...
uploadfromtaptalk1454426597748.jpg
Na lollipopu je to bilo samo zbog vibera, wifi sleep policy.

Auu Zile neces izdrzati do kraja dana...[emoji14]To je mozda zato sto si nakacen na data ali ti i wifi ukljucen u isto vreme, probaj da ga gasis, a ako ga gasis kada ga ne koristis onda je definitivno bug :D

Ne koristim wifi. Data only, slab signal jos 3G :)

Ne znam da li je bug... Isto je i na burazerovom Nexus 5.

Lako je tebi sa Z2 ;)

P O K L O N

79c36c9cd6decb35c03fd433e91fa4b5.jpg

Vrh Dno