Šta je novo?

HTC One M8

kažu da sync.me radi tj radio je i kada je haxsync prestao pa probaj njega

E da, radi, sad povezujem.. Reci mi ako obrišem App, hoće li ostati uvezano, i kada budem flesovao opet, hoće li zapamtiti jer većinu moram ručno da spojim?

Ostane ono poslednje što si uvezao...

Od pre nekih 10-ak dana, kada se uspostavi veza, u prvih par sekundi se događa da prekida (secka) zvuk (i meni i sagovorniku). Nije u pitanju ROM/kernel, menjao više komada. A nije ni zvučnik/mikrofon, jer se dešava samo u prvih par sekundi, a posle je zvuk savršen. A neki put ne secka ni u početku. Aj neko pametan, ja nisam, hvala lepo.

Sta se desava sa onim battery optimization, udjem stavim na all apps vratim se na home, pa opet udjem u settings power i na batter optimization, on mi kaze not optimized? :smash:

Nisi ti to dobro skapirao. Imas optimised i not optimised. U optimised su ti sve app koje su optimizovane, u not optimised par onih app koje ne mogu da se optimizuju.

Android tj. doze mode sam radi posao. Nema potrebe da ulazis tamo. Optimised/not optimised je samo pogled/prikaz stanja i nista vise :)

A izvalio sam sad, lepo pise filter: optimized i not optimized, nisam izvalio ovo filter ja reko to su opcije, thanks boss :D

Ma nista :). To je uvek ukljuceno. Trebalo bi da bude bolja baterija...

Šta je tačno doze koji se pominje?

Doze detektuje kada je telefon neaktivan duži vremenski period. Od tog trenutka uređaj prelazi u dublji san. Bolje trajanje baterije u zamenu za osvežavanje aplikacije.

Izasao A9 Android 6.0.1 port.

Hvala na jednostavnom objašnjenju. Doze je aktivan automatski, jedan od benefita MM? Baterija mi je na prvu loptu bolja na MM, i to vidno bolja, prvo punjenje.
Upaljeno sve, gps, automatika za osvetljenje, fejs, viber, tri maila, sinhronizacija, auto 2g/3g (signal me je dosta zezao):

Očekujem još bolju bateriju kada se stabilizuje.
MM mi za sada izgleda kao pun pogodak za M8.

Slabo je to :D ...
Jako koriscenje, Auto brightness, FB+Viber+Wapp. Nesto malo 3G data. WiFi stalno ukljucen.
Dev MM + dobro tweak-ovan ElementalX kernel.

Btw, ss sa xda... :D

Poslednja izmena:
Znam :) Nego dokazi ti njima na XDA :D

Mi jos imamo 2.5GHz AC verziju, ko zna kako AC verzija tj. dodatnih 200MHz utice na bateriju :D

Ja skacem kad izvucem vise od 4sota :D inace cini mi se da je i kamera unapredjena na mm :) nekako su mi bolje slike, mozda placebo efekat :D

Na MM mi se svidja onaj meni za zvuk. Kada zelite da pojacate zvuk alarma, prilikom pojacavanja se nece cuti ton/pesma. Jedan veliki plus za ovo.

Posle treceg punjenja baterije na MM, definitivno sam prezadovoljan autonomijom neuporedivo bolje.. Do sada najbolji update.

Izasla nova verzija AnyMote Smart Remote-a. Radi na M8, bolje nego peel :)

Meni peel radi odlično sa samsung TV i sbb D3 box. Sve upario na jedan daljinski u peel, ima i ikonicu na zaključanom ekranu mali kao widget je, baš mi gotivna. Pre par meseci kada sam probao AnyMote nisam mogao ni jednu od tri klime da upalim, dve LG i jedna Samsung, izbrisao app.

ps. ala je živnula tema od MM update. Svaka im čast, izbacili su pre samsunga i sony, i to nisu bili izbacili za njihove perjanice. Drago mi je da htc pravi sladeći nexus, to će biti full.

Poslednja izmena:
Zasluzuju saradnju sa Google-om. Znaju dobro da optimizuju OS/Skin.
Svaka cast HTC-u. Najbolji update do sada.

Ја само о htc и Nexus размишљам.. Ако би htc направио сл Nexus тачно не бих јео месец дана да га купим хахах

Bacite pogled na s6 temu, kukaju kako nema Mm još uvek! [emoji2] [emoji2] sašio ih je htc ovaj put za sve pare, em brzinom em je Mm do ja*a update.. Morao sam factory reset da odradim, čini mi se da je crpelo bateriju.. [emoji2]

HTC pre njih izbaci update koji bolje radi :D ... Samsungu treba vise vremena zbog tezih/vecih Android modifikacija koje ne podrzavam... Vazi i za modele iz 2015. godine.
Potrebna im je Google-ova pomoc.

Poslednja izmena:
Iz onoga što sam video, to izgleda još gore, notification nešto belo sivo plavo, sve stalo i dalje šareno, katastrofa.. Sreća pa mi umete kombinacija za m8

Postoje teme... Ali ono nije normalno.
Za mene ne postoje telefoni koji nemaju notifikacioni bar kao nexus(dva puta povlacis na dole da bi video toggles). Ko nema takav deo za notifikacije i toggles, smatram ih neozbiljnim Android proizvodjacima... To su heavy modifikacije, bolest.

Samo vi pravite zazubice... [emoji23]

О самсунговом тачвизу не смем да помислим, толико смешно и баговито да је то брука.. Баш је тужан и ружан.

О самсунговом тачвизу не смем да помислим, толико смешно и баговито да је то брука.. Баш је тужан и ружан.
Ubacio drugu s6edge+ port na S5. Odusevio se decko, zahvaljuje se svaki dan, kao da je uzeo novi telefon [emoji1]

Nazad
Vrh Dno