Šta je novo?

HTC One M8

Ja nemam tih problema.
Samo za specijalne prilike cugam :D

I ja. Tipa, kad vidim drugare.

Sto se ne bi? Aluminijum se zapravo i vise grebe nego plastika...
pa ja to i kazem, moja recenica je bila u stilu: sto bi se nosio go telefon da se grebe, kad mozes da mu stavis gace i ne razmisljas. mozes da ga spustis gde god hoces i ne mislis da li ce da se ogrebe.

zasto je dobro imati neogreban telefon? mozda i nije dobro, nekom nije bitno, meni jeste

Ma daj nemoj da se zezamo.. Da li realno neko koristi kejs na sivom htc one-u ? Sta tu moze da se izgrebe ? I ako se izgrebe ispod je ista boja ..

Razumem da se nosi kejs ako se covek plasi padova i lomljenja displeja ali zbog potencijalnog grebanja je u najmanju ruku glupo.

to ti je najmanje 30 evra manje na te velike sume, kad ga prodajes ako je izgreban... recimo... 10% manje od onoga kao da je nov.

a sto se ekrana tice, bice pucanja samo tako za koju godinu kad krenu safiri... jednom ti ispadne iz ruke na pod i moz da se slikas sa njim....

Poslednja izmena:
I.. ? 30e je vrednije od tvog osecaja i uzitka dok ga koristis.. Ne razumem kako neko moze tako da razmislja

brate to nije devojka da svrsavam na to, telefon obican.

kakav crni uzitak, osecaj, gajis osecanja, emocije prema telefonu. nadji bre neku zensku pa gaji osecanja prema njoj

ja ne razmisljam u tom pravcu vrednosti jer necu prodavati mobilni. to sam naveo zbog toga sto mnogi ljudi (bar 80%) ce prodati jedan telefon da kupi drugi.

stp se mene tice, ja samo ne volim da mi bude izgreban aparat. ruzno je brate, a i to kad vidim kod nekoga dosta govori o korisniku- nemarnost, neodgovornost, itd.

a uzitak i osecanja ostavi za druge stvari.

dokle smo dosli da ljudi emotivno shvataju parce plastike i govore o nekom uzitku i osecanjima prema istom.

Poslednja izmena:
Ja ni na jednom telefonu nisam imao futrolu, kejs, sta god... Mada bih o ovim spiegen-ovim ozbiljno razmislio. Ne zbog zaštite (ogrebotine mi ne smetaju, naprotiv), već zbog izgleda.

brate to nije devojka da svrsavam na to, telefon obican.

kakav crni uzitak, osecaj, gajis osecanja, emocije prema telefonu. nadji bre neku zensku pa gaji osecanja prema njoj

ja ne razmisljam u tom pravcu vrednosti jer necu prodavati mobilni. to sam naveo zbog toga sto mnogi ljudi (bar 80%) ce prodati jedan telefon da kupi drugi.

stp se mene tice, ja samo ne volim da mi bude izgreban aparat. ruzno je brate, a i to kad vidim kod nekoga dosta govori o korisniku- nemarnost, neodgovornost, itd.

a uzitak i osecanja ostavi za druge stvari.

dokle smo dosli da ljudi emotivno shvataju parce plastike i govore o nekom uzitku i osecanjima prema istom.

Nisi me razumeo al ajde.. Nije ti to prvi put. Idemo dzaba u off

Pa realno sto bi nesto sto nosis svaki dan sa sobom, svuda, ogadio nekom ruznom futrolom ili kupio ruzan telefon uopste.. Ja se vezem, ne toliko emotivno, ali priraste mi srcu.. zato ni ne menjam cesto.
Sto se tice grebanja to tek ne razumem, sta li ljudi rade sa tim telefonima.. Ako si iole normalan Gorilla glass nema sanse da ogrebes, na Wildfireu izgleda kao prvog dana, a i sad na 520 nemam gorilla opet izgleda kao prvog dana vec cela godina jos malo..

Poslednja izmena:
ogrebotine ti ne smetaju, vec naprotiv? naprotiv je da gotivis ogrebotine, znaci kupis telefon, uzmes smirglu, odradis ga i tek onda koristis?

Naravno da ne. Ali nemam ništa protiv tragova eksploatacije. Kao kad izblede farmerke od nošenja ili kad razgaziš cipele. Drugo, mnogo mi manje smeta par ogrebotina nego non-stop da držim u nekoj futroli koja pritom povećava ionako velike gabarite današnjih telefona

Za koga da ga čuvam? Jel za drugog vlasnika? Ne pada mi na pamet. Jedino što bi stavio na telefon je dbrand i to je to.

Ja sam kupio "kondom" za one koji nosim samo u kriticnim situacijama xD

Ja da ne nosim u zaštitnoj ne bih imao telefon.
Raniji su mi padali, i nije bilo mnogo bitno. Nokija se ne lomi. :D
Ali sad sa smartphone...nema šanse.

Galaxy S2 i Iphone 4s sam nosio u futroli, to su bili aparati koje sam hteo da sacuvam, delovali su mi nekako krhko, pogotovo 4s, staklena ledja itd i onda sam uzeo One. Prvih par dana jurnjava za futrolom, ovakve onakve i posle 3 dana shvatim da osecaj koji mi pruza u ruci bez futrole, stvarno vredi 20-30e koliko cu eventualno spustiti cenu od nekog bolje ocuvanog za godinu dve kada ga (i ako ga) budem prodavao...
A da, ovo je tema za m8..:D

Poslednja izmena:
Galaxy S2 i Iphone 4s sam nosio u futroli, to su bili aparati koje sam hteo da sacuvam, delovali su mi nekako krhko, pogotovo 4s, staklena ledja itd i onda sam uzeo One. Prvih par dana jurnjava za futrolom, ovakve onakve i posle 3 dana shvatim da osecaj koji mi pruza u ruci bez futrole, stvarno vredi 20-30e koliko moze da vredi manje za godinu dve kada ga (i ako ga) budem prodavao...

Upravo to. Kada osetim pod rukom onaj cover platicni-gumeni i ovako fon bez icega prosto mi ispadnu ludi oni koji ga drze u coveru.

Galaxy S2 i Iphone 4s sam nosio u futroli, to su bili aparati koje sam hteo da sacuvam, delovali su mi nekako krhko, pogotovo 4s, staklena ledja itd i onda sam uzeo One. Prvih par dana jurnjava za futrolom, ovakve onakve i posle 3 dana shvatim da osecaj koji mi pruza u ruci bez futrole, stvarno vredi 20-30e koliko cu eventualno spustiti cenu od nekog bolje ocuvanog za godinu dve kada ga (i ako ga) budem prodavao...

+1

Ovo sam ja hteo ed-u da objasnim. A on okrenu pricu na neku zaljubljenost u telefon itd itd..

Kakve ovo ima veze sa M8?

Ovi su isto biseri...
Bivši potpredsednik Oppo-a napravio firmu koja se zove OnePlus i izbacuju telefon koji se zove One... ma važi.

Ja kako ne pratim vise ove telefone i cuda .... sam mislio da je to novi One ... iskreno :)

Pa to im je očigledno bio i cilj...
Kineski fazoni.

Vrh Dno