Šta je novo?

HTC One M8

Jel' moze jacina zvuka notifikacija da se namesti zasebno, tj. da nije vezana za jacinu melodije zvona na MM?

Fabrički ne, jedino da instaliran neku app:
0fc700bcd0d99ac8b45adc5816b2b0ab.jpg

A kad klikneš na tu strelicu na kraju slajdera?

Vojkane, nisu odvojene za poziv i poruke, da postavim kad već pominješ:
1468c38436ce277b3f2ded503534b0e9.jpg

Ovo je dobar GPE http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=63943300

Ima neke minimalne mod-ove, mozete da birate sta vam odgovara.
Mozete da izaberete Sense kameru, voice recorder, sense gallery, sense keyboard :) Ima i custom kernel u sebi, isto kao Sky(na 2.4GHz)

Nije debloatovan kao Sky GPE :) H9 verzija, Sky ne znam da li je update-ovan.

Poslednja izmena:
Ne može da se otovori app, nije za naše tržište, bolje da si napisao naziv.
Sorry! This content is not available in your country yet.
We're working to bring the content you love to more countries as quickly as possible.
Please check back again soon.

Ima sve sto mi treba :)
uploadfromtaptalk1453740998638.jpg

Verovatno mogu app posebno da se flesuju... Ali rom je dobro optimizovan. Kernel je dobar, a koliko vidim % slabije opadaju :)

Poslednja izmena:
Koristite li News Repiblic? kako vam se čini?

Ne može da se otovori app, nije za naše tržište, bolje da si napisao naziv.
Sorry! This content is not available in your country yet.
We're working to bring the content you love to more countries as quickly as possible.
Please check back again soon.
uploadfromtaptalk1453748666687.jpg

Meni neće, bedak.
uploadfromtaptalk1453748880983.jpg

Promeni playstore region ili pronadji apk. Mnogo ruzna app.

Mogao si pre bez nje da dodas odredjene servise, pored google-a, fb-a i slicnih. Sad da bi dodao nesto drugo, moras da ubacis taj Republic. Bez veze.

Upaljeno sve, mreža auto 2g/3g, gps upaljen, automatika za osvetljenje,talk sam urnisao danas, fejs, viber, tri maila, sinhronizacija upaljena... nikakve app za uštedu.

Prezadovoljan baterijom na MM.

Dobar sot ali meni je 14h up time malo.
Ustajem svaki dan u 6h i ako ne moze da izdrzi bar do ponoci bez dopunjavanja uz jedno 5-6h sota ne vredi mi.
A ne volim da dopunjavam u toku dana iz nekog mog principa :)

I meni tako izdrzi, oko 14h up-time.
Od 8-22h. Prijala bi malo jaca baterija :)

Zato mi i zao z2,ne znam sta bih drugo uzeo :)
Sad imam 50% baterije, 4h sot a bio sam napolju na lte jedno 9h,ostalo na wi fi.Retko koji telefon moze to da priusti.

Izgurao bi da ga nisam forsirao večeras kada sam došao kući, hteo sam da ga ispraznim do kraja dok se ne ugasi. Za mene 5 sati i 30 min više nego dovoljno blejanja danas u telefon, možda i previše, dosta je to vremena u jednom danu na ovo da ode.

Ovi iz HTC-a ne gotive Kineze. HTC__622 jos nije dobio update, haha neverovatno.

Јел има у Sense 7 као на GPE кад неко зове да не искочи преко целог екрана него горе у врху као heads up нотификација?

Да али не волим кад ме позив прекине у сред нечега.. Ал добро, могао сам и пре без тога моћи ћу ваљда и сад..

Sad sam i ja primetio bug sa gestures, nece da otkljuca pa to ti je, hoce da zakljuca na lock screenu, al ovo drugo nema teorije

Hm... Imao sam isti problem na dev rom-u. Sredio sam sa ElementalX kernelom i njegovim gestures podesavanjima(bio par dana na njemu i nije se javio problem).

Sad sam bacio restart i proradilo je, nije hteo ni preko dot view, a to mi je radilo danas, neki gremlin se zavukao

I ja sam kao primetio to samo jedno otkljucavanje na dugme posle je radilo i na duoble tap, nije da mi previse smeta jer ne otkljucavam uvek na double tap :)

Probao sam xposed za marshmallow. Nije lose, ali osecam da je telefon usporio. Antutu score je isto slabiji(mislim nebitno).

Ја га користим одавно, неприметно ми је то да је успорио..

Evo ga update za 708 :)
uploadfromtaptalk1453887263363.jpg

Samo da vratim stock 4.18.708.12 :)

Nazad
Vrh Dno