xvid player ne znam dal ima iskreno, znam da ima divx, al fazon je kao prvo sto je to pay app, a drugo sto nije ni blizu savrsenstva tako da moze da laguje, secka ***** palac.....realno najisplatljivije ti je da skines neki alat za konvertovanje i lepo konvertujes.....ili uzmi onaj...kako se zove vec...pspconverter ili imas i neki bas za magica....pre sam ga koristio ja i bas izbaci do jaja slike, mogu ti kazem naziv ako te zanima.@studio: Ok, hvala.
Kada bi još neko preporučio dobar video plejer, može samo xvid, ne mora MP4, ali da ne secka...to bi bilo odlično.
Ajde uradi koji test. Linpack i Neocore. Baš me zanima koliko mu znači JIT.
@klothius:
Radio sam konvertovanje sa allok video converter-om, ali ima malo desinhronizacije. Kaži koji je prog, slobodno.
Dobro si ga nasvirao mogu ti reći. Da, Linpack bi trebalo da je merodavniji, jer je ovaj drugi više okrenut ka grafici, mada se i tu vidi ubrzanje.
http://www.videora.com/en-us/Converter/htc-magic/ Mozda izgleda jadno i malo neorganizovano, ali veruj mi pravi poprilicno dobre snimke, a i imas totalno ono simple mod gde ti samo pomeras par slajdera i on sam odradi ostatak![]()
DuleC, radi kovertovanje u iPhone video format recimo, smanji rez na 320x480 zbog ekrana i ne radi drugo nista u pozadini, nema nikakvog seckanja, ja imam 2-3 filma ubacena i brdo spotova sve sljaka ok, vecina je radjena iz MKV fajlova pa u MP4
http://www.videora.com/en-us/Converter/htc-magic/ Mozda izgleda jadno i malo neorganizovano, ali veruj mi pravi poprilicno dobre snimke, a i imas totalno ono simple mod gde ti samo pomeras par slajdera i on sam odradi ostatak![]()
Ne diraj ti setcpu i bit ce sve ok.....kao prvo nema efekta zbog htcovog perflocka, a kao drugo zato sto kada se ugasi ekran on ide na 245MHz, a dok je sistem u budnom stanju, drzi ga na 528Mhz.Iskustvo sa overklokom, program SetCPU. Juče ceo dan je to sve radilo kako treba. Sinoć telefon napunjen na 100%, skinut sa punjača, malo korišćen. Ujutru imam šta da vidim, baterija na 35%. Uđem u SetCPU, a on zakucan na max brzinu. Cele noći je bilo full-speed-ahead!!!
Posle restarta se vratilo u normalu.
Zbog čega se desilo...ne znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari