Ja sam gledao telenor.me, a ne T-com i paket PiS XL 30e - 600 minuta, 200 poruka i 1.5GB neta. Uz taj paket kosta 360e. Toga u Srbiji nema. 500e je u telenor.rs za takav isti paket.
I jos se bunite![]()
Камера је у најави боља од оне на м8
Danas se malo zezao sa s5 i m8. Meni licno kada se uzmu u ruku razlika je svemirska u korist m8. M8 i u radnji deluje daleko brze, raszerecenije nego s5. Kazem to je bilo parcminuta, ali i tada me je s5 podsetio na moj s2 i razloge zasto sam ga prodao, one cuve 1-2 sek ksd kliknes na ikonicu da krene podizanje aplikacije. Samsung je mozda bolji tel sveukupno, ali imam utisak da ga oni prave da bi se on rutovao i tako izvukao njegov max.
Danas se malo zezao sa s5 i m8. Meni licno kada se uzmu u ruku razlika je svemirska u korist m8. M8 i u radnji deluje daleko brze, raszerecenije nego s5. Kazem to je bilo parcminuta, ali i tada me je s5 podsetio na moj s2 i razloge zasto sam ga prodao, one cuve 1-2 sek ksd kliknes na ikonicu da krene podizanje aplikacije. Samsung je mozda bolji tel sveukupno, ali imam utisak da ga oni prave da bi se on rutovao i tako izvukao njegov max.
Odnos je otprilike 75% gunmetal, 25% srebrna, sa nekom sićom zlatnih.Али ценим да су наши провајдери добили највише м8 баш у гун метал боји
Moram da priznam da nije. Da li je konstantno prijavljuje ili posle radi kako treba?
Pretpostavljam da si probao da restartuješ telefon?
Probaj da deinstaliraš update za BlinkFeed, pa da ga ponovo instaliraš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari