Šta je novo?

HTC One M8

Imao sam trip da mi mob sporije radi nego na stock kernelu. Sada kad sam vratio na stock, siguran sam da je tako. Brze radi definitivno.
Ne moze da radi nikako stock bolje, mozda si stavio max clock na 1.3ghz ili nesto slicno.

Haha, a meni isto radi. Sta znam, uvek je na 2.457GHz zbog S801AC čajna :D

Onaj kralj ckpv5 je ladno odradio nad bekap mog roma 6.13.1020.4 iskočio ga.. Bog,. Oram da ga častim

Ludak :D I .2 recovery izbacio kada si se ono namucio :) . Tako sam ga jednom pitao da li mogu downgrade na LP pa da skidam OTA opet, posto nisam sacuvao stock MM, a vec sam bio na MM firmware-u(hteo sam opet stock).

Kaze, mozes ali sto bi to radio kad cu izbaciti stock backup za tvoju verziju sutra uvece. Proslo 2h, izasao backup :D

Poslednja izmena:
Imotep, kakav je SkyDragon kernel... Moze li sa stock romom da se koristi?

Bolje radi od stock kernela?

Јел има неки sd кернел за gpe? Оћу само да пробам да ли је до кернела што ме зеза сензор близине? Угаси екран у току позива ал и даље реагује на додире екран..

Imotep, kakav je SkyDragon kernel... Moze li sa stock romom da se koristi?

Bolje radi od stock kernela?
Ima i za sense i za gpe, za sta ti treba?
Јел има неки sd кернел за gpe? Оћу само да пробам да ли је до кернела што ме зеза сензор близине? Угаси екран у току позива ал и даље реагује на додире екран..
Ima.
https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087010134

I manje se greje u Asphalt 8 :)

Ma skinuo sam Sky v2.0, malo njega da probam.

Ево за сада је проблем нестао.. Видећемо дал ће да се поврати као код elementalx..

Ништа, опет је исто урадио.. Значи у току позива угаси екран када приближим увету фон, ал и даље реагује на додире као да је упаљен екран..
Можда је до рома..

Ништа, опет је исто урадио.. Значи у току позива угаси екран када приближим увету фон, ал и даље реагује на додире као да је упаљен екран..
Можда је до рома..
To je gpe, desavalo mi se na svakom romu...

To je gpe, desavalo mi se na svakom romu...
Значи сад кад будем прешао на stock Sense 7 mm неће ми се дешавати?
Надам се да сутра прелазим..

Све је спремно(скинут twrp, xposed, sense toolbox), скида се управо овај RUU и прелазим на Sense ... Остало је још само пар десетина минута до мог пензионисања :(

Све је спремно(скинут twrp, xposed, sense toolbox), скида се управо овај RUU и прелазим на Sense ... Остало је још само пар десетина минута до мог пензионисања :(
Radi i graviti box na sense-u da znas xD koristim i njega i toolbox.

Hoces stock samo root+xposed? Mislim da je dovoljno samo poslednji supersu.

Da. Znaci samo flesnem SuperSu 2.65, bez da instali on supersu iz twrp-a (ako nije ispravljeno u twrp 3.0.0?) i to je to?

Ispravljeno je sa twrp 3.0... Sta znam, 2.65 je ok. 2.67 radi dobro, ima neke fix-eve za Samsung 5.1+ telefone, koliko sam ispratio :)

Nece da mi instalira nijednu app sa gp-a. izbacuje neki error.. Pise ako je dodat novi uredjaj da sacekam do pola sata.. A inace mi treba samo za ****nu pro licencu za titanium backup....

Nece na GPE romu da mi radi wireless display...
uploadfromtaptalk1455116860868.jpg
Ne moze sa TV-om da se poveze. Kao veza prekinuta. Na Sense-u je uvek htelo.

Ko ti kriv kad konstantno menjaš [emoji3]

A nikada nije ni htelo na GPE-u da radi. Ne znam zasto... :D

Vrh Dno