serbiadiablo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.02.2008
- Poena
- 425
Tamo imas kompletna upustva, kopaj malo. Samo ih ispostuj, i radice ti ok. Ja vec dugo nemam hd2, tako da proveri da li jos uvek postoji problem sa potrosnjom baterije...
Ok, ali koji je postupak, jer moram nekako da maknem android iz nanda ili kako.. jednom sam probao ali se non stop restartovao tel na winu
.
Znaci sve sam pokusao,sve moguce verzije koje su "dostupne" na netu od iGo i Garmina i ni jedna ne radi... iGo izbacuje greske ili zapuca fon da moram bateriju da vadim,samo jedna verzija je proradila ali zapucava posle 1-2 min,Garmin ne moze da nadje GPS uredjaj koje god kombinacije probao...
Ako neko ima iGo koji mu radi molim za PM ako je voljan jer pocinjem da sumnjam na fon da ne sto ne stima jer je nemoguce da bas nista nece da radi...
Da rascistimo odmah,nije mi prvi put da radim navigacije ali na Win fonu jeste![]()
Znaci sve sam pokusao,sve moguce verzije koje su "dostupne" na netu od iGo i Garmina i ni jedna ne radi... iGo izbacuje greske ili zapuca fon da moram bateriju da vadim,samo jedna verzija je proradila ali zapucava posle 1-2 min,Garmin ne moze da nadje GPS uredjaj koje god kombinacije probao...
Ako neko ima iGo koji mu radi molim za PM ako je voljan jer pocinjem da sumnjam na fon da ne sto ne stima jer je nemoguce da bas nista nece da radi...
Da rascistimo odmah,nije mi prvi put da radim navigacije ali na Win fonu jeste![]()
Ako imaš dobru verziju iGO8 mobile 800x480, trebalo bi da imaš dva foldera iGO8 i 2577. Te foldere i njihov sadržaj iskopiraj u root memorijske kartice i to je sve. Jedino što preostaje je da obnoviš mape... kopiraš ih u igo8\content\map na kartici. Proveri sadržaj sys.txt u iGO8 folderu.
Proveri GPS na telefonu tako što ćeš slikati nešto sa uključenim GPS. Ako ti inicijalizacija za GPS traje duuugo i je ne ostvari, znači problem je u hardveru.
A ako ne radi samo power dugme??? Meni samo power ne radi...
A ako ne radi samo power dugme??? Meni samo power ne radi...
Mozda ti moze pomoci ova tema http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=850464
Znam da su neki to koristili na HD2, pa zato malo prostudiraj temu![]()
treba mi preporuka za stabilan i "lagan" nand android 2.3.X rom.
što manje hakova, preinstaliranih programa ... čak i CyanogenMod smatram viškom, al on još i nekako može da prođe.
imate li neki savet, hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari