Šta je novo?

HTC One M8

Ti svi brand name telefoni preko alija su refurbished.

Ја сам узео quick пуњач јер ми цркао овај што сам добио уз фон кад сам га испустио..

Ti svi brand name telefoni preko alija su refurbished.

Sad nesto gledam, sta fali sto su refurbished? Mislim, koliko vidim, to jedino moze da napravi problem pri flesovanju softvera, odnosno da dodje do brick-a. Ali, pre toga se moze otvoriti telefon i videti koja je tacno verzija.

Ili oni stavljaju neke losije delove u njega, tipa ako je menjan ekran, pa stavljen neki kineski?

To samo Loznica zna[emoji14]
Btw. Izasao novi SkyDragon. Valja li nova verzija imotep? :)

To samo Loznica zna[emoji14]
Btw. Izasao novi SkyDragon. Valja li nova verzija imotep? :)
Na njoj sam od juce, za sad radi sve, flesovao sd kernel(moze i elementalx) i posle toga mora supersu zip. Oko 500 skidanja za manje od 24h i samo njih par se zalilo da ih vraca u bootloader, uglavnom cdma seljani nesto *****ali u Aromi :D
9e58e11b9aac066384ae8cfa0229c4b5.jpg
20210c27603840f3e03bfa4fb3e144f4.jpg

Poslednja izmena:
Super, svaka cast, istestirao si lepo kernel :)

Шта значи кад је црвен број?

Znači da laže.. [emoji3]

Шта значи кад је црвен број?
Bag na 6.0 antutu ux. Ovo je prava vrednost, al ne mozes ti dokazati m9 ovcicama, misle da je 6.0 Bogom dan i da 50% poboljsava performanse, al neka ih, neka se tese, lakse im valjda :D
8ea192ebc395f29325d14a1ebe8d3aa4.jpg

Poslednja izmena:
To je istina.. Ceka se updejt antutua da sve dodje na svoje. Vidim na ps ima nikada slabiju ocenu

Fake-uje rezultat, navodno. Detektuje neku vrstu performance mod-a prilikom merenja rezultata.

Meni 69k u Patkometriji sa ElementalX kernelom :) HTC mpdecision(ili kako vec).

To su profili po aplikacijama. CPU zna kad i koliko mu treba. Objasnio flar :)

Баш ћу после да тестирам stock gpe + elementalx..

Pazi, meni je na 2.5GHz. Malo utice na score, a manje throttle-uje sa ElementalX-om.

e pa ja sam hteo da odradim bekap stock roma, da bih imao za svaki slucaj, ali kao cisti, znaci wipe pa onda bekap.. ubacio twrp, odradio wipe-advanced wipe, stiklirao prve cetiri stavke i odradio. krenuo na reboot, prijavio mi da nemam os installed i sad sam na splash skrinu... stauraditi, kad nema ruu, ili ni ckpv nema taj nand bekap?

Ти си са тим што си урадио избрисао и ROM.. Требао си обичан factory reset из подешавања да урадиш. То је advanced wipe што си ти урадио а значи брисање свега са све romom. Сад преко usb-a или картице убаци неки ROM па га дигни..

ma znaaam, kolko mrzim ovo cackanje.. sad skidam ovaj skydragon da probam, dok ne vidim gde da nadjem onaj stock bekap.. jel se sky standardno instalira, samo na memoriju i instal iz recovery?

Da, da. Ima aromu, pa biras sta ti treba. Kako tacno ime tvog firmvera?

Poslednja izmena:
neemam predstavu 6.nesto.1020.nesto

Погледај у bootloader-у.

Skines 4.x.1020.x lollipop i skines OTA :) OTA.zip mozes da sacuvas ili jednostavno da nastavis da koristis stock pa posle opet iz twrp-a backup :)

Jos uvek stock+elemetnalx(fiops+128kB) koristim :)

necu vise u avanture da idem, onaj ota fajl imam, ali ne moooogu da instaliram opet loli pa onda ota, videcu da ckpv to odradi i da mu platim pivo... :D

Sta cakckas kad ne znas :D ionako stock radi provereno najbolje :)

Pa htedoh da ga sačuvam, kad ono napravio još veće ******.. [emoji2]

Da, sad sam ga instalirao

Nazad
Vrh Dno