Creative_X
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.06.2009
- Poena
- 360
Jel vam se cini da je zvuk sada nesto tiši na internal speakers?
Jedini mali glitch, u folderu kad pomerate ikonice, kao da je paint [emoji2]Svi zadovoljni![]()
Pa stock sense 7...Какве су ти то одвратне иконице?
Jel vam se cini da je zvuk sada nesto tiši na internal speakers?
Види да ли је пребацио неке апликације на SD, пробај да скинеш неку већу игрицу и види како ће да је инсталира и после пробај исту да играш па реци како је учитава и то.. Наравно ако те не мрзиNe znam koju tacno imam micro SD karticu, u najboljem slucaju class 10 i formatrirao sam je kao internu memoriju. Za sada nemam bas nikakvih problema, sve app rade normalno, mada nisam neki gejmer i nemam instaliranu ni jednu igru.
Odlicno [emoji106]Pogledajte prilog 190452Radim na root-u i boot.img-u. Javljam kako ide.
Inace ne treba taj boot da se flashuje dosta je super su i wp mod![]()
Види да ли је пребацио неке апликације на SD, пробај да скинеш неку већу игрицу и види како ће да је инсталира и после пробај исту да играш па реци како је учитава и то.. Наравно ако те не мрзи
Е баш ти хвала.. Значи апликација се у потпуности пребаци на SD? Није као пре да један део буде на SD један на телефону? Ти си наместио да се sd "стопи" са интерном меморијом или?Prebacio sam D3GO aplikaciju na SD, radi bez problema, mozda mi se cini da je ranije izabrani kanal odmah pocinjao sa stream-om , sada se pojavi kruzic i ucitava se ali bukvalno sekundu i krene normalan stream, gledao sam npr Fox HD 5 min bez ikakvih poteskoca.
Od igara sam instalirao Asphalt 8, odmah ga prebacio na SD, usao u app, skinuo dodatne fajlove 800 MB za nekih 10 min na WiFi-u, usao u aplikaciju, u meniju postoji blago seckanje, i imam osecaj da secka kada skidam event tj trku ali kada krene trka sve ide bez problema, bez ikakvog laga i seckanja.
Е баш ти хвала.. Значи апликација се у потпуности пребаци на SD? Није као пре да један део буде на SD један на телефону? Ти си наместио да се sd "стопи" са интерном меморијом или?
Dajte neku sliku kesiranja bre.![]()
Puni li do kraja memoriju?![]()
Mada dosta varira... Mislim menja se stanje u real time-u.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari