Šta je novo?

HTC One M8

Jedini mali glitch, u folderu kad pomerate ikonice, kao da je paint [emoji2]
Screenshot_20160120_200829_1.jpg

Tako je i na lollipopu :)

Какве су ти то одвратне иконице?

To je neka tema :) Nemoj da brines, nisu default na sense 7 :D

Poslednja izmena:
uploadfromtaptalk1453327070991.jpegRadim na root-u i boot.img-u. Javljam kako ide.

Poslednja izmena:
U pocetku sam se istripovao da ce baterija biti losija kako je krenulo da srce, ali se ispostavilo suprotno, trenutno je na 16% 4:50 sot, uz 20 min razgovora, wifi, malo 3g, dosta wacapa, i tapatalk/chrome browsing

Ne znam koju tacno imam micro SD karticu, u najboljem slucaju class 10 i formatrirao sam je kao internu memoriju. Za sada nemam bas nikakvih problema, sve app rade normalno, mada nisam neki gejmer i nemam instaliranu ni jednu igru.

Ne znam koju tacno imam micro SD karticu, u najboljem slucaju class 10 i formatrirao sam je kao internu memoriju. Za sada nemam bas nikakvih problema, sve app rade normalno, mada nisam neki gejmer i nemam instaliranu ni jednu igru.
Види да ли је пребацио неке апликације на SD, пробај да скинеш неку већу игрицу и види како ће да је инсталира и после пробај исту да играш па реци како је учитава и то.. Наравно ако те не мрзи

Inace ne treba taj boot da se flashuje dosta je super su i wp mod :)

Probao si na kraju wp mod?

Svaka cast. A moze i ElementalX+SuperSu :D

Види да ли је пребацио неке апликације на SD, пробај да скинеш неку већу игрицу и види како ће да је инсталира и после пробај исту да играш па реци како је учитава и то.. Наравно ако те не мрзи

Prebacio sam D3GO aplikaciju na SD, radi bez problema, mozda mi se cini da je ranije izabrani kanal odmah pocinjao sa stream-om , sada se pojavi kruzic i ucitava se ali bukvalno sekundu i krene normalan stream, gledao sam npr Fox HD 5 min bez ikakvih poteskoca.
Od igara sam instalirao Asphalt 8, odmah ga prebacio na SD, usao u app, skinuo dodatne fajlove 800 MB za nekih 10 min na WiFi-u, usao u aplikaciju, u meniju postoji blago seckanje, i imam osecaj da secka kada skidam event tj trku ali kada krene trka sve ide bez problema, bez ikakvog laga i seckanja.

Prebacio sam D3GO aplikaciju na SD, radi bez problema, mozda mi se cini da je ranije izabrani kanal odmah pocinjao sa stream-om , sada se pojavi kruzic i ucitava se ali bukvalno sekundu i krene normalan stream, gledao sam npr Fox HD 5 min bez ikakvih poteskoca.
Od igara sam instalirao Asphalt 8, odmah ga prebacio na SD, usao u app, skinuo dodatne fajlove 800 MB za nekih 10 min na WiFi-u, usao u aplikaciju, u meniju postoji blago seckanje, i imam osecaj da secka kada skidam event tj trku ali kada krene trka sve ide bez problema, bez ikakvog laga i seckanja.
Е баш ти хвала.. Значи апликација се у потпуности пребаци на SD? Није као пре да један део буде на SD један на телефону? Ти си наместио да се sd "стопи" са интерном меморијом или?

Е баш ти хвала.. Значи апликација се у потпуности пребаци на SD? Није као пре да један део буде на SD један на телефону? Ти си наместио да се sd "стопи" са интерном меморијом или?

Da, potpunosti je na SD-u, kada listas listu aplikacija kada udjes u "Aplikacije" sa strane stoji "on SD" mali natpis.
Tako je, spoji se sa internom memorijom. Kada udjes u "Storage & USB" pokazuje ti i Internu memoriju i ispod SD card sa kolicinom slobodnog prostora a iznad kolicinu ukupnog slobodnog prostora.Znaci Interna + SD, objedinjeno.

Instalirao upravo..za sad ok,mada jos ga sredjujem ,ne mogu jos da procenim promenu..call list mi recimo blago secka kad brzo listam..cini mi se da pre nije.
Nego,najvise sam se smorio jer vidim da Facebook aplikacija ne moze da se obrise..na prethodnom sam je obrisao i instalirao neku stariju verziju koja je skroz ok radila ali nije zahtevala Messenger..ako neko ima ideju kako da obrisem i na ovom bio bih mu zahvalan. :)

Без рута ништа..

Auuu preseklo me ovo prilikom obicnog restarta poceo da se pali i gasi, na kraju se sam povratio.
99820a4bd6023a6cd4ea2cac5ce03334.jpg

Poz, jel imao neko problem sa displejem, tj touchscreen, gornji deo otprilike 1cm ne reaguje da dodir?
Stock 6.0 firm/boot samo je relockovan.
Planiram da ga saljem na reklamaciju (VIP provajder), pa me interesuje da li je u fastboot screen - software status: modified, S-ON, relocked, problem zbog garancije.
Ili moram da fleshujem 6.0 RUU za Cid HTC__032, pre slanja na reklamaciju?

Relocked znaci da si se ipak igrao sa Bootloaderom :( Otkljucan je bio, pa si ga zakljucao.

Ne znam kako gledaju garanciju za relocked uredjaje.
Za modified status ne znam da li se menja.

Poslednja izmena:
Znam, ja sam ga otkljucao, vratio neki nandroid stock backup , pa ga opet zakljucao, odradio OTA update na 6.0 i to je sve.
Da li flash onog RUU sto si dao na linku vraca i relocked na locked status, kao i da li brise software status : modified?

Hvala

Locked status ne vraca. A za modified nisam siguran.

Ne znam kako nije mi izlazilo obaveštenje za ovu temu.. Nego, jel postoji neka App za sink slika sa fejsa za kontakte, znam da su se tu Google i Facebook zakrvili, haxsync je nekada bio extra, sada više ne radi, niti ga ima na store..?

Nazad
Vrh Dno