http://forum.cyanogenmod.com/forum-126/announcement-11-ds-cm7/ je napisao(la):As for 1/17/10 CM7 for DS is non-existent.
Cyanogen was the main maintainer for this device, and has ceased development of CM-DS for multiple reasons, including but not limited to:
* Age of hardware
* Lack of personal use of DS
* AOSP lack of support
Now, he has stated publicly (in IRC, XDA, and Twitter) that if a new developer is open to stepping up and taking on the task of fully maintaining the DS branch, he has no qualms about continuing support.
*** kad nismo u koraku sa vremenom pa koristimo ove antičke sprave, ipak će još malo pa cele dve godine od predstavljanja magica. Da ne pominjem da i kad bi hteli da izbace verziju za nas, magic ne bi mogao da potera sve to, pogotovo onaj novi efekat kada se skroluje lista... ono kao promeni se boja ivice u zelenu na par sekundi... ne znam ni kako noviji telefoni uspevaju da izguraju to, ja bi makar tegru 2 stavio za minimum requirement.
ovde postoje 3 linka za download... kojim redom treba da se flashuju???Da li postoji neka verzija za 32A i ako moze link? Ako ne, sta preporucujes a da ne mora da bude Froyo?
edit: @Corvus...Hvala za PM!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=811960
Da li iko od vas koristi Sense UI rom?? ja imam problem tako reci, kontakti koji su mi povezani sa fejsbuk nalozima se ne update-uju, tj profil slike se ne menjaju kada dodje do promene iste? da li neki ima resenje, ili zna u cemu je problem? hvala unapred
da, ali meni je to problem odavno, ne od pre neki dan, tek kada resetujem telefon i krenem sa setovanjem ispocetka,onda stavi prave slike za svaki kontakt...
da, ali meni je to problem odavno, ne od pre neki dan, tek kada resetujem telefon i krenem sa setovanjem ispocetka,onda stavi prave slike za svaki kontakt...
Apps2SD radi automatski. Instaliraj Quick System Info i moći ćeš da pratiš koliko je prostora na kartici zauzeto aplikacijama. Ja sam skoro sa RCMagica v6 prešao na CleanMagic 5.0.1 i veoma sam zadovoljan. Trenutno uz dvadesetak instaliranih aplikacija imam slobodno 140MB interne memorije. Aplikacije na kartici zauzimaju nešto preko 100MB.
..uradio sam particiju sd kartice 500 mb ext3, i 0 swap...valjda sam dobro uradio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari