Šta je novo?

HTC One M8

ma ja nisam ni prvi put pogledao,niti imam iskreno nameru da gledam review samog uredjaja,mene je zanimalo da li cu dobiti na poboljsanju kvaliteta zvuka ako nabacim na obican m8 hk software

i onda kazu za nas Crnogorce da smo lijeni! :wall: Zao mi je sto je tvoje vrijeme toliko dragocjeno, da ne mozes da odvojis tih ~8 minuta, pozzz :wave:

sta da gledam,review htc one m8 HK edicije telefona?Moje je pitanje bilo itekako jasno i ako nisi imao nameru da odgovoris i pomognes nisi treba nista ni da postujes,malopre sam cak i pogledao nesto kratko[~5min] i moje pitanje nije imalo nikakve veze sa onim gore videom[sada vec na prethodnoj strani].

inace poslat mi je odgovor na PM,iako sam i sam to isto pre toga nasao na guglu..

3 posta me ubjedjujes u nesto sto nikako ne stoji, odbijajuci da pogledas klip, u kojem rade back2back poredjenje sa ISTIM slusalicama, objasnjavajuci da li i koliko je bolji zvuk. OK, lijen si, nemas 8 minuta da odgledas cio klip, evo samo klikni na ovaj link:
http://youtu.be/soSRe4vjYqk?t=4m56s
i odgledaj narednih 60 sekundi :d , onda ugasi YT

3 posta me ubjedjujes u nesto sto nikako ne stoji, odbijajuci da pogledas klip, u kojem rade back2back poredjenje sa ISTIM slusalicama, objasnjavajuci da li i koliko je bolji zvuk. OK, lijen si, nemas 8 minuta da odgledas cio klip, evo samo klikni na ovaj link:
http://youtu.be/soSRe4vjYqk?t=4m56s
i odgledaj narednih 60 sekundi :d , onda ugasi YT

ja tek sad vidim da me ti nisi cak ni skapirao :D znam ja koliko je bolji zvuk i sve to,ja od pocetka sam pitao da li cu ga ja osetiti kada bi nabacio hk software na obicnom m8 jer su ovi iz HK modifikovali onaj boomsound sistem i zato je i bolji zvuk na HK modelu..

ali kao sto sam napisao,odgovor sam dobio i za ovaj mod je potreban root sto cu odgoditi ovo za koji mesec.

citam 3x, i ne znam sta je pjesnik zelio da kaze... Nevermind...

jedino da pocnem da ti crtam brate,nisi me skapirao jos od pocetka,kao sto sam napisao odgovor sam dobio tako da nema potrebe da se spamuje tema vise a i ja sam btw. procitao svoj post 3x i jasnije ne moze da bude a ti procitaj opet pa mozda i ukapiras sta sam napisao..

izgleda ces morati, jer je ovo nemushto srocheno:
znam ja koliko je bolji zvuk i sve to,ja od pocetka sam pitao da li cu ga ja osetiti kada bi nabacio hk software na obicnom m8 jer su ovi iz HK modifikovali onaj boomsound sistem i zato je i bolji zvuk na HK modelu..
znas koliko je bolji zvuk i sve to? Pa sta onda pitas uopste? Nije HK "modifikovao nikakav boomsound sistem", kad imas HK-ov softver, nemas boomsound u settings, i obratno. HK edition je hardverski isti kao standardni, samo je razlika u softveru i slusalicama koje dolaze (i naravno boji).

jaoooo brate,lepo sam srocio sve samo procitaj lepo i to je to_Ono sto si stavio pod '' '' ne znam kog si citirao ,ali ja ono nisam napisao sigurno,ko uopste spominje hardware ovde?Niko nije rekao da je drugaciji u odnosu na standardni m8..

samo je razlika u softveru i slusalicama koje dolaze (i naravno boji).

o tome sam ja pisao svo vreme a ti pisao nesto sasvim deseto,moje pitanje od pocetka je bilo da li cu dobiti na poboljsanju kvaliteta zvuka ako nabacim HK softver na obican m8[mozda cak i nisi znao da je to moguce,mada cisto sumnjam da nisi znao] a ti mi pisao posle toga sve i svasta i valjda ti je sad jasnije o cemu sam pisao..Pozdrav

jaoooo brate,lepo sam srocio sve samo procitaj lepo i to je to_Ono sto si stavio pod '' '' ne znam kog si citirao ,ali ja ono nisam napisao sigurno,ko uopste spominje hardware ovde?Niko nije rekao da je drugaciji u odnosu na standardni m8..

o tome sam ja pisao svo vreme a ti pisao nesto sasvim deseto,moje pitanje od pocetka je bilo da li cu dobiti na poboljsanju kvaliteta zvuka ako nabacim HK softver na obican m8[mozda cak i nisi znao da je to moguce,mada cisto sumnjam da nisi znao] a ti mi pisao posle toga sve i svasta i valjda ti je sad jasnije o cemu sam pisao..Pozdrav

ja tek sad vidim da me ti nisi cak ni skapirao :D znam ja koliko je bolji zvuk i sve to,ja od pocetka sam pitao da li cu ga ja osetiti kada bi nabacio hk software na obicnom m8 jer su ovi iz HK modifikovali onaj boomsound sistem i zato je i bolji zvuk na HK modelu..

ali kao sto sam napisao,odgovor sam dobio i za ovaj mod je potreban root sto cu odgoditi ovo za koji mesec.

I kazes nisi napisao?

Nije on pominjao hardware, vec software kao i ti.

napisao sam da HK nije "modifikovao nikakav boomsound sistem", kao odgovor na post lika sa nickom "int+", ovaj:

mozda to nisi ti, mozda se neko drugi logovao sa tvojim nickom, izvini na zabuni :d :d

ja sad citam tvoj post i nije mi bas najjasnije sta si hteo da napises ,ti ne kapiras sta pises ocigledno,ako si mi quote-ovao ''jer su ovi iz HK modifikovali onaj boomsound sistem'' pa jos napises ovo sto sam podvukao gore i boldovao i stavis navodnike pa napises da je to odgovor[sto i jeste,nisu modifikovali boomsound nego softver] pa opet napises da sam ja to napisao i na kraju napises:''mozda to nisi ti, mozda se neko drugi logovao sa tvojim nickom, izvini na zabuni'' wtf?

edit: zaboravi sve,imam pametnija posla u zivotu i nemam nameru vise da se prepirem ovde sa tobom,modovi bi mogli da nam uklone zadnjih 5-6 postova i da nastavimo temu kao i pre toga.Poz

Poslednja izmena:
Covece, pa ti si napisao da su modifikovali. Boomsound je software, kao i HK.. Kako bi onda mogao da instaliras ako je to do hw-a?

BndOJyGCUAADZ4h.png:large

Kao i uvek, odlicna plava boja..

u principu, da skratimo, tvoja dilema je sledeca:

ali

ovaaaaj, da, znas, ali ne znas :laugh:

sad si verovatno hteo da se napravis pametan,a ispao si jako glup ,prvi quote se odnosio na m8 harman kardon edition,a drugi quote kada bi nabacio HK softver na obican m8 pa sam lepo pitao da li bih dobio poboljsanje u kvalitetu samog zvuka posle toga a ti si pametovao celu jednu stranu u ovoj temi a ispao si na kraju smesan iako sam ja jos i na pocetku lepo pitao i bio jasan i bolje da nisam ni dobio odgovor nego ti sto si pisao svasta po temi..

Naprave tako test audio mogucnosti svakog telefona, i na toj listi bude m8, pa sedam praznih mesta ...

Zanima me kakve li su slike na njemu.

Ni ajfon ne dobija ekrane od istog proizvodjacha... :p

Nažalost, za sada taj Ace izgleda nije predviđen za naše tržište :(

Pun Internet fotki nacinjenih ovim telefonom, a ti trazis ovde da ti okaci fotke?

Kakve su fotke sa mini verzije? Jel mozete da mi tutnete koju ovde? :D

Nemam još uvek kod sebe mini da probam.
Prošlo mi je par pre-release komada kroz ruke, ali su oni odmah otišli mobilnim operaterima.
Mene isto zanima.

Upravo sam dobio One mini 2 sempl u ruke i okačio par fotki u onu temu sa slikama sa mobilnih telefona :)

Po mom misljenju, sveukupno gledano bolje slike. Vise detalja, boje izgledaju ok.

Nazad
Vrh Dno