@narednik
Reci mi, posto sam i ja stavio ovaj rom, posle verzije 1.6 koja je bila odlicna, kakav ti je font u notification baru? Kod mene je iste boje kao pozadina kada se spusti notification bar i nista ne mogu da procitam. I font i pozadina su crne boje.
Dakis je postavio link i krije se u reči ovaj.
Imam Htc Magic 32a sa 1.76.2009 to je valjda perfect spl. Rutovao sam ga i istalirao RCMagic 2.1. E sad hteo bih da istaliram cyanogen ali koliko sam video mora da se menja spl jer ne moze perfect, e sad da li moram to da uradim ili mogu samo da istaliram cyanogen kao sto sam istalirao RC 2.1? Imam recovery.
@dakis: kernel koji si postavio je RC. Slučajno ili...?
Zasto je New Radio, SPL i Recovery najgora moguca kombinacija? Nista ne komplikuje stvari. Samo kliknes da flashuje OLD komplet (ili NEW komplet, po potrebi) i to je to.
Jel' može par screenshotova? Desktop, meniji, notifikacija...šta još misliš da je zanimljivo.
Kao što sam i napisao, problem je novi radio i perfected SPL, zato što perfected spl ne dozvoljeva menjanje radia, pa onda prvo mora da se stavi engineering SPL koji dozvoljava menjanje svega živog, pa tek onda može da se koristi radio switcher. A menjanje perfected SPL-a u engineering u nekim slučajevima zahteva "goldcard" proceduru koja radi samo sa nekim SD karticama i koja zahteva čeprkanje po HEX editoru. Ništa od ovoga nije teško ni komplikovano, ali prvi put može da bude zastrašujuće.
Imam 1.76.0009
6.35.08.29 i hteo bih da istaliram cyanogenmod. Sta moze da se desi ako istaliram na ovaj spl, jer koliko sam video ovo je perfect spl. Da li moze da se brikuje tel ako istaliram taj mod. Telefon je rutovan i imam recovery.
U vezi marketa dali je potrebno da instaliram Univerzalni market ili??
Otprilike. Meni se samo AngryBirds automatski instalirao na karticu, od nekih 15ak aplikacija. Posle instalacije svaku aplikaciju možeš da premestiš na SD. Ideš Na Settings > Applications > Manage applications, nađeš aplikaciju koju hoćeš da premestiš i ideš na Move to SD card.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari