Šta je novo?

HTC One M8

vide se dve kamere na telefonu.... ... ... ... i na case-u otvor za jednu kameru ... .. ... ....

to što je manji onda objašnjava manju bateriju. ako uopšte bude manja.

Poslednja izmena:
vide se dve kamere na telefonu.... ... ... ... i na case-u otvor za jednu kameru ... .. ... ....

to što je manji onda objašnjava manju bateriju. ako uopšte bude manja.
Nisu dve kamere na telefonu već dve rupe za dve kamere na kejsu. :)

Poslednja izmena:
notsureifserioussmall.jpg

Case može biti i od one max-a. A baterija sigurno neće biti manja, u najgorem slučaju 2600 mAh, za razliku od 2300 koliko ima One

case može biti od one max-a, da i to je verovatniji scenario. mada čovek gore koji dade link je rekao da je one u pitanju

Tako sam procitao.. A bice da je max u pitanju. Znaci malo manji od htc one max-a :)

Da li stvarno ne vidite da su dve rupe u kejsu (koji uzgred nema veze sa One Max)?

Ajde pogledaj sliku još jednom svega ti.
oooo jeli?

mož biti majkumu

bokca mu njegovog....

izvini više ne znam šta da mislim, ladno na prvi pogled deluje kao da case nema dve rupe, a da je ovaj malo tamniji deo druga kamera. koliko je samo belji telefon na većem prorezu o_O

eto toliko će biti veći novi one. zašto pitam li se samo?

Poslednja izmena:
Da.. Htc one u htc one up kejsu.. Uglavnom je htc one up i duzi i siri sto se moze videti sa slike

Da.. Verovatno je onda photoshop :) lepo si to uvideo

Vidite da nema dva blica, sto znaci da je One u OneUp kejsu.

boga pitaj šta rade više sa ovim leak-ovima. ja više ničemu ne verujem :D
Vidite da nema dva blica, sto znaci da je One u OneUp kejsu.
mhm, moja greška. igram gw2 u jednom prozoru a čitam forum u drugom, nisam pažljivo gledao sliku, a čovek napisao da je novi one u case-u starog one-a, pa sam tako i posmatrao sliku :d

Poslednja izmena:
Hahahaha kakav crni fotoshop? Samo je zbog odsjaja tako. Fotka je autentična. ;)

Zbog odsjaja, pada senka od kejsa jos je i zakrivljen gornji deo fona

Uh, ne znam zasto ali ovo mi deluje mnogo dobro :) ovaj tamno zeleni pogotovo.

Sve je na slikama dobro :) a i sto bi neko stavljao ovu plastiku preko aluminijuma,nikada mi to nece biti jasno..

Sto se ne bi? Aluminijum se zapravo i vise grebe nego plastika...

^ Zavisi koja je zavrsna obrada alu i plastilke.

Ja da imam od dijamanata tel, ogrebao bi ga nekako :D
A zato moj brat koji god fon je imao izgledao je kao nov... :)

Ovaj M7 se ne grebe uopste. Cak mi je leteo iz ruke na zid pa na pod zato sto me pogodila lopta u ruku i nije se ni malo izgrebao. Tek kada je napo na kamet se vrlo malo izgrebao, tacka jedna.

Na vinjaku svaki materijal u svemiru moze da se osteti.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno