Da covece... Jednom sam se tako zeznuo i ubacio je SuperSU installer koji nicemu ne sluzi. Koji je poslednji, 2.66?! Mora wp mod ipak?Jedina greska koju mozes napraviti je da kad te pita u TWRP da ti instalira supersu kazes mu ni pod razno! Do not install super su 🙂 Nego treba ti rucno da ga flashujes najnoviju zip verziju. To se desava samo na najnovijem twrp 2.8.7 cini mi se 🙂
Pa probaj bez ako nece onda treba 🙂 ali kernel ne treba menjati.Da covece... Jednom sam se tako zeznuo i ubacio je SuperSU installer koji nicemu ne sluzi. Koji je poslednji, 2.66?! Mora wp mod ipak?
Zainteresovali ste me da flesujem stok, CID jeHTC__032 i za njega mi treba 4.16.401.13 i koji rekaveri?
Šta treba da uradim sada? Vratio na stock, update odradio, vratio twrp, flešnuo supersu i sada mi se ovo prikazuje:Ma rutovanje je lako, flesnes supersu zip(uglavnom, ovaj v2.66 radi posao). Vazno je otkljucati bootloader, pa ubaciti TWRP.
Uputstvo: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=4480568

Treba editovan boot.img(tj zamena sepolicy).Šta treba da uradim sada? Vratio na stock, update odradio, vratio twrp, flešnuo supersu i sada mi se ovo prikazuje:
Pogledajte prilog 191108
Samo si flesnuo super Su 2.6.7 i dobio root?Upravo flešovao v2.6.7 i izgleda da je OK.![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari