Jesi probao najnoviji v2.66 supersu? Navodno sam sredjuje boot.img.Meni ne radi ona klasicna metoda za root stock-a. Nmg da uklonim bloat i nmg da blokiram reklame
A onaj A9port necu ni da komentarisem... Odavno nisam goru stvar pokusao da instaliram, ceo system je non respoding sreca pa uvek imam neki beckup da restorujem nzm kako bi se izvukao drugacije.
Jesi se zadrzao na A9?A9 radi bez greške.
Stizem kuci pa javljam kako i sta.Da imam taj... rootovan je tel, rade app ali nmg sve normalno da koristim jer nemam ovlascenja, permisije sta li vec... imao sam tih problema i na GPE...
Za pristup i menjanje /system particije.Write protection za S-ON? Cemu sluzi?
То се и ја питам хахаLjudi,a da neko napise kako radi M,kakva je baterija,neke utiske..niko nista? Koristite li vi te telefone ili ih samo flesujete, rootujete u krug?![]()
Evo, posle skoro dva dana na stock 6.0, doze radi super, 1% za 7 sati se skinulo, animacije su extra, multitasking isto(performanse u slikama). Baterija jos par dana da se slegne sve, ali mnogo bolje nego 5.0.x. Gestures ni jednom nisu zabagovale.Ljudi,a da neko napise kako radi M,kakva je baterija,neke utiske..niko nista? Koristite li vi te telefone ili ih samo flesujete, rootujete u krug?![]()
To je dobra opcija ako imas neku super brzu sd karticu, bar duplo brzu od klase 10, standardnih sd kartica, bar ja tako kapiramКако ради опција да ти sd буде као интерна меморија?
Upravo tako, nemoj neko da se za**** da proba to sa nekom osrednjom karticom. Obicno skidanje i instaliranje sa playstore-a moze da potraje i par minuta...To je dobra opcija ako imas neku super brzu sd karticu, bar duplo brzu od klase 10, standardnih sd kartica, bar ja tako kapiram
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari