Šta je novo?

HTC One M8

El si srećan??

Haha, ne toliko jer sam isprobao MM. Napokon i ja da dobijem sa sve update-ovanim firmware-om :)

Haha, ajde sad root.. E, sad kad bih ga rutovao, jel treba prvo da napravim backup, jer ne znam kako bih Mm instalirao ponovo jer nema ruu čak ni za LL za mog francuza..?

Razmislicu o rutu :)
Sacuvaj taj stock. Uradi factory reset(data,dalvik, cache) i u twrp-u napravi nandroid(to je ako hoces cist backup). Ako neces cist backup, samo lupi backup iz TWRP :)

Krele zna kako se najbolje rutuje.

Posle mozes upload za onog manijaka sa xda. Ckpckcpvk5 :D

Jedina greska koju mozes napraviti je da kad te pita u TWRP da ti instalira supersu kazes mu ni pod razno! Do not install super su :) Nego treba ti rucno da ga flashujes najnoviju zip verziju. To se desava samo na najnovijem twrp 2.8.7 cini mi se :)

Pozdrav ljudi,
još u aprilu uzmem 4g karticu od mts-a i probam je, stavim na 3G/4G u podešavanjima i potpuno izgubim internet, nakon što vratim na 2g/3g bude sve ok.
Ono kapiram još slabo pokriveno, rano je. Probam ponovo u oktobru i neće, zovem mts i kažu mi da zamenim karticu, to uradim i isto, ništa, tu je signal međutim nema interneta niti ikonice 4G.
Da li se neko susretao sa ovim na M8 ? Moj je iz Poljske čini mi se, t-mobile, dobio je update, a u Evropi su svugde iste frekvencije za 3g/4g.

Ma slaba pokrivenost, odakle iz kog mesta?
U svakom slucaju nije do telefona i stavi da ti bide automatski. Sam ce se on nakaciti na 4g a mozda i nema ta ikonica u status baru nisam siguran :D
Ovako treba da ti stoji.
ce1a09f5cd5d6e56d7f178d5df455ceb.jpg

Poslednja izmena:
Novi Beograd kod Genexa, ako tu nema, nema nigde... zato mi je zapelo. Stavio sam to zadnje, ali tada skoro uvek gubim mobilni internet, dok je signal ok.

Poslednja izmena:
Jedina greska koju mozes napraviti je da kad te pita u TWRP da ti instalira supersu kazes mu ni pod razno! Do not install super su :) Nego treba ti rucno da ga flashujes najnoviju zip verziju. To se desava samo na najnovijem twrp 2.8.7 cini mi se :)
Da covece... Jednom sam se tako zeznuo i ubacio je SuperSU installer koji nicemu ne sluzi. Koji je poslednji, 2.66?! Mora wp mod ipak?

Zainteresovali ste me da flesujem stok, CID jeHTC__032 i za njega mi treba 4.16.401.13 i koji rekaveri?

Imaš xda celu temu sa dumpovima raznih recovery, nemam sad link, mislim da ovde u temi ima link za tu stranu, skini isti, ne broj manji kao ja [emoji23]

Koliko je bolji scroll u aplikacijama :) Bolje nego GPE.

Zainteresovali ste me da flesujem stok, CID jeHTC__032 i za njega mi treba 4.16.401.13 i koji rekaveri?

Ma najbolje ti je da ubacis TWRP i odradis restore. Prati uputstvo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=60211235

U #4 postu imas i recovery. Skini 4.x.xxx.x backup(4 je oznaka za lollipop). Ako ti je CID HTC__032 onda skini 4.16.401.13 backup(poslednji).
Broj recovery-a i stock backup-a mora da se poklapa.

Flesovao sam samo poslednji SuperSU i tako mi je rutovan uspesno stock rom.

Upravo flešovao v2.6.7 i izgleda da je OK.
e5a19b618670af7e0cc27393c7048995.jpg
e05aba8c0b1838e8fd8e42d2db355dd8.jpg

Koji je datum za android security patch level kod evropske verzije?

Pazi, ja sam pre godinu i po rutovao telefon. Sada sam ga samo vratio na stock recovery i ROM da bih dobio zvanični OTA (zbog firmware i radio). Posle toga sam vratio TWRP i flešnuo SuperSU.

Samo systemless superSU flesni, to je ovaj poslednji.

Ovaj HTC__622 ima security patches 2016-01-01.

Sad mi napisa ckpv5 da je HTC_621 TWN dobio novi update. 6.20.709
Security update + emoji.

uploadfromtaptalk1453998758025.jpg

Sve to imam sa 708 MM update-om.

Trebali su da ga preimenuju u Android 6.0.1

Kod mene su novi, mislio sam da su i kod ostalih?

8061a7934f389afbbe38435e1f16621d.jpg
5dd58c37a4372811c307af0c14f323a3.jpg
3f5a1110b0ef589066c73fb67a808faa.jpg

Au, ovi su ruzniji. Mislim da nisu novi, onaj mi je rekao da se tako dobija sa novim update-om. Trenutno samo za par Azijskih.

I probaj dark tt temu :D

Koji su ti ružniji?
Meni su ovi koje sam postavio lepši dosta od starih koje sam imao.

Vrh Dno