Šta je novo?

HTC HD2

Dusko hvala na brzom odgovoru. Nosio sam u "ozbiljan" servis o kome sam cuo reci hvale i sam imam pozitivna iskustva.Molim te pusti na PM ako znas nekoga u BGu kod koga mogu da odnesem,a da nece traziti bubreg...Pozdrav

Nisam bas upoznat sa serviserima mobilnih telefona. Ima ovde serisera, mogao bi neko da ti se javi direktno. Ja sam za isti problem telefon nosio u Begram (pod garancijom) al' pretpostavljam da ti oni spadaju u kategoriju deraca koze s' ledja. Mislim da je kod njih zamena ekrana sa touch panelom oko 100-ak EUR

Imam isti problem sa touchom,al mi je telefon jos u garantnom roku... Jel garancija to pokriva? Da li je neko reklamirao takav problem u garantnom roku i kakva su iskustva? Telefon sam uzeo u Telenoru.

Imam isti problem sa touchom,al mi je telefon jos u garantnom roku... Jel garancija to pokriva? Da li je neko reklamirao takav problem u garantnom roku i kakva su iskustva? Telefon sam uzeo u Telenoru.

pokriva garancija. vrati fabricki rom (bilo koji) i nosi pravo u begram. ja sam cekao na opravku 10-ak dana jer nisu imali panel na lageru. niko nije postavljao bilo kakvo dodatno pitanje

Ljudi ja sam uzeo hd2 sa wm na njemu i reko odma da ga stavim na android..proshpartao xda uzduz i popreko i nista komplikovanije video nisam..menjao sam dosta android telefona i stavljao romove ali na ovako nesto nisam jos naisao :D naime evo u**** sam i sistem sada pa mi telefon stoji u bootloaderu i ni da makne..jel zna neko kako moze ovo da se sredi..inace na memorijskoj sam gurnuo 2 roma Dorimanx-Rom-3.1.9-Nightly-277-All-in-One i NexusHD2-Gingerbread_V3.2a_NAND__Android-2.3.7 i nijedan ne moze da se pokrene,naime instaliram sve ali prilikom bootovanja opet se vrati u cwm mod i pisu razni errori tipa cach,misc,partition itd..ako ima neko iz bg-a (blizu vuka) da zna ovo da sredi bilo bi super,naravno castio bih ga :)

Posle dve godine koriscenja javio se problem za koji nemam resenje. Naime telefon ne moze da se otkljuca,tj kada palcem pokusam da prevucem po displeju ne reaguje.Zadnjih mesec dana prvo se desavalo retko i posle nekoliko ponavljanja bi se otkljucao,ali sada uopste ne moze.Menjao sam romove,radio task 29,nosio da se zameni displej i touch i nista...Negde sam ranije dok sam redovno citao temu procitao da se jos nekome to desavalo pa molim ako neko ima bilo kakvu ideju ili iskustvo da se javi.Hvala unapred. Inace verzija je americka,t mobile

mozda su ti ovi zadnji majstori pokidali konektore fleta za touch... ili nisu ni menjali nista

Moze biti da je i to mada je u pitanju iskusan serviser koji je vec jednom menjao displej na hd2 ali obicnoj verziji...Ovih dana mnogo radim i ne stizem da se malo raspitam gde da odnesem a da mi ne traze vise nego sto telefon vredi. Hvala na pomoci,ako jos neko zna neki proveren servis neka se ne ustrucava da kaze:)

Ljudi ja sam uzeo hd2 sa wm na njemu i reko odma da ga stavim na android..proshpartao xda uzduz i popreko i nista komplikovanije video nisam..menjao sam dosta android telefona i stavljao romove ali na ovako nesto nisam jos naisao :D naime evo u**** sam i sistem sada pa mi telefon stoji u bootloaderu i ni da makne..jel zna neko kako moze ovo da se sredi..inace na memorijskoj sam gurnuo 2 roma Dorimanx-Rom-3.1.9-Nightly-277-All-in-One i NexusHD2-Gingerbread_V3.2a_NAND__Android-2.3.7 i nijedan ne moze da se pokrene,naime instaliram sve ali prilikom bootovanja opet se vrati u cwm mod i pisu razni errori tipa cach,misc,partition itd..ako ima neko iz bg-a (blizu vuka) da zna ovo da sredi bilo bi super,naravno castio bih ga :)

Jedno pitanje. Sto si pokusao da zakuvas rom sa Androidom, kada ti je WM odlican?

pa jeste funkionalniji.. ali ne toliko koliko je android kao bolji.. nego ima mnogob olju podrsku kroz android market, programe za sve i svasta...

windows mobile je propao, zato sto ga je microsoft takvim napravio.. namerno su ga odbacili da bi forsirali zatvorene sisteme u duhu IOS-a, w7, w8 i sl. mislim na sisteme za mobilne uredjaje.. pa su se uhvatili u kolo sa nesrecnom nokijom :) :) posle im je djavo kriv

sistem sam po sebi ne vredi nista, ako nema odgovarajucu podrsku, a google se mnogo vise trudi po tom pitanju... i njihov sistem je besplatan ili kosta jako malo... a microsoft bi crkao ako ne bi zaradio bar $50 na svakom djubretu koje proda...

Ljudi imam problem koji se pojavio danas a problem je sledeci:
Na ovoj vrucini (bilo 36 stepeni) je telefon stojao u kolima i preko njega sam slusao muziku,video sam da je stojao na suncu i da se jako ugrejao,sklonio sam ga odatle u dzep,posle pola sata sam izvadio telefon i normalno je radio i vratim ga nazad u dzep,nakon 2 sata dodjem kuci i da otkljucam telefon kad ono nece,ekran svetli najnormalnije i pokazuje sve ali touch ne radi,restartovao sam ga par puta vadjenjem baterije i nista,pa je nakon nekog vremena proradio i radio relativno ok,i sada je ponovo otkazao i nece ni da mrdne,sta moze biti,na njemu je android 2.3.7 miui koji radi ok.

toplo hladno toplo hladno.. materijali se sire i skupljaju... mora da je negde popustio lem.. pa se izgubio kontakt.. ili je nesto jednostavno puklo..

a ti si bas morao preko mobilnog da slusas muziku.... ne postoji mp3 plejer za to :) ili sta ti ja znam... pa ajde sve to, nego si ga jos stavio na sunce.. a on "crn".. magnet za fotone :)

Brate sto bi nosio 5 uredjaja kad sve imam na telefonu,sad definitivno nece da radi touch,proradio je posle pisanja posta ali sada nikako ne radi,ne znam sta mi je ciniti,naci neki servis pa da vide a kontam da ce me odrati a opet mi se ne prodaje telefon jer je odlican,ako imate neki predlog sta mi je cinite svi predlozi su dobrodosli.

nemoj slucajno da si nekome prodao hd2 a da si precutao da je touch pokvaren... vidim da ti se mota po glavi ta ideja :)

Kako da ne da bi precutao,naravno da bi rekao zato bi i cena bila samo da ode,ne znam sta mi je ciniti.

Pa vidi možeš na to da gledaš ovako: da li za 80 do 100 evra možeš da kupiš bolji telefon? Ako možeš ovaj prodaj za bilo šta ako ne onda ga popravi.

Ne znam koja je cena opravke samo sam okvirno lupio. Naravno popravka zavisi i od samog telefona koliko je očuvan da li mu je baterija ok,kakav mu je nand itd...

@Romeo Crennel: Zamjena touch-a na HD2 prije nekih mjesec dana me je koštala 80 eura, pa procijeni da li ti se isplati.

Ja svoj odneo juce na zamenu touch-a ...najbolji servis u bg pruza tu uslugu za 60e za original sa garancijom a stavljaju cak i one kopije mada na njih ne daju nikakvu garanciju i izadje jos jeftinije nekih 10-15e pa ko voli nek izvoli ...ako nekome treba ime servisa nek se obrati na pm jer necu ovde reklamirati nikoga jer nemam razloga za to :)

Fura li ko CM9? zna li se neki pouzdan postupak da se setuje apps2sd ili data2sd?

Moj HD2 je penzionisan u petak, pošto mu je crkao touch :-(
Poslednjih dana sam se prilično igrao sa Paranoid androidom. Probao sam i amarulz script, kao i onaj koji dolazi uz Rom. Ovaj koji dolazi uz Rom mi je radio skroz ok, jedino što nije automatski aktiviran, moraš ručno.
Probao sam i swap particiju, ali od nje ne videh velike vajde - doduše, nije bilo ni vremena

izgleda. ja sam svoj menjao pre pola godine tako da racunam da imam jos 1.5 godinu neometanog rada :d

Moguce, ja sam onda svoj prodao na vreme i uzeo sgs II :p

Ljudi preporucite neki dobar custom rom..ics,gb,miui..al da sve shljaka kako treba?

Ja sam koristio HD2 tri ipo godine, bez ikakvih problema. Ipak, mislim da se ne isplati popravka.
Žalim što nije bilo malo više vremena da se poigram sa CM9, prvi utisci su mi bili izvanredni.
Zato sam, valjda, i na novi tel odmah stavio Paranoid :)

Znaci tako kibi, ne prijavljujes sta si pazario?? Ccc :)

Ja sam koristio HD2 tri ipo godine, bez ikakvih problema. Ipak, mislim da se ne isplati popravka.
Žalim što nije bilo malo više vremena da se poigram sa CM9, prvi utisci su mi bili izvanredni.
Zato sam, valjda, i na novi tel odmah stavio Paranoid :)

Dve i po godine u vrh glave ;)

I nexus ICS jako lepo radi, samo kao i svaki drugi Android rom kuburi sa audio bibliotekama, na kraju krajeva ima ljudi koji smartphone koriste i kao telefon.

Kako pravite particiju na sd kartici i kako da odradim ono 4ext ? Romovi su uglavnom veci po kapacitetu od sistemske memorije pa je obavezno moranje odraditi nesto ovako..

Nazad
Vrh Dno