Šta je novo?

HTC One M8

Desire 816:

http://cdn.gsmarena.com/vv/reviewsimg/htc-desire-816/camera/gsmarena_001.jpg
http://cdn.gsmarena.com/vv/reviewsimg/htc-desire-816/camera/gsmarena_002.jpg
http://cdn.gsmarena.com/vv/reviewsimg/htc-desire-816/camera/gsmarena_006.jpg

One Mini 2 ima istu kameru.

The Desire 816 camera produces surprisingly good photos. In fact, they are unlike anything we've seen from an HTC phone. It's a clear departure from the image processing of old.
HTC has finally nailed it. The photos produced by this 13MP camera may not be the sharpest or the noiseless ones we've seen, but they exhibit extremely well-tuned rendering. The image processing is so mature that it's like HTC has brought somebody from the iPhone's team to work on the software side of things.
We are pretty sure it's also not a one-off streak of luck. Our time with the latest HTC One mini 2, which has an identically spec'd camera, show more of the same thing. It's as if both use the same camera module and processing settings.

Sta reci?

A pogledajte sta kazu za audio:

Outstanding audio output
The HTC Desire 816 may be a mid-ranger, but its audio output screams high-end. The phablet managed to put one of the most impressive performances we've seen in our audio quality test, posting sublime scores and garnishing them with nicely strong output.
The Desire 816 did absolutely impeccably in the first part of the test - posting great scores top to bottom and garnishing them with above average volume levels. More impressively, however, it showed next to no degradation when the headphones came into play - the stereo crosstalk spike was among the smallest we have seen and the resulting score is better than some smartphones manage without headphones.
Overall, there are very few devices that would do better than the HTC Desire 816 and virtually all of them come from the same manufacturer. However, so far they belonged to the One lineup of pricier devices and it's good to see HTC bringing the excellent audiophile experience down the ranks.
And here go the results so you can see for yourselves.

http://www.gsmarena.com/htc_desire_816-review-1079.php

Poslednja izmena:
Imaću prilike da se igram i sa njim u sledećih par dana, pa javljam utiske :)

erika dobila konkurenciju ,mada ova ima lakirane nokte :D

ko li joj je napisao ovaj tekst sto je citala za vreme klipa :)

Poslednja izmena:
Ерика ситничари и смара, мнооого. Ово је МТС-у најбољи преглед до сад, само нека тако наставе :D

Pokupili neku sa splava i dali joj da cita iza kamere tekst na nekom video bimu :d

Erika je pojede za uzinu, a i ostale razne koji prave recenzije. Cast izuzecima nekim koji znaju.

Brate, braniš Eriku kao da ti je devojka :) Nemoj da te tužim čika Superkuretu da oćeš da mu otmeš ribu :d

Nemoj dobri smo, sad da nas neka zavadi :)

Nije, nego govorim istinu, npr Markez ima brutalno snimanje i efekte, ali znanja nula, a Erika obrnuto. Zato i jeste popularan.

Sećaš se one Sassybob sa xda? Idi begaj, ta je ultimativna ženska :d

Izgleda treba uzeti taj M8 mini. Kompletan uredjaj, a ne verujem da ce se uopšte osetiti neka razlika u radu u odnosu na klasični M8 + skladnije dimenzije. Znam da One mini nije radio ništa losije u odnosu na One a neuporedivo je lepše lezao u ruci zbog manjih dimenzija.

Jel se zna da li su stigli falicni modeli u telenor? Nesto pregoravam sa njima oko paketa pa bih uzeo M8 ali strah me da ne ubodem neki falican. Ako na licu mesta primetim nesto, da li imam pravo da trazim odmah drugi da mi daju?

Imas pravo. Princip je da otvoris tel i isprobas,zatim te pitaju da li Vam telefon odgovara. Ako ti ne odgovara trazis sledeci i zdravo ;) Tek nakon toga se prelazi na pravljenje ugovora.

Skeptican sam u vezi njega, poznato je opste da sam ja baksuz, bojim se da u prvi mah necu primetiti neke nedostatke zbog odusevljenja i da cu tek kada dodjem kuci primetiti sta sve ne valja a onda moram zapoceti proces reklamacije koji ce sigurno potrajati.

procesljaj malo xda. baci pogled na sta se ljudi odmah zale pri kupovini. i kada ga nabavis odmah kupi neko zastitno staklo za socivo kamere,kazu da se guli kao ludo.

Ovi u telenoru su mi rekli da daju dot case uz njega, kao ima ih jos na stanju. Mozda lazu. Dvoumim se jos sta iskreno. Z2 mi se svidja zbog kamere, M8 zbog zvucnika i metalnog kucista. Teska odluka. :)

Pa to i jeste problem. Malo te oni tamo ubrzaju, malo si ushicen zbog telefona. Lepo kaze fk loznica, vidi na sta se ljudi najvise zale i to gledaj. Ako ne daj boze moras nesto kod operatera na reklamaciju , onda je resenje buka i pretnja raznim inspekcijama. Inace nemaju sluha bez toga.

Ovi u telenoru su mi rekli da daju dot case uz njega, kao ima ih jos na stanju. Mozda lazu. Dvoumim se jos sta iskreno. Z2 mi se svidja zbog kamere, M8 zbog zvucnika i metalnog kucista. Teska odluka. :)

da sam na tvom mestu ja bih uzeo z2 :D mada koliko vidim bice ga samo u crnoj boji,po meni su bela i ljubicasta mnogo lepse..

I ja glasam za z2. Manje ces na njemu izgubiti i brze ces ga posle prodati ako zelis. Mislim da to nije zanemarljiva stvar.

Ja se nesto lomim za ovaj m8. Gledam semplove i meni je to ok pogotovo ovi sa rucnim podesavanjima. Ok ko ce da zumira i trazi dlacice po licu nije za to al kad gledam na monitoru i lcd tv 42 jako pristojno. Cak i video. Jedino nisam nasao podatak dal pada fps u lowligh uslovima

I Mts daje satove,e sada da li ih imjau jos to ne znam,pozovi Mts ili odi sutra do njih pa javi,jer ako imaju satove jos ja bih u ponedeljak otisao i uzeo Z2.Ovako uz M8 dobijas koliko sam video "samo" loptu lige sampiona,koja palfon vredi 2000 dinara.

za g2 na m8 :D nisi se lose obnovio :) daj neki opsti utisak ,kada ga istestiras

Ukratko telefon je prelep. Camera me oduševila. Iako ima samo 4mp lowlight ubija i ima više detalja nego ovi napucani sa preko 13mp. Sutra kacim fotke. Manual mod je jako čudan. Kod shuter speed prvo čekaš da se slika dobije pa tek slikas dok kod lumie izaberes npr za lowlight 2s okines i čekaš 2s da zatvori blendu. Ovde obratno. Što vidiš to i dobijes.

Ukratko telefon je prelep. Camera me oduševila. Iako ima samo 4mp lowlight ubija i ima više detalja nego ovi napucani sa preko 13mp. Sutra kacim fotke. Manual mod je jako čudan. Kod shuter speed prvo čekaš da se slika dobije pa tek slikas dok kod lumie izaberes npr za lowlight 2s okines i čekaš 2s da zatvori blendu. Ovde obratno. Što vidiš to i dobijes.

Tek ce i ostalo da te odusevi kod telefona kad ga budes koristio jer je odlican. ;)

Neka te lepo sluzi tel :)
Jel moze jedna kad vec kacis sutra slike, kao ona sto si kacio note3 vs 1520, onaj low light "test" sa belilom :D :)

uploadfromtaptalk1400884071652.jpg
Evo jedna na brzaka . Iso 800 ss 1s. Note3,lg g2 i ostali mogu da plaču . Džabe megapixeli kad ne mogu da urade ovako nešto.
Hvala na čestitkama

Poslednja izmena:
pa sta onda radi z2,kada po testovima ima bolji low light od m8. cak mislim da i m7 ima bolji low light od m8 ,ako nista onda zbog OIS

Nazad
Vrh Dno