Da covece... Jednom sam se tako zeznuo i ubacio je SuperSU installer koji nicemu ne sluzi. Koji je poslednji, 2.66?! Mora wp mod ipak?Jedina greska koju mozes napraviti je da kad te pita u TWRP da ti instalira supersu kazes mu ni pod razno! Do not install super suNego treba ti rucno da ga flashujes najnoviju zip verziju. To se desava samo na najnovijem twrp 2.8.7 cini mi se
![]()
Pa probaj bez ako nece onda trebaDa covece... Jednom sam se tako zeznuo i ubacio je SuperSU installer koji nicemu ne sluzi. Koji je poslednji, 2.66?! Mora wp mod ipak?
Zainteresovali ste me da flesujem stok, CID jeHTC__032 i za njega mi treba 4.16.401.13 i koji rekaveri?
Šta treba da uradim sada? Vratio na stock, update odradio, vratio twrp, flešnuo supersu i sada mi se ovo prikazuje:Ma rutovanje je lako, flesnes supersu zip(uglavnom, ovaj v2.66 radi posao). Vazno je otkljucati bootloader, pa ubaciti TWRP.
Uputstvo: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=4480568
Treba editovan boot.img(tj zamena sepolicy).Šta treba da uradim sada? Vratio na stock, update odradio, vratio twrp, flešnuo supersu i sada mi se ovo prikazuje:
Pogledajte prilog 191108
Samo si flesnuo super Su 2.6.7 i dobio root?Upravo flešovao v2.6.7 i izgleda da je OK.![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari