Posle tri dana koriscenja telefona...dobio sam ono sto sam ocekivao, odlican zvuk, dizajn...nije toliko tezak, ekran je na gornjoj granici max velicine koju bi uzeo. Odlicna stvar je wake up telefona samo prevlacenjem rukom preko ekrana i znacajno se stiti dugme za paljenje. Nabacite te i screen off i dugme za ukljucivanje vise jednostavno ne korsitite. Super je i silikonska futrola, bas onakva kakve ja volim da koristim. I na kraju baterija. Naptaviti ovakvu bateriju za ovakav telefon je nista drugo do sramota. Mnogo je ruzno da htc uz ovakav telefon izbaci bateriju koja ne moze da se potrosi za jedan dan normalnog koriscenja nego moram da cekam sutra da je napunim. Naravno baterija mi je utisak br jedan. Odmah da se razumemo nisam igrao igrice, ali sam snimao, razgivarao,slikao, dopisivao se citao vesti i pred spavanje mi je ostalo 55%. Evo ulazim u treci sat danas i baterija je na 48%. Mislim da je m8 nista drugo do ****no dobro ispeglan m7 sa sitnim dodatcima. Ali kupovina je prava