Šta je novo?

HTC One M8

Napravis backup kernela. Mislim da to flashify app moze.

Gotovo sada. Kako da ubijem ovaj proces com.facebook.katana ? Sta je to?
a4a43e72145de21fa0e12c4559b74427.jpg

A sto bi menjao ElementalX kernel? Losije ti radi ili...?

Aha ok. Dobro radi kernel, trenutno je najbolji za M8 :) Cekam source za sense kernel(da objedine i Azijsku verziju :) )

Nadam se da ne smara sa SuperSU :) Hvala.

Ne bi trebalo, sad flesujem.

Ok, vidi kakav je, da li ima nesto novo itd. :)
Trenutno ne mogu da flesujem.

Ok, vidi kakav je, da li ima nesto novo itd. :)
Trenutno ne mogu da flesujem.
Malo drugacije nasminkan, probacu veceras otg kako radi. Ne znam za systemless, odmah flesujem obican root, jer van usa systemless je beskoristan.

Ok, imam 2.65 stable, izgleda da je systemless, zeznuo sam se.

Koji je poslednji stable obican?

Viper sh!t od roma. Ne preporucujem nikom. Gasi se prije 0% , viper tweaks za**** celu stvar, pogotovo kad diras status i navbar

Ne znam kakav je za one m8, za Sensation je nekad bio bombona.. Mada tada su na njemu radili monarx i oni najbolji, oni sad čini mi se furaju m9, uskoro će sigurno na m10 preći..

Ne znam kakav je za one m8, za Sensation je nekad bio bombona.. Mada tada su na njemu radili monarx i oni najbolji, oni sad čini mi se furaju m9, uskoro će sigurno na m10 preći..
Kazem ja, bio je najbolji onda i na M8 4.4.x, posle toga su poceli da 'portuju' sa m9, sto ne moze da bude stabilno...

Viper sh!t od roma. Ne preporucujem nikom. Gasi se prije 0% , viper tweaks za**** celu stvar, pogotovo kad diras status i navbar
Kada je mesavina M9 i A9 UI-a i softvera.

Probaj neki sa sto manje customizacije, neki cistiji. A i stock radi super.

Jel neko uspeo da sinhronizuje messinger u aplikaciji "
nalozi i sinhronizacija"?

Meni poslednji Viper radi k'o zmaj!

Druze, za nekog i nije zakon.

Flesuj Viper ili ARHD na M8. Stavi ga pored Nexus 5 i uporedi performanse... Ne moze da mu pridje. Onda stavi stock pa uporedi.
Zadovoljava potrebe nekom, ali meni ne.
Ne kazem da su losi, ali postoji bolji.

Opet - meni radi k'o zmaj...
Probao sam SVE romove sa xda trenutno, vozio i stock najnoviji - ne vredi, od Desire HD meni je Viper neprevaziđen.

Ako tebi radi kao zmaj, onda ok :)

Vidim izasao GPE H10. Nikako 6.0.1 da izbace...

Ljudi imam ponekad problem sa pozivima, u sred razgovora odjednom mrtva tisina, nit mene sagovornik cuje nit ja njega, a veza je aktivna, kad prekinem i pozovem opet, sve radi i ne pojavljuje se problem kod drugog razgovora, i na wacapu mi ne stizu notifikacije kada nakon koriscenja izadjem iz app i zakljucam telefon, stizu jedino ako posle toga izbacim wacap iz memorije, zna neko kaj se dogadja?

Враћа ми се на stock ал ме нешто мрзи опасно..
Реците ми хоће бити апдејта за stock Sense или је то то? Оћу stock Sense 7 mm + root + xposed и да завршим причу.. Доста сам мењао и дрндао..

Ne zna se da li ce biti... Mozda izbace neki novi security patch ili odrade jos neki Android 6.x... A mozda je i kraj update ciklusa.

GPE je dobio novi security patch za februar, ali je jos uvek 6.0 android verzija. Brz je HTC, mozda cekaju 6.1 za GPE jos i to je to.
Sta je systemless? :)
Koliko sam shvatio, ne dira system particiju vec data. Mozes da dobijes i uradis OTA.

Systemless koji se tice root-a ako sam lepo razumeo? (btw stavio sam twrp 3, bas je nasminkan)

Da, pricamo o root-u, SuperSU :)

Пензионишем се што се тиче ромова.. Тешко ми је ал морам.. Оћу да се скрасим са Sense - om и ћао.. Превише сам се дрндао сада хоћу да се скрасим и да ми све ради без дрндања.. Али xposed је обавезан, без њега нмг

Nazad
Vrh Dno