Imam isti problem sa touchom,al mi je telefon jos u garantnom roku... Jel garancija to pokriva? Da li je neko reklamirao takav problem u garantnom roku i kakva su iskustva? Telefon sam uzeo u Telenoru.
Posle dve godine koriscenja javio se problem za koji nemam resenje. Naime telefon ne moze da se otkljuca,tj kada palcem pokusam da prevucem po displeju ne reaguje.Zadnjih mesec dana prvo se desavalo retko i posle nekoliko ponavljanja bi se otkljucao,ali sada uopste ne moze.Menjao sam romove,radio task 29,nosio da se zameni displej i touch i nista...Negde sam ranije dok sam redovno citao temu procitao da se jos nekome to desavalo pa molim ako neko ima bilo kakvu ideju ili iskustvo da se javi.Hvala unapred. Inace verzija je americka,t mobile
Ljudi ja sam uzeo hd2 sa wm na njemu i reko odma da ga stavim na android..proshpartao xda uzduz i popreko i nista komplikovanije video nisam..menjao sam dosta android telefona i stavljao romove ali na ovako nesto nisam jos naisaonaime evo u**** sam i sistem sada pa mi telefon stoji u bootloaderu i ni da makne..jel zna neko kako moze ovo da se sredi..inace na memorijskoj sam gurnuo 2 roma Dorimanx-Rom-3.1.9-Nightly-277-All-in-One i NexusHD2-Gingerbread_V3.2a_NAND__Android-2.3.7 i nijedan ne moze da se pokrene,naime instaliram sve ali prilikom bootovanja opet se vrati u cwm mod i pisu razni errori tipa cach,misc,partition itd..ako ima neko iz bg-a (blizu vuka) da zna ovo da sredi bilo bi super,naravno castio bih ga
![]()
Jedno pitanje. Sto si pokusao da zakuvas rom sa Androidom, kada ti je WM odlican?
Ja sam koristio HD2 tri ipo godine, bez ikakvih problema. Ipak, mislim da se ne isplati popravka.
Žalim što nije bilo malo više vremena da se poigram sa CM9, prvi utisci su mi bili izvanredni.
Zato sam, valjda, i na novi tel odmah stavio Paranoid![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari