Šta je novo?

HTC One M8

Naravno da jeste. Mnogo ljudi je pomesalo ovaj mob sa htc-ovim flegshipom.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51109642&postcount=6641

-Redesigned recent apps.
-redesigned telephone app with new statusbar colour change
-Motion launch gestures, like doubletaptowake and the gestures we heard of.
-theme support -->rather basic, changes colour sheme and wallpaper etc but still nice for a stock rom
-boomsound
-music app redesigned
-Font style switching without reboot

uploadfromtaptalk1394907170446.jpg

Poslednja izmena:
To ce vrv dobiti i One ^^

Cisto sumnjam.
Kome ce onda prodati ovaj novi ako nema nijedan unique feature,a ruzniji je od prethodnika?

Pa i HTC i Samsung su batalili cheat-ovanje u bench aplikacijama. Zato je takav i rezultat, sad je kao na Nexusu.

Pa sense 6 100% dobija, a sa njim i njegove nove mogucnosti.

Pošto ti je ovo prvi telefon sačekaj prvo da vidiš i da imaš iskustva, a onda uporediti sa naslednikom i kakav osakaćeni update ćeš da dobiješ. Pitaj ove koji su bili na One X šta su dobili sa One-a.

Mislim razumem da je za tebe One najbolji i da ima sve najbolje i da je HTC najbolja kompanija, ali tako svi pričaju dok ne dodje naslednik i onda ih ta omiljena kompanija obraduje sa velikodusnim update-om :)

Čak bezgrešni Google nije dao Google launcher za Nexus 4, o čemu onda da pričamo što se tiče LG-a, Sony-a, HTC-a, Samsunga...

To nije praksa, jer mora da se razlikuje i u SW-u naslednik, ne samo u HW-u.

Poslednja izmena:
Android je lepo ustanovio taj trend. Jer je to jedino što iole izdvaja telefone.
Pokušavaju da održe preveliku potražnju za novim telefonima. I to neće baš dugo da potraje.
Tržište je već prezasićeno.
Za par godina će Android opasti, izumreti ili promeniti politiku proizvođača.
Može ovde da se Android diže u nebesa, ali nije održiv ovako. iOS se širi sa ovim novim ugovorima s operaterima, čak i kod nas. WP treba da ispravi brljotine za par meseci.
Ima i drugih, i uvek će se neki pojaviti da kapitalizuje na grešci glavnog.
Android će pasti isto tako kako se popeo, ukoliko nastave ovako.
I ovde ne vadi stvar što ima custom ROM od ljudi koji hoće da se time bave, mada pomaže.

Uh ne bih se ja kladio da ce android pasti kao sto se digao.. Kao prvo nije se on tek tako digao ,a drugo veoma su oni namazani sto se tice svoje politike.. Ovako se sada ponasaju jer im se moze,potrosaci su takvi,kada ne bude moglo promenice plocu itd itd

Poslednja izmena:
Sense 5 za HOX nema jedino Zoe i Kid mode. To je to. Ali je dobio opciju za isključivanje blinkfeeda, koju One ima tek od verzije 5.5. Opet, suštinska razlika za većinu nas ovde ce biti samo vizuelna, kao da je problem promeniti font ili ubaciti dt2w...

Meni je bitno samo da uvedu dt2w fabricki, jer ovaj od ElX kernela cesto zakaze kad je fon u deep sleep-u.

Da, zato ga je zamotao u kesu

O boze. Mislio sam kao sad ovaj umotavaju u kesu, a na sledecem nece biti potreb. Taj neki fazon.
@stig: ma jok, corav sam ja pa ne vidim da je stari.

neki trusted lik sa xda.

Talked to a source of mine, official sale should be 28.3 then. Not in all countries but for example UK and Germany.

Jedva čekam da se pojavi pa da napokon saznamo kako će izgledati i kakve će specifikacije imati.

To se vec sada zna.. Bice isti kao na slikama i klipovima i imace iste dimenzije kao sto rumeri tvrde. Naravno 4ultrapiksela i to je to. 2600 bateriju da ne zaboravim..

Iste su bile price za n5,cekam da izadje da vidim sta kako.. A on imao iste spec kao sto su rumeri rekli mesec dana ranije a da ne kazem da je izgledao identicno kao na prvim rumer slikama. Ista prica ce biti za htc

meni je ono zvučalo kao ironija :)

Aha.. Imas pravo. Slep sam kod ociju :)

Ko su "rumeri" loznice? :)

Rumeri *** :)

Ko su "rumeri" loznice? :)

Vrsta nastala mutacijom tremora

220px-Tremorsposter.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno