Šta je novo?

HTC One M8

Ah, magic kakav telefon, prvi moj Android [emoji2]

Meni ne radi ona klasicna metoda za root stock-a. Nmg da uklonim bloat i nmg da blokiram reklame :(
A onaj A9port necu ni da komentarisem... Odavno nisam goru stvar pokusao da instaliram, ceo system je non respoding sreca pa uvek imam neki beckup da restorujem nzm kako bi se izvukao drugacije.

Kako? Ali kako kod tebe stalno neki not responding ili FC, nije mi jasno :D

Xposed odavno ne koristim... Ne volim ni modove. Samo cisto i elegantno :) Root je tu za reklame, kernel tweaker, sdmaid, mozda greenify(i njega sam prestao da koristim, sense je optimizovan)

A9 radi bez greške.

Meni ne radi ona klasicna metoda za root stock-a. Nmg da uklonim bloat i nmg da blokiram reklame :(
A onaj A9port necu ni da komentarisem... Odavno nisam goru stvar pokusao da instaliram, ceo system je non respoding sreca pa uvek imam neki beckup da restorujem nzm kako bi se izvukao drugacije.
Jesi probao najnoviji v2.66 supersu? Navodno sam sredjuje boot.img.

Da imam taj... rootovan je tel, rade app ali nmg sve normalno da koristim jer nemam ovlascenja, permisije sta li vec... imao sam tih problema i na GPE...

Write protection za S-ON? Cemu sluzi?

Dobro nagadjam :) Mozda neke app to traze pa zato ne prolazi samo supersu flesovanje?

Pa je l' si flesovao wp mod? :)

E to nisam. Kaze tamo da je klasicna metoda naj bezbednija i sigurnija i ona podrazumeva samo 2 koraka. Flashovanje m8bootsupersu i najnoviji supersu.

Zakljucana ti je system particija, samo flesni wp mod pored tog supersu i proradice root u svim aplikacijama.

Hvala zile izgleda da je to. I mislim da je dovoljno samo super su zadnji i ovaj wp mod i sve radi. Ne treba drugi kernel. Sto znaci da cu sad opet da restorujem zadnji stock i vratim sve ispocetka i da budem na 100% stocku :)

Haha, svidja ti se stock :D Samo da obrises bloat i to je to :)

Ljudi,a da neko napise kako radi M,kakva je baterija,neke utiske..niko nista? Koristite li vi te telefone ili ih samo flesujete, rootujete u krug? :D

Ljudi,a da neko napise kako radi M,kakva je baterija,neke utiske..niko nista? Koristite li vi te telefone ili ih samo flesujete, rootujete u krug? :D
То се и ја питам хаха
Ја кад видим да ми нешто одговара не мењам до неког великог помака.. А изгледа да је овај Sense 7 mm велики помак.. Само да видим какава је ситуација са xposed-om прелазим и не мењам више

Radi bolje nego 5.0.1... Bolje kesira, ne greje se, a cini mi se da je i baterija bolja(ne mnogo, ima onak doze). Nemam rezultate, a i na xda dosta prijavljuju. Doduse meni ne radi bas najbolje dok ne izadje update za ovu jacu verziju.

Veliki pomak, i u dizajnu i funkcionalnosti. U Settings-> Apps na LP zna da mi secne dok skrolam, na MM kao podmazan radi.

Poslednja izmena:
Како ради опција да ти sd буде као интерна меморија?

Evo, posle skoro dva dana na stock 6.0, doze radi super, 1% za 7 sati se skinulo, animacije su extra, multitasking isto(performanse u slikama). Baterija jos par dana da se slegne sve, ali mnogo bolje nego 5.0.x. Gestures ni jednom nisu zabagovale.
Screenshot_20160119_232647.png

To je dobra opcija ako imas neku super brzu sd karticu, bar duplo brzu od klase 10, standardnih sd kartica, bar ja tako kapiram
Upravo tako, nemoj neko da se za**** da proba to sa nekom osrednjom karticom. Obicno skidanje i instaliranje sa playstore-a moze da potraje i par minuta...

Имам класу 10.. Па добро да знам да не пробам.. Имам довољно меморије с'обзиром да само апликације иду на интерну а музика и остало на SD..

A jos treba i da se formatira da bi je koristio u tom modu. Spora je ova sto imam, tako da sam i pored tpg formatiranja i brzine sd odustao :)

Ja imam neku 16 GB Ultra II, brža je od Class 10 značajno, baš ću je testirati...
Što se tiče baterije, jedno 10% je bolja, brzina je značajno bolja, tako da je Munchmallow pun pogodak u svakom smislu. Sense 7 je doprineo tome.

Svi zadovoljni :)

Vrh Dno